صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۱۸ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷
نمی توان انکار کرد که بخش بزرگی از هوشبهر افراد به کدهای ژنتیکی و نوع تغذیه آنان مرتبط است، اما افزون بر این موضوع نوع خوراکی هایی که می خوریم نیز می تواند در وضعیت هوشبهر ما تا حدودی تاثیر بگذارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نمی توان انکار کرد که بخش بزرگی از هوشبهر افراد به کدهای ژنتیکی و نوع تغذیه آنان مرتبط است، اما افزون بر این موضوع نوع خوراکی هایی که می خوریم نیز می تواند در وضعیت هوشبهر ما تا حدودی تاثیر بگذارد.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، حتما شما هم از قدیمی ها شنیده اید که افراط در مصرف برخی خوراکی ها مثل باقلا یا پنیر باعث کاهش ضریب هوشی می شود اما آیا این موضوع حقیقت دارد؟ به نظر می رسد پاسخ مثبت است. البته این موضوع به این معنی نیست که شما باید مواردی مثل پنیر را بایکوت کنید اما این موضوع حقیقت دارد که صراف در مصرف برخی خوراکی ها باعث بی حالی، بی حوصلگی و کاهش توان مغزی شما می شود.

بر این اساس بهتر است برای آنکه هشیار تر باشید این موارد را رعایت کنید:

_در هنگام مصرف خوراکی هایی که کلسیم بالایی دارند، سعی کنید کمی خوراکی مقوی نیز مصرف کنید. چرا که این موضوع از حالت خواب آلودگی شما می کاهد

_از میوه و سبزیجات تازه به جای سبزیجات یخ زده استفاده کنید

_مصرف ماهی را افزایش دهید

_از مغزهای آجیلی و فاقد نمک بیشتر استفاده کنید

_بیشتر ویتامین E بخورید

_از ویتامین های گروه B12 بیشتر استفاده کنید

_از غذاهای چرب و سرخ کردنی دوری کنید

_غذاهای خود را یا آپ پز و کبابی کنید یا بخار پز

_بیشتر روغن زیتون و روغن کنجد بخورید

_وقتی خوراکی های به شدت ترش و ضعف آور می خورید حتما بعد از آن برای کاهش حالت سستی خود یک خوراکی با طبع مقوی تر مثل خرما بخورید

_در وعده صبحانه خود بیشتر دقت کنید و خوراکی هایی مثل گردو و عسل را به این وعده بیفزایید