صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۷۴۵۵
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۴ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷
به نظر می رسد رسوایی های فیسبوک تمامی ندارد، چرا که اخیرا مشخص شده این غول فناوری، داده های کاربران را به برخی از بزرگ ترین شرکت های فناوری ارائه می کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به نظر می رسد رسوایی های فیسبوک تمامی ندارد، چرا که اخیرا مشخص شده این غول فناوری، داده های کاربران را به برخی از بزرگ ترین شرکت های فناوری ارائه می کرده است.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، اگرچه مدتی پیش مشخص شد که فیسبوک اطلاعات کاربران را به برخی از شرکت های ثانویه و ثالث می فروشد، اما اکنون مشخص شده ابعاد این اقدام بسیار فراتر از ان بوده که تا کنون تصور می شد. بر اساس افشاگری جدید که توسط نیویورک تایمز انجام شده است، این غول فناوری، با شرکت هایی مثل اسپاتیفای و نتفلیکس نیز همکاری داشته است.

این موضوع کاملا بدون اطلاع و رضایت کاربران انجام می شده است و تمام دوستان کاربران نیز به طور جداگانه رصد می شده اند و حتی محتوای پیام های خصوصی آنان مورد بررسی قرار می گرفت.

اما بخشی دیگر از این گزارش نیز می گوید نه تنها شرکت های مذکور محتوای پیام های کاربران را رصد می کردند، بلکه شرکت هایی مثل آمازون نیز به این داده ها دترسی داشتند. تمام این اطلاعات نشان می دهد وعده های فیسبوک برای پایان دادن به سرقت اطلاعات کاربران از بیخ و بن دروغین بوده است.

اعتبار و حقانیت فیسبوک پس از ماجرای کمبریج آنالیتیکا به طور کلی در معرض تخریب قرار گرفت و این بی اعتباری روز به روز تشدید شد. از ان زمان تا کنون مارک زاکربرگ؛ مدیرعامل فیسبوک در برابر کنگره شهادت داده و حتی تعدادی از کارمندان ارشد این شرکت نیز مدیرعامل را تنها گذاشته اند، اما به نظر می رسد سراشیبی سقوط فیسبوک تمامی ندارد.

از دیگر اتهاماتی که اخیرا گریبانگیر زاکربرگ است، بی مبالاتی وی در برابر ترولهای روسی و نفوذ آنها در جریان انتخابات 2016 ایالات متحده است. با همه این ها به نظر می رسد تمامی وعده ها برای حل این مشکلات بی اساس است.

فیس بوک در ماه ژوئیه تایید کرد که قراردادهایی در حوزه اشتراک داده ها با تعدادی از شرکت های فناوری دارد اما قول داد به این کار پایان دهد. با این حال این وعده پوچ از کار درامده است.

پرونده های جدید نشان می دهد فیسبوک با بیش از 150 شرکت اشتراک گذاری داده داشته و این یعنی  دسترسی به اطلاعات صدها میلیون نفر در هر ماه.این معاملات از سال 2017 تا کنون فعالند.

تکذیبیه های شرکای کاری زاکربرگ

یک سخنگوی آمازون در بیانیه ای گفت: "آمازون با استفاده از API ارائه شده توسط فیس بوک به منظور استفاده از  تجربه های فیسبوک برای محصولاتش استفاده می کند و ما هرگز حریم خصوصی کاربران را نقض نکرده ایم.پگ

یک سخنگوی مایکروسافت نیز  در بیانیه ای گفت: "در طول همکاری ما با فیسبوک، ما به تمامی تنظیمات حریم خصوصی کاربر احترام گذاشتیم."

نتفلیکس نیز گفت ما از فیسبوک برای همگام کردن نیازهای مشتریان با داده های خود کمک گرفتیم اما هرگز پیام خصوصی کاربران را در این شبکه اجتماعی نخواندیم.