صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۳۸۴۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۹ - ۰۹ آبان ۱۳۹۷
یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

یک کارشناس تغذیه گفت که مصرف مواد غذایی در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود و از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز شود.

«عاطفه کهنسال» گفت: میوه‌های انرژی‌زا مثل موز، میوه‌های گرم‌تر مثل انبه، میوه‌های دارای ویتامین C مانند مرکبات و سیب و خشکبارهایی مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود.

پیشنهاد این کارشناس تغذیه برای افراد سرد مزاج، استفاده از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی برای جلوگیری از درد مفاصل است.

او خاطرنشان کرد: مناسب است افراد سرد مزاج در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند.

کهنسال گفت: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفلوانزا هستند به تشدید علایم آن‌ها کمک می‌کند.

او استفاده از سبزی‌ها را بهترین راه مبارزه با آلرژی بیان کرد و ادامه داد: جعفری، کلم پیچ، کلم برکلی و موادی که شامل کورستین مانند سیر و پیاز هستند یکی از سلاح‌های مبارزه با آلرژی هستند و بهتر است از آن‌ها در بیشتر غذاها استفاده شود.

این کارشناس تغذیه با بیان این‌که کلم بروکلی می‌تواند سینوس‌ها را تا حدودی بهبود بخشد و از آلرژی بکاهد، توصیه کرد که روزانه مقداری از این ماده در حالت خام یا بخارپز استفاده شود.