صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۰۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۲
به طور کلی اضافه کردن چیز‌های شیرین به لبو هم آن را خوشمزه می‌کند هم کمک می‌کند رنگ و لعاب بهتری داشته باشند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لبو با چاشنی عسل را مرور کرده بودیم و در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه لبو با نبات را بررسی کنیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به طور کلی اضافه کردن چیز‌های شیرین به لبو هم آن را خوشمزه می‌کند هم کمک می‌کند رنگ و لعاب بهتری داشته باشند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لبو با چاشنی عسل را مرور کرده بودیم و در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه لبو با نبات را بررسی کنیم
چغندر را می‌توان پخت و با آن لبو تهیه کرد. اما برای تهیه لبو معمولا از طعم‌دهنده‌های مختلفی مثل شکر، شیره و نبات می‌توان استفاده کرد.
ه طور کلی اضافه کردن چیز‌های شیرین به لبو هم آن را خوشمزه می‌کند هم کمک می‌کند رنگ و لعاب بهتری داشته باشند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لبو با چاشنی عسل را مرور کرده بودیم و در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه لبو با نبات را بررسی کنیم.

مواد لازم برای تهیه لبو با نبات
چغندر ۱ کیلو
آب ۷-۸ پیمانه

نبات به مقدار لازم

طرز تهیه لبو با نبات
۱. آماده کردن چغندر

اولین مرحله از طرز تهیه لبو قرمز با نبات در خانه درست مثل هر روش پخت لبو این است که چغندر‌ها را خوب بشویید سپس بدون آن‌که پوستشان را بگیرید داخل قابلمه قرار دهید و رویش آب بریزید تا به مدت ۲ ساعت بپزد.

۲. اضافه کردن نبات

بعد از این که چغندر‌ها پختند نوبت آن است که آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و پوستشان را بگیرید و در نهایت مجدد داخل قابلمه که هنوز آب لبو در آن است بگذارید و نبات را هم اضافه کنید. در قابمله را ببندید و اجازه دهید نبات آب شود و شربت غلیظی باقی بماند. وقتی به این مرحله رسید لبوی شما آماده است. نوش جان!

نکات تکمیلی برای تهیه لبو
روش پخت لبو خیلی محدود است یعنی یا باید با آب آن را بپزید یا نهایتا در فر بگذارید تا بپزد. اما لبو را به هر روشی که درست کنید باید نکات تهیه بهتر آن را هم بدانید؛ بنابراین فوت و فن پخت لبو را در ادامه بخوانید.

دلیل استفاد از نبات برای تهیه لبو
برای شیرین کردن چغندر معمولا از شکر استفاده می‌شود، اما می‌توانید عسل یا نبات را جایگزین کنید. یکی از مزیت‌های استفاده از نبات در تهیه لبو این است که طعم لبو را تعدیل می‌کند.

روش‌های خوش رنگ‌تر شدن لبو‌ها
یکی از راز‌های خوش رنگ شدن لبو و برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت این است که پوست چغندر‌ها را از ابتدا نگیرید و وقتی کامل پخت پوستش را بگیرید. البته اضافه کردن شکر یا نبات و حتی ریختن چند قطره سرکه هم در بهبود رنگ موثر است.

روش پخت سریع لبو
برای این که لبوی شما سریع‌تر آماده شود و به عبارتی چغندر‌ها زودتر بپزند، می‌توانید از زودپز برای پخت استفاده کنید. اما حواستان باشد لبو‌های سایز کوچک هم زود می‌پزند پس در انتخاب چغندر حتما چغندر‌های کوچک‌تر یا متوسط را انتخاب کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه لبو قرمز در زودپز را بررسی کرده بودیم، می‌توانید آن را با جزییات بخوانید.