پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سرویس تاریخ «انتخاب»: محمد بلوری (زاده ۱۳۱۵)، روزنامه نگار و مطبوعات ایران است. وی سابقه فعالیت در روزنامههای مختلف کشور را دارد و از پیشکسوتان مطبوعات محسوب میشود. وی برای مدتی در اوایل انقلاب سردبیر روزنامه کیهان و رئیس سندیکای مطبوعات در آخرین دوره آن بود. دبیر سرویس حوادث روزنامۀ ایران (۷۳ تا ۸۱)، دبیری روزنامۀ اعتماد و سردبیری ویژه نامههای حوادث روزنامه جام جم از جمله فعالیتهای او بوده است. وی نقش مطبوعاتی پررنگی در افشا قتلهای زنجیره ای داشت.
در آذر سال ۱۳۹۸ از کتاب «خاطرات شش دهه روزنامه نگاری» وی به همت مجله بخارا و نشر نی (ناشر این کتاب) که توسط سعید اردکان زاده یزدی تهیه شده بود، رونمایی شد.
اواخر دهه چهل بود که شایعهای رواج پیدا کرد درباره رابطه پنهانی شاه و زنی جوان و زیبا معروف به «طلا».
میگفتند شاه و طلا با هم ملاقات میکنند مقامات ساواک که از گسترش شایعات درباره طلا عصبانی و هراسان شده بودند به فکر چاره افتادند، هرچند دانستند از گسترش دامنه چنین شایعاتی نمیتوانند جلوگیری کنند. تا اینکه علم با ایده جالبی به کمکشان آمد و مأموران امنیتی ساواک به اجرای این ایده پرداختند.
بعد از رواج شایعات مربوط به طلا به کنایه مشهور به آشوبگر شهر ساواک از نشریات به ویژه مجلات جداً خواسته بود هرگز درباره زنی به نام طلا چیزی ننویسند و مطلقاً از او نامی نیاورند، اما طرح اصلی این بود که عکسهایی از این زن در نشریات منتشر کنند.
یک روز با انتشار مجلهها همگان عکسهایی از زنی به نام طلا در پیراهن بلند عروسی در کنار داماد جوانی دیدند این عکسها در یک مراسم باشکوه عروسی از آنها گرفته شده بود و در گزارشهای مفصلی در دو صفحه نوشته شده بود دختر جوانی به نام طلا و نامزدش طی مراسمی در هتل هیلتون تهران جشن عروسی شان را با شرکت بیش از صد میهمان برگزار کردند و...
با برگزاری این مراسم عروسی که به مصلحت و توصیه ساواک ترتیب یافته بود و چاپ عکسهای مربوط به آن شایعه رابطه پنهانی طلا و شاه هم خوابید.