پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فکر میکنید برای جلوگیری از کم پشت شدن مو یا طاسی به قرصهای گران قیمت، مکملها یا لوسیون نیاز دارید؟ دوباره فکر کنید! تحقیقات نشان میدهد که با برخی مواد غذایی میتوانید این مشکل را تا حد زیادی کنترل کنید. البته که توصیههای پزشکی و درمانهای علمی مهمند، اما نقش مواد غذایی را نادیده نگیرید.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، چهار ماده مغذی تقویت کننده فولیکول: آهن، روی، لیزین و آنتی اکسیدانهای غذایی، میتوانند به جلوگیری از ریزش مو کمک کرده و حتی آن را معکوس کنند.
تخمه کدو تنبل
گیاهخوارانی که به دنبال جذب بیشتر آهن و روی به رژیم غذایی خود هستند، میتوانند تخمه کدو تنبل را که حاوی حدود ۴.۲ میلی گرم آهن و ۲.۹ میلی گرم روی در هر وعده ۲۸ گرم (یک اونس) است، میل کنند.
گردو
یکی دیگر از تقویت کنندههای مو، گردو است که منبع جامدی از آهن و روی است و نزدیک به بالای جدول آنتی اکسیدانی با ۲۱/۹ میلی مول در هر وعده ۱۰۰ گرم (۳.۵ اونس) است.
اسپرسو
یک فنجان اسپرسو ۱۰۰ میلی لیتری (سه اونسی) حاوی ۱۴.۲ میلی مول آنتی اکسیدان است که رقم قابل توجهی محسوب میشود.
لوبیای پخته
لوبیای پخته شده ممکن است برای قلب شما مفید باشد، اما به دلیل تقریبا ۴ میلی گرم آهن و ۲.۲ میلی گرم روی در هر وعده ۸۵ گرمی (سه اونس) برای جلوگیری از ریزش مو نیز مفید است.
اسفناج پخته شده
یکی دیگر از گزینههای گیاهی و وگان برای افزایش مصرف آهن، اسفناج پخته شده است که حاوی حدود ۳ میلی گرم ماده مغذی در هر وعده ۸۵ گرم (سه اونس) است.