صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۴۵۷۳۸
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۳ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد زوج‌هایی که در اپلیکیشن‌های دوستیابی با هم آشنا شده‌اند، بیشتر  به سمت طلاق زودهنگام می‌روند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد زوج‌هایی که در اپلیکیشن‌های دوستیابی با هم آشنا شده‌اند، بیشتر  به سمت طلاق زودهنگام می‌روند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از فوربس، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زوج‌های متاهلی که به صورت آنلاین از طریق اپلیکیشن‌های دوستیابی با یکدیگر آشنا شده اند، در سه سال اول زندگی، احتمال طلاق بیشتری دارند.

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زوج‌هایی که در اپلیکیشن‌های دوستیابی با هم آشنا شده‌اند، شانس بیشتری برای طلاق دارند. این مطالعه با عنوان «غریبه‌های نسبی: اهمیت سرمایه اجتماعی برای ازدواج» به این نتیجه رسید که ۱۲ درصد از زوج‌هایی که همسر خود را در اینترنت پیدا کرده‌اند در سه سال اول ازدواج طلاق گرفته‌اند، در مقایسه با تنها ۲ درصد از افرادی که از طریق دوستان با یکدیگر آشنا شده‌اند، این رقم، رقمی قابل توجه به نظر می‌رسد.

این بررسی ها، توسط شرکت نظرسنجی ساوانتا کامرس مستقر در بریتانیا گردآوری شد، محققان از بیش از ۲۰۰۰ بزرگسال که حداقل ۳۰ سال سن داشتند و حداقل یک بار در زندگی خود ازدواج کرده بودند، نظرسنجی کردند.

این تحقیق همچنین نشان داد که ۸ درصد از زوج‌هایی که در مدرسه با هم ارتباط برقرار کرده اند و ۷ درصد از همسرانی که در محل کار با هم آشنا شده اند در سه سال اول طلاق گرفته اند.

این ارقام با توجه به محبوبیت فزاینده ملاقات‌های آنلاین زوج‌ها نگران کننده است. هری بنسون، مدیر تحقیقات بنیاد ازدواج، در بیانیه‌ای توضیح داد: زوج‌هایی [که به‌صورت آنلاین با یکدیگر آشنا شده‌اند]به‌عنوان افرادی نسبتاً غریبه ازدواج می‌کنند. بنسون گفت: این مطالعه نشان می‌دهد که در سال‌های اولیه ازدواج، زوج‌هایی که به این شکل ملاقات می‌کنند ممکن است فاقد سرمایه اجتماعی کافی یا شبکه‌های حمایتی نزدیک در اطراف خود برای مقابله با همه چالش‌هایی باشند که با آن‌ها مواجه هستند.

با این حال، بنسون اظهار داشت: «یافته‌های ما به هیچ وجه نقش حیاتی دوستیابی آنلاین را تضعیف نمی‌کند یا کاهش نمی‌دهد. اما خطرات و مشکلات بیشتر شناخت یک غریبه نسبی را نشان می‌دهد، جایی که منابع قابل اعتماد اطلاعات پس زمینه و متعاقب آن حمایت اجتماعی کمتر در دسترس است.

این یافته‌ها همچنین خاطرنشان کردند که درصد افرادی که احتمال جدایی دارند با گذشت سال‌ها افزایش می‌یابد. پس از هفت سال ازدواج، احتمال طلاق برای زوجی که از طریق یک برنامه با هم آشنا شده بودند به ۱۷ درصد رسید، که باز هم در در مقایسه با ۱۰ درصد از کسانی که از طریق دوستان با هم آشنا شدند، بالا است.