صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۴۵۶۰
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
پدرخواندگان اصلاح طلب فراموش کرده اند که اوج غرور و تخریب و تفرعن و قیم مابی نسبت به مردم، در سال 1381 و پس از پیروزی های پیاپی در دوم خرداد و شورای نخست، مجلس ششم و ریاست جمهوری هشتم رخ داد، اما واکنش مردم به این غرور و قیم مابی ، شکست مفتضاحانه آنها را در انتخابات دور دوم شورا - که آزاد ترین انتخابات سه دهه اخیر بود - رقم زد. این جماعت، از یکسو پس از آنکه سالها اتهام زنی کیهان به اصلاح طلبان که "چرا آمریکا از اصلاح طلبان حمایت می کند؟ پس لابد همراه یکدیگرند!" را نادرست و غیراخلاقی می خوانند ، در یک روزنامه محلّیِ متعلق به #ژن_خوب (که در همه مسابقات برنده می شود) ، تیتر می زنند که "حمایت کیهان از محسن هاشمی" ، و در استدلالی سخیف که تنها می تواند از تراوشاتِ ذهنِ کودکانه ی همان ژن معیوب و توهمِ ژن اولیه سرچشمه گرفته شده باشد، چنین نتیجه می گیرد که با توجه به حمایت کیهان، اصلاح طلبان نباید با خروج هاشمی از شورا موافقت کنند، چرا که پشت کردن به مردم است، اما استعفای خود از مجلس و شورا ، اقدامی درست و اخلاقی است!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در حالیکه فعالین یک محفل سیاسی که خود را «لیست ساز» و «پدرخوانده لیست امید» می دانند ، در طی هفته های اخیر بیشترین حجم تخریب را علیه رییس شورای شهر تهران، بدلیل جلوگیری از استعفای وی برای تصدی شهرداری داشته اند، شکوری راد ، دبیرکل حزب اتحاد، استعفای محسن هاشمی را برخلاف میثاق با مردم دانسته و در عین حال اظهار کرده است استعفای محمدرضا عارف برای تصدی شهرداری تهران هیچ مشکلی ندارد!

به گزارش خبرنگار «انتخاب» ؛ شکوری راد در منطق عجیب خود با اظهار اینکه استعفای نماینده شورا برای تصدی شهرداری ، خلاف میثاق و رای مردم است اما استعفا از نمایندگی مجلس خلاف رای و میثاق مردم نیست توضیح می دهد که بدلیل اینکه با وزیر شدن یک نماینده مجلس مخالف نیستیم با شهردار شدن او هم نباید مخالفت کنیم چرا که شهرداری از وزارت مهمتر است.

او با استناد به اینکه در گذشته هم به وزیر شدن نمایندگان اعتراض نشده است، این موضوع را علت عدم اشکال استعفای عارف برای نمایندگی مجلس می داند.

این عضو محفل پدرخواندگان لیست امید توضیح نمی دهد چرا وقتی با استعفای یک نماینده مجلس که جایگاه قانونی بالاتری از شورای شهر دارد و رفتن او از یک قوه به قوه دیگر(مجلس به دولت) مخالف نیست و آن را پشت کردن به رای مردم نمی داند ، استعفای یک عضو شورا جهت شهردار شدن در همان نهاد یعنی نهاد مدیریت شهری را پشت کردن به رای مردم می داند!

و اگر این دوستان که خود را قیم و پدرخوانده مردم واصلاح طلبان می دانند، اگر با وزیر شدن یک نماینده مخالفت نکرده اند، با استعفای کدامیک از اعضای شورا در گذشته که بدلایل مختلف از جمله شرکت در انتخابات مجلس، گرفتن مسئولیت اجرایی در دولت و ... انجام شد، مخالفت کرده اند؟!

اکنون این پدرخواندگان اصلاح طلب که پیش از این اصولگرایان را متهم به برچسب های غیرمنطقی و رفتارهای دوگانه می کنند ، بدلیل اقتصای منافع باندی و سنگین اقتصادی  - و رفتارهای ناگواری که قلم از بیان آن شرم می کند -  خود به همین رفتارها دست می زنند. از یکسو پس از آنکه سالها اتهام زنی کیهان به اصلاح طلبان که "چرا آمریکا از اصلاح طلبان حمایت می کند؟ پس لابد همراه یکدیگرند!" را نادرست و غیراخلاقی می خوانند ، در یک روزنامه محلّیِ متعلق به #ژن_خوب (که در همه مسابقات برنده می شود) ، تیتر می زنند که "حمایت کیهان از محسن هاشمی" ، و در استدلالی سخیف که تنها می تواند از تراوشاتِ ذهنِ کودکانه ی همان ژن معیوب و توهمِ ژن اولیه سرچشمه گرفته شده باشد، چنین نتیجه می گیرد که با توجه به حمایت کیهان، اصلاح طلبان نباید با خروج هاشمی از شورا موافقت کنند، چرا که پشت کردن به مردم است، اما استعفای خود از مجلس و شورا ، اقدامی درست و اخلاقی است!

دست به دامانیِ روزنامه محلی وابسته به ژن خوب، به تئوری کیهان؛ پس شریعتمداری هم درست می گوید؟

پدرخواندگان اصلاح طلب فراموش کرده اند که اوج این غرور و تخریب و تفرعن و قیم مابی نسبت به مردم، در سال 1381 و پس از پیروزی های پیاپی در دوم خرداد و شورای نخست، مجلس ششم و ریاست جمهوری هشتم رخ داد، اما واکنش مردم به این غرور وقیم مابی ، شکست مفتضاحانه آنها را در انتخابات دور دوم شورا - که آزاد ترین انتخابات سه دهه اخیر بود - رقم زد.

پدرخواندگان اصلاح طلب فراموش کرده اند که اگر سرقفلی رای مردم همیشه متعلق به آنان بود، نباید فهرست اصلاح طلبان در انتخابات دوره قبل شورا با وجود همه حمایتهایی مانند این دوره ، تنها 40 درصد از کرسی های شورا را کسب می کردن و اگر «تکرار» نتیجه داده است، بدلیل «امید» مردم به میانه روی و فاصله گرفتن از رفتارهای متعصبانه ولج بازانه ای بوده است که در گذشته رخ داد و احمدی نژاد نتیجه وبرخواسته از رویگردانی مردم به آن رفتارها بود! اما گویا نابودی تهران برای «پدرخواندگان اصلاح طلب» بی اهمیت تر از آن است که منافع باندی و اقتصادی خود را به خطر بیاندازند! حتی به قیمتِ تنفر مردم از نزاع های بی سرانجام و بازگشت به مدیریت اصوگرایان؛ اتفاقی که گویا با فهم این افراد از آخرین دوره ی مدیریت خود به بالاترین سطح رسیده است.

این بخش از مواضع پدرخواندگان لیست امید را بخوانید:

"آقای هاشمی با ما میثاقی نبسته است، اما با مردم و دیگر اعضای شورای شهر میثاق بسته و طبیعتا باید به آن پایبند باشد. اگر کسی به میثاق خود پایبند نباشد این سؤال پیش می‌آید که فردا چگونه به تعهدات خود پایبند خواهد بود؟

...اینکه یکی از نمایندگان مؤثر اصلاح‌طلب از مجلس خارج شود، ممکن است برای رأی‌دهندگان ناخوشایند باشد، اما می‌دانیم که اگر دولت تصمیم‌ می‌گرفت از بین نمایندگان وزیر انتخاب کند، مخالفت نمی‌کردیم.

سئوال:آقای عارف متفاوت است، او سرلیست اصلاح‌طلب‌ها بود.

اینجا چند بحث وجود دارد؛ اول اینکه یک نماینده از مجلس خارج شود، دیگر اینکه آقای عارف از فراکسیون خارج شود و بحث آخر هم اینکه آیا آقای عارف می‌تواند شهردار خوبی باشد یا نه. به ‌نظر من خارج‌شدن یک نماینده از مجلس برای شهرداری تهران، مغایرتی با وظیفه او ندارد، چرا‌که شهرداری تهران بیش از وزیرشدن اهمیت دارد. همان‌طورکه در دوره‌های مختلف نمایندگان برای تصدی وزارت خارج شده‌اند و کسی هم انتقاد نکرد، چراکه می‌دانستند اگر بتواند در وزارتخانه خدمت کند، آنجا اولویت دارد. بنابراین از این‌ نظر من مخالفتی با این موضوع ندارم.

اما از این نظر که ایشان رئیس فراکسیون امید هستند، فکر می‌کنم که فراکسیون امید خیلی از این بابت آسیب نمی‌بیند.

درباره اینکه دکتر عارف می‌تواند شهردار خوبی باشد یا نه، این موضوع را رد نمی‌کنم. من می‌دانم که به آقای دکتر عارف انتقادهای زیادی می‌شود. آقای دکتر عارف یک آدم اجرائی است. نماینده مجلس باید «پرزنتیشن» خوبی داشته باشد؛ یعنی باید بتواند افکار عمومی را اقناع کند. خیلی از انتقادهایی که به ایشان می‌شود نیز همین است که انتظارات مردم را برآورده نمی‌کند، اما درباره شهردارشدن ایشان، به‌لحاظ شخصیت و توانمندی در کار اجرائی، ایشان را نامناسب نمی‌دانم و رد نمی‌کنم..."