صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۰۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲
نان ایتالیایی نازک و بالعکس نان پیتزای آمریکایی ضخیم است که هر کدام برای انواع مختلفی از پیتزا به کار گرفته می‌شود. نان پیتزا معمولا پایه انواع پیتزا‌ها محسوب می‌شود که به راحتی در منزل آن را می‌توانید درست کنید. نان پیتزا در دو دسته ایتالیایی و آمریکایی تقسیم و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نان ایتالیایی نازک و بالعکس نان پیتزای آمریکایی ضخیم است که هر کدام برای انواع مختلفی از پیتزا به کار گرفته می‌شود.
نان پیتزا معمولا پایه انواع پیتزا‌ها محسوب می‌شود که به راحتی در منزل آن را می‌توانید درست کنید. نان پیتزا در دو دسته ایتالیایی و آمریکایی تقسیم و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
نان ایتالیایی نازک و بالعکس نان پیتزای آمریکایی ضخیم است که هر کدام برای انواع مختلفی از پیتزا به کار گرفته می‌شود.

نیازی به سفر به ایتالیا نیست تا طعم یک پیتزای خوش‌طعم را بچشید تنها باید طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی حرفه‌ای را بدانید تا به آسانی آن را در خانه درست کنید.
طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی
۱. آرد و مخمر را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی باید یک کاسه مناسب انتخاب و مقداری آرد و مخمر را درون آن بریزید. کم‌کم یک فنجان آب را هم به آن اضافه و با کمک قاشق مواد را کامل با یکدیگر مخلوط کنید. مهم‌ترین کلید موفقیت نان پیتزا، آب است به این‌معنا که کامل باید به دمای محیط رسیده باشد. با نان پیتزا و انواع آن در مطالب قبلی کتاب کاله می‌توانید آشنا شوید.

۲. روغن را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه نان پیتزایی ایتالیایی روغن را به مخلوط اضافه کنید. حال آرد باقی‌مانده را کم‌کم به مواد اضافه و با کمک قاشق برای پنج دقیقه خوب هم بزنید. در آخر نمک را اضافه و مجدد هم بزنید. برای ور آمدن بهتر خمیر، نمک نباید ارتباط مستقیم با آرد داشته باشد. پس ابتدا مایه خمیر سپس نمک اضافه شود. با نان پیتزای ایتالیایی به راحتی می‌توانید پیتزای پپرونی ایتالیایی را امتحان کنید.

۳. خمیر را پهن کنید
زمانی که خمیرتان دیگر به کاسه نچسبید نوبت به پیش بردن مرحله سوم از طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی می‌رسد که باید آن را روی سطح کارتان با کمک وردنه پخش کنید. به یاد داشته باشید که قبل از پخش کردن خمیر، کمی آرد روی سطح کارتان بپاشید. حال خمیر را برای یک تا دو دقیقه با دستان خود ورز دهید تا در نهایت یک توپ آردپاشی‌شده و صاف داشته باشید. خمیر را مجدد در کاسه قرار دهید و روی آن را با یک حوله تمیز بپوشانید. یک ساعت زمان دهید تا در دمای اتاق ور بیاید. اگر علاقه‌مند به غذا‌های ایتالیایی هستید حتما پیتزا میگو ایتالیایی را درست کنید.

۴. خمیر را تا کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی باید خمیر را روی قسمت آردپاشی‌شده برگردانید و با کف دست آن را فشار دهید تا کمی کش بیاید. اگر خمیر به کف دست‌تان چسبید نیاز است کمی آرد به آن اضافه کنید و کمی ورز دهید. در ادامه پیش بردن مراحل تهیه نان پیتز، نیمی از خمیر را از یک طرف باز کنید سپس قسمت کشیده شده روی خمیر را برگردانید. این کار را با سه خمیر دیگر هم تکرار کنید و نیمی از خیمر را روی خمیر بکشید و آن را تا کنید. حال که چهار طرف خمیر نان پیتزا تا شد کل خمیر را برگردانید تا قسمت صاف پایینی آن رو به بالا و قسمت بالایی تا‌شده زیر آن باشد. پیشنهاد ما به شما درست کردن پیتزا اسفناج با نان ایتالیایی در روز‌های تعطیل است.

۵. قالب پیتزا را چرب کنید
در این مرحله از طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی باید قالب خود را خوب چرب کنید تا خمیر پیتزا به قالب نچسبد و هم قسمت زیرین آن ترد باشد. حال خمیر را در وسط قالب قرار دهید و کمی روغن روی آن بمالید. مجدد روی قالب را با یک پلاستیک بپوشانید. روغن زدن خمیر و پوشاندن آن از خشک شدن آن جلوگیری می‌کند. بعد از دو برابر شدن حجم اولیه خمیر، آن را باز کنید. از طرز تهیه پیتزا وگان خانگی غافل نشوید اگر وگان هستید.

۶. خمیر را در قالب پهن کنید
در ششمین مرحله از طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی خمیر را با دست و نوک انگشتان خود از وسط فشار دهید. خمیر را به گوشه‌های قالب بیاورید. دقت داشته باشید که خمیر را نکشید و تنها با نوک انگشت‌تان این کار رو انجام دهید. پس از پخش‌شدن یک‌نواخت خمیر در قالب، می‌توان گفت که آماده رویه زدن است. با این‌حال حدود «۲۰ دقیقه» به آن زمان دهید تا در دمای اتاق استراحت کند. در نهایت هر آن‌چه را که دوست دارید روی خمیر پیتزایتان قرار دهید. افرادی که رژیم غذایی دارند به راحتی می‌توانند طرز تهیه پیتزای گیاهی را امتحان کنند.

طرز تهیه پیتزا
۱. مواد روی پیتزا را آماده کنید
در اولین مرحله از آماده مواد روی پیتزا در یک کاسه پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک و پونه کوهی بریزید. با کمک یک لیسک مواد را روی خمیر بمالید. در ادامه هر نوع سبزیجاتی که خواستید می‌توانید روی آن بریزید. به یاد داشته باشید که سبزیجاتی مانند کدو و بادنجان را از قبل می‌توانید کباب کنید. فلفل دلمه‌ای، کالباس گیاهی و ذرت هم می‌توانید بریزید.

۲. پنیر پیتزا را اضافه کنید
در دومین مرحله زمانی که پیتزایتان به مرحله نیمه‌پخت رسید، پنیر موزرلا را اضافه کنید. حال برای «شش دقیقه» دمای فر را روی ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا پنیر موزرلا آب و مواد پخته شود. برای پخت بهتر پیتزا نیاز است که هر «شش دقیقه» آن را در فر بچرخانید. حال که پیتزایتان آماده است می‌توانید با سس دلخواهتان سرو کنید.

نکات تکمیلی پخت نان پیتزای ایتالیایی
با پخت نان پیتزای ایتالیایی به راحتی می‌توانید یک پیتزای خوشمزه برای خود و عزیزان‌تان درست کنید که تا مدت‌ها طعم آن را از یاد نبرید. با توجه به دستورپخت گفته‌شده در بالا حتما نکات زیر را هم رعایت کنید تا مراحل پخت این نان پیتزایی خوشمزه برایتان آسان‌تر شود.

استفاده از آرد برای تهیه نان پیتزای ایتالیایی
آرد گندم یا آرد نودل بهترین انتخاب در طرز تهیه نان پیتزای ایتالیایی می‌تواند باشد چراکه به کیفیت و قوام نان پیتزایتان کمک می‌کند. از آرد شیرینی‌پزی هم برای تهیه خمیر پیتزا می‌توانید استفاده کنید چراکه بافت نرم و لطیف‌تری دارد و نسبت به دیگر آردها، پیتزا پوک و تردتری تحویل‌تان می‌دهد.

خشک نشدن خمیر پیتزای ایتالیایی
خشک شدن خمیر پیتزا یکی از رایج‌ترین مشکلاتی است که افراد با آن سر‌و‌کار دارند. در ادامه مهم‌ترین دلایل آن را بررسی خواهیم کرد:

رطوبت در فر برای تهیه نان پیتزا
برای جلوگیری از خشکی خمیر یا نان پیتزای ایتالیایی به هنگم پخت می‌توانید کاسه آبی داخل فر قرار دهید تا فضای آن مرطوب شود. با این کار دیگر پیتزایتان خشک نخواهد بود. طرز تهیه بیکن خانگی را در روز‌های تعطیل فراموش نکنید.

سنگین شدن خمیر پیتزا در فر
یکی دیگر از دلایل خشکی پیتزا به هنگام پخت، سنگینی خمیر یا نان پیتزا است در نتیجه اضافه کردن بیش از حد آرد به خمیر، آن را سنگین خواهد کرد. پس به یاد داشته باشید که نان پیتزایتان باید سبک، نرم و لطیف باشد.

تفاوت خمیر پیتزای ایتالیایی با خمیر پیتزای آمریکایی
نان پیتزا یا خمیر پیتزای ایتالیایی با چونه‌های نازک‌تر و با مواد کمتر مخصوص پیتزای ایتالیایی است در حالی که خمیر یا نان پیتزای آمریکایی دارای سطح کلفت‌تر و مخصوص مواد پیتزا آمریکایی با مواد زیاد است. از سویی دیگر خمیر پیتزای آمریکایی از آردسفید تهیه می‌شود که گلوتن بیشتری نسبت به نان پیتزای ایتالیایی دارد.

نگه داری نان پیتزا
شما نان پیتزا را به راحتی تا دو روز در دمای محیط می‌توانید نگه دارید، اما در صورت استفاده برای ماه‌های بعد باید آن را در یک پلاستیک فریزر سفت و محکم بپیچید سپس در فریزر قرار دهید. ناگفته نماند که آن را تنها برای یک ماه می‌توانید نگه دارید.

طعم دادن به نان پیتزای ایتالیایی
برای آن‌که پیتزای خانگی عطر و طعم بهتری بگیرد از طعم دهنده‌هایی مانند پودرسیر، پودرپیاز، پونه کوهی، آویشن، پودر ریحان یا چاشنی ایتالیایی برای آن استفاده کنید.