صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۱ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹
التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق می‌افتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب می‌تواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. همچنین با بیماری‌هایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذا‌ها خاصیت ضدالتهابی دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق می‌افتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب می‌تواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. همچنین با بیماری‌هایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذا‌ها خاصیت ضدالتهابی دارند.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر از بیماری التهابی رنج می‌برید، با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید تا مطمئن شوید این غذا‌ها برای شما مناسب هستند و بدون کسب توافق قبلی با پزشک، هیچ درمانی را متوقف نکنید:

فلفل قرمز

فلفل سرشار از ترکیب شیمیایی کپسایسین است که دارای خواص ضد التهابی زیادی است. در داروشناسی، کپسایسین حتی برای کاهش درد مفاصل ناشی از آرتروز استفاده می‌شود. سس فلفل تند راهی آسان برای ادغام این غذا در طیف گسترده‌ای از غذا‌ها (سبزیجات، مرغ، ماکارونی، برنج، غذا‌های دریایی و ...) است.

پیاز

پیاز یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در جهان است، اما آیا می‌دانید که پیاز دارای خواص ضد التهابی است؟ این خوراکی غنی از آنتی اکسیدانی به نام کوئرستین است که به کاهش علائم مرتبط با آرتروز و آسم کمک می‌کند.

اسفناج

گلیکولیپید‌های موجود در اسفناج به عنوان اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شناخته شده اند. اگر طرفدار اسفناج خام نیستید، سعی کنید آن را در حالت بورانی یا پوره کنار غذا بخورید.

پنیر توفو

آیا به دنبال دلیل خوب دیگری برای کاهش مصرف گوشت قرمز هستید؟ آیا می‌دانید غذا‌هایی بر پایه سویا، مانند توفو، باعث کاهش التهاب می‌شوند؟ از توفو می‌توان به عنوان جایگزین گوشت در بیشتر غذا‌ها استفاده کرد.