صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۰۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲
کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهاى بسیار ساده و خوشمزه‌ای است؛ مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده سرو است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهاى بسیار ساده و خوشمزه‌ای است؛ مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده سرو است.
کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهاى بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر زمان کافی برای تهیه غذایی زمان‌بر را ندارید انتخاب این کوکو یکی از بهترین پیشنهاد‌ها می‌تواند باشد؛ زیرا مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده سرو است.
طرز تهیه کوکو سیب‌زمینی را به شما آموزش خواهیم داد؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.

مدت‌زمان آماده‌سازی کوکو سیب‌زمینی ۲۰-۳۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.

درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه کوکو سیب زمینی پخته:
سیب زمینی ۳ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد (اختیاری)

شنبلیله به مقدار دلخواه

آب ۲ پیمانه

مرحله اول، آماده سازی سیب زمینی

در اولین مرحله از تهیه کوکو سیب زمینی پخته به سراغ سیب‌زمینی‌ها روید. آن‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

حال سیب‌زمینی‌ها را به ۴-۶ قسمت برش زنید و درون قابلمه مناسبی بریزد.

بعد از آن مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به سیب‌زمینی‌ها زنید.

در همین مرحله آب را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

حرارت را زیاد کنید تا محتوا به نقطه‌جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.

۳۰-۴۰ دقیقه زمان زمان دهید تا سیب زمینی‌ها به‌خوبی بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم، پوره کردن سیب‌زمینی

در دومین مرحله پس از پخته‌شدن سیب‌زمینی‌ها آن‌ها را به ظرف مناسبی منتقل کنید و زمان دهید تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند.

حال با کمک چنگال یا گوشت‌کوب سیب‌زمینی‌ها را له و پوره کنید.

توجه داشته باشید که کمی زمان دهید تا سیب‌زمینی‌ها خنک شوند سپس آن‌ها را له کنید. له کردن سیب‌زمینی زمانی که داغ است موجب چسبندگی و کشسانی سیب‌زمینی می‌شود.

مرحله سوم، آماده‌سازی پیاز

در مرحله سوم پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریز، رنده کنید. می‌توانید از میکسر یا خردکن کمک بگیرید.

توجه داشته باشید که آب پیاز را با کمک صافی در این مرحله به‌خوبی بگیرید. اگر آب پیاز را نگیرید مایه کوکو سیب‌زمینی شل شده و اصطلاحا وا می‌رود.

حال پیاز‌های پوره و آب‌گرفته شده را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید.

مرحله چهارم، افزودن تخم‌مرغ و شنبلیله

در چهارمین مرحله تخم‌مرغ‌ها را به ترکیب مواد کوکو اضافه کنید.

شنبلیله خشک عطر و طعم بسیار خوبی به این غذا می‌دهد. اگر شنبلیله تازه دارید حتما از آن استفاده کنید، زیرا عطر و طعم بی‌نظیری به کوکو سیب‌زمینی شما می‌دهد، البته اگر سبزی محلی دیگری که با ذائقه شما سازگارتر است و دوست دارید می‌توانید آن را جایگزین کنید.

مقداری سبزی شنبلیله خشک را با کمک دست له کنید و به ترکیب کوکو اضافه کنید.

همه مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید تا بافتی کاملا یکسان و یکدست به خود گیرند.

مرحله پنجم، سرخ‌کردن کوکو

در مرحله پنجم تابه مناسبی روی حرارت قرار دهید.

کمی روغن درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا تابه گرم شود. استفاده از ظروف تلفون و نچسب همچنین داغ بودن روغن ۲ نکته کلیدی است که برای نچسبیدن مواد شما به تابه ضروری است.

مقداری از مواد کوکو را در دست بگیرید و با کمک دستتان آن را گلوله کنید. سعی کنید مقداری که انتخاب می‌کنید یکدست باشد تا ظاهر نهایی کوکو‌های سیب‌زمینی شما زیباتر شود.

کمی روی سطح مواد را صاف کنید و کوکو‌ها را درون روغن سرخ کنید.

مدت کوتاهی زمان دهید تا یک سمت کوکو سرخ و طلایی شود سپس کوکو را بچرخانید و سمت دیگرش را سرخ کنید.

کوکو‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و کوکو حالت تردی به خود گیرد.

به همین راحتی کوکو‌های بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو هستند.

نکته: در زمان سرخ‌کردن کوکو ممکن است مواد به دستتان بچسبد و به‌راحتی قادر به حالت دادن مواد نباشید. در چنین مواقعی باید کمی آب روی دستتان اسپری کنید تا دستتان نم‌دار شود سپس به‌راحتی مواد کوکو را به ابعاد دلخواه شکل دهید و کوکو‌ها را سرخ کنید.