صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۰۴۱۶
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۰ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹
التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق می‌افتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب می‌تواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. همچنین با بیماری‌هایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذا‌ها خاصیت ضدالتهابی دارند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

التهاب یک واکنش کاملاً طبیعی است که وقتی بدن شما در حال مبارزه با ویروس یا آسیب است اتفاق می‌افتد. با این حال، در موارد خاص، التهاب می‌تواند مزمن شود و خطراتی برای سلامتی را به دنبال دارد. به عنوان مثال، التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. همچنین با بیماری‌هایی مانند آرتروز همراه است. خوشبختانه برخی از غذا‌ها خاصیت ضدالتهابی دارند.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر از بیماری التهابی رنج می‌برید، با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید تا مطمئن شوید این غذا‌ها برای شما مناسب هستند و بدون کسب توافق قبلی با پزشک، هیچ درمانی را متوقف نکنید:

بلوبری
بلوبری که سرشار از پروآنتوسیانیدین و آنتوسیانین است، یک آنتی اکسیدان قوی است که به مبارزه با التهاب کمک می‌کند. خواه بلوبری را تازه میل کنید یا با اسموتی‌های خوشمزه مخلوط کنید، به نفع خود عمل کرده اید.

آناناس
آنزیم بروملین آناناس به عنوان غذایی با خاصیت ضد التهابی مدت هاست مشهور است. با این وجود آناناس یک گزینه گرانقیمت است که شاید خرید آن به شکل تازه چندان ساده نباشد.

سیر
دفعه بعدی که سالاد درست کردید، کمی سیر رنده شده و خام به ان اضافه کنید. این خوراکی علاوه بر داشتن خواص آنتی اکسیدانی، التهاب را کاهش می‌دهد. سیر را به سوپ‌ها و سس‌های خود اضافه کنید.

شکلات تلخ
شکلات تلخ سرشار از پلی فنول است، خانواده‌ای از مولکول‌ها که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و مبارزه با رادیکال‌های آزاد شناخته شده اند. یک مطالعه همچنین نتیجه گرفت که خوردن منظم مقدار کمی شکلات تلخ می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند.