صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۲۹۷۰
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹
وقتی ماه‌های خنک‌تر سال فرا می‌رسند، بیش از چند ساعت از روشنایی روز از دست می‌دهیم و البته همه میوه‌ها و سبزیجات تازه تابستان نیز ناپدید می‌شوند. اگر در غم از دست دادن غذا‌های فوق العاده تابستانی موردعلاقه خود هستید جالب است بدانید هنوز گزینه‌هایی شگفت انگیز وجود دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وقتی ماه‌های خنک‌تر سال فرا می‌رسند، بیش از چند ساعت از روشنایی روز از دست می‌دهیم و البته همه میوه‌ها و سبزیجات تازه تابستان نیز ناپدید می‌شوند. اگر در غم از دست دادن غذا‌های فوق العاده تابستانی موردعلاقه خود هستید جالب است بدانید هنوز گزینه‌هایی شگفت انگیز وجود دارد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، برخی از خوراکی‌های فصل سرما بسیار خوش طعم و کمیابند و با خواص فوق العاده خود، برای سلامتی مفیدند:

کدو حلوایی

کدو حلوایی یا کدو تنبل زمستانی دارای مقدار زیادی فیبر، منیزیم، بتا کاروتن و ویتامین‌های C. و B۶ است. به علاوه، خوردن آن ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند. طبخ کدو حلوایی نیز بسیار آسان است و می‌تواند در کنار غذا‌ها یا در کنار سالاد‌ها یا حتی به عنوان یک شام سبک استفاده شود.

زنجبیل

آیا به دنبال یک روش طبیعی برای مقابله یا بهبودی از یکی از ویروس‌های رایج پاییز هستید؟ پس بهتر است از زنجیبیل کمک بگیرید. قرن‌ها است که افراد در سراسر جهان برای بهبود هضم، تسکین معده و تقویت سیستم ایمنی بدن از زنجبیل استفاده می‌کنند. زنجبیل از نظر طعم و مزه بسیار قوی است و می‌توانند به شکل دمنوش نیز استفاده شود.

میوه‌های خانواده مرکبات

مرکبات سرشار از ویتامین C. هستند و خوراکی‌های مناسبی برای فصل سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند و برای مثال استفاده از پرتقال، گریپ فروت و لیمو برای حفظ سلامت عمومی بسیار مفید است.

رازیانه

رازیانه یک نیروگاه زمستانی است. رازیانه دارای مشخصات مغذی خاصی است که شامل فیبر، پتاسیم، منگنز، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و مس است. فصل اوج استفاده از رازیانه پاییز تا اوایل بهار است. هر قسمت از گیاه رازیانه خوراکی است. می‌توانید پیاز این گیاه را به صورت خام یا سرخ شده بخورید و ساقه‌ها و سبزیجات را در سوپ، بپزید.