پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
برای آن که قلب خود را تصور کنید کافی است یک مشت در داخل قفسه سینه خود تصور کنید کنید که میتواند خون و اکسیژن را در کل بدن شما به اندازه حدود شصت هزار مایل رگ و رگ پمپ کند و هرگز در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز در هفته استراحت نکند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، مهمترین چیزی که قلب شما به آن نیاز دارد تامین خون مداوم و مغذی از عروق کرونر است. بیماریهای قلبی از هر چهار مرگ یک مورد را به خود اختصاص میدهند. تعدادی از عوامل وجود دارد که در خطر بروز بیماری قلبی شما نقش دارد، از مواردی که نمیتوانید کنترل کنید مانند سابقه خانوادگی و سن - تا مواردی که میتوانید کمی کنترل کنید، از جمله سطح استرس، سطح کلسترول و فشار خون.
شکلات تلخ بخورید
محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا کشف کردند که باکتریهای موجود در معده ما شکلات را به ترکیبات ضد التهابی مفیدی که برای قلب مفید هستند تخمیر میکنند. میکروبهای روده مانند بیفیدوباکتریا شکلات را میگیرند و ترکیبات مفید پلی فنلی آزاد میکنند. دانشمندان معتقدند که افزودن میوه به شکلات میتواند تخمیر را تقویت کند.
شکر را ترک کنید
درست است، ما در مورد شکر صحبت میکنیم. مقامات بهداشتی انگشت اتهام خود را به سمت قند به عنوان مهمترین دلیل رژیم غذایی نامناسب برای مشکلات قلبی عروقی گرفته اند. طبق مطالعهای که در JAMA Internal Medicine منتشر شده است، خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی برای کسانی که ۲۱ ٪ یا بیشتر کالری خود را از قند تامین میکنند، بیش از دو برابر افزایش مییابد. یکی از سادهترین راهها برای کاهش مصرف قند اضافی، قطع نوشیدنیهای شیرین و کاهش مصرف غذاهای فرآوری شده است.
نمک را از سبد ادویه حذف کنید
نمک غذایی باعث افزایش فشار خون میشود، که خود عامل اصلی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی است. اما دستورالعمل مانند "نمک کم بخور" به سختی قابل اجرا است. یک روش مناسب برای کاهش مصرف نمک تقویت استفاده از ادویهها است.
سیر بخورید
دانشمندان بارها و بارها گزارش دادند که سیر دارای فعالیت آنتی اکسیدانی سالم برای قلب است. سیر را میتوان به شکل پخته یا خام مصرف کرد و یک طعم دهنده قوی است.
فیبر مصرف کنید
فیبر با تقویت توانایی بدن در تولید گیرندههای با چگالی کم لیپوپروتئین از قلب محافظت میکند و کلسترول "بد" را از خون خارج میکنند. محققان دانشگاه لیدز تعدادی از مطالعات را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی به ازای مصرف هر ۷ گرم فیبر به میزان قابل توجهی کمتر است.