صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۹۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۲۳ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
خوردن غذا‌های سالم و تازه همیشه از اولویت‌های بسیاری از افراد محسوب می‌شود، اما گاهی از اوقات مجبوریم به دلایل مختلفی مانند مشغله بالا، خوراکی‌های مختلف را مجددا داغ کنیم، اما این کار خالی از ضرر نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

خوردن غذا‌های سالم و تازه همیشه از اولویت‌های بسیاری از افراد محسوب می‌شود، اما گاهی از اوقات مجبوریم به دلایل مختلفی مانند مشغله بالا، خوراکی‌های مختلف را مجددا داغ کنیم، اما این کار خالی از ضرر نیست.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، مصرف غذا‌های سالم و تازه همواره می‌تواند به سلامتی شما کمک کند، به همین دلیل بهتر است بدانیم که چه نوع خوراکی‌هایی می‌توانند برای گرم کردن مجدد گزینه‌های بدی باشند:

غذا‌های روغنی

گرم کردن مجدد روغن پخت و پز (یا غذای سرخ شده) می‌تواند به طور بالقوه خطرناک باشد. محتوای چربی ترانس روغن سرخ کردنی با هر بار گرم شدن روغن افزایش می‌یابد.


تخم مرغ

تخم مرغ‌ها ممکن است حاوی باکتری‌هایی به نام سالمونلا انتریتیدیس باشند که باعث مسمومیت غذایی می‌شوند. در برخی موارد ممکن است تا یکبار دیگر گرم شوند، اما به عنوان یک ماده غذایی خطرناک، ممکن است ارزش آن را نداشته باشد. تخم مرغ‌های پخته شده که بیش از دو ساعت در دمای اتاق مانده اند بخورید و باید بیرون ریخته شوند.

قارچ

قارچ‌ها ظریف هستند و اگر درست پخته و نگهداری نشوند، خراب شده و باعث ناراحتی معده می‌شوند. اگر می‌خواهید قارچ‌هایی را که بیش از ۲۴ ساعت قبل پخته شده اند بخورید، قارچ را گرم نکنید.


سیب زمینی

سیب زمینی‌های پخته‌ای که پس از پخت در دمای اتاق قرار می‌گیرند نباید دوباره گرم شوند. سیب زمینی می‌تواند حاوی کلستریدیوم بوتولینوم، باکتری عامل بوتولیسم، نوعی مسمومیت غذایی بالقوه کشنده باشد. این باکتری‌ها می‌توانند در دمای اتاق تکثیر شوند، بنابراین بهتر است بلافاصله بعد از پخت سیب زمینی بخورید و یا آن‌ها را به سرعت برای غذا‌های سرد مانند سالاد سیب زمینی خنک کنید.


چغندر

چغندر غنی از نیترات است که در صورت پردازش بیش از حد از طریق دوباره گرم شدن، به نیتریت تجزیه می‌شود. چغندری که به صورت تازه یا بلافاصله پس از پخت و پز مصرف می‌شود، غذایی کاملاً سالم است، اما بهتر است از گرم شدن مجدد آن خودداری کنید. در مورد میزان مضر بودن نیتریت‌ها اختلاف نظر وجود دارد، اما برخی از پزشکان معتقدند که آن‌ها سرطان زا هستند. در حال حاضر، ممکن است بهتر باشد که احتیاط کنید و غذای غنی از نیترات را در حالت نزدیک به تازه مصرف کنید.

کرفس

همانند چغندر، کرفس حاوی نیتریت‌هایی است که به طور طبیعی وجود دارند و در صورت گرم شدن مجدد می‌توانند سمی شوند