صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۶۸۵۱
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۲۰ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹
در دوران شیوع کرونا، شستن دست‌ها و دوری از افراد بیمار همیشه موثرترین راه برای خوب ماندن است. اما تغذیه سالم برای جلوگیری از کمبود‌های غذایی یکی دیگر از ابزار‌های حفظ سلامت شما است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در دوران شیوع کرونا، شستن دست‌ها و دوری از افراد بیمار همیشه موثرترین راه برای خوب ماندن است. اما تغذیه سالم برای جلوگیری از کمبود‌های غذایی یکی دیگر از ابزار‌های حفظ سلامت شما است.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، برای کمک به خود در طول سال جاری که کرونا در جریان است، سعی کنید برخی خوراکی‌ها را بیشتر مصرف کنید:

روزانه یک هویج بخورید

خوردن روزانه فقط یک هویج بتا کاروتن کافی برای بدن شما را فراهم می‌کند تا به ۱۴۸۰ میلی گرم ویتامین A. تبدیل شود (این مقدار بیش از توصیه روزانه ۸۰۰ میلی گرم است). ویتامین A. برای دفاع بدن شما حیاتی است، زیرا باعث محافظت مجاری مخاطی می‌شود که به عنوان یک مانع فیزیکی برای ویروس‌ها و باکتری‌ها عمل می‌کند. خوردن هویج به صورت پخته شده بهترین راه است، زیرا گرما دیواره سلول را نرم می‌کند و باعث می‌شود بتا کاروتن بیشتری جذب شود.

روی فلفل‌ها تاکید کنید

فلفل قرمز و سبز هر دو به اندازه پرتقال ویتامین C. دارند. ویتامین C. برای حفظ یک سیستم ایمنی سالم مهم است، به ویژه در حین و بعد از فعالیت بدنی فشرده. فلفل قرمز همچنین سرشار از ویتامین A. است.

کلم پیچ را فراموش نکنید

سبزیجاتی مانند کلم پیچ تأمین کننده ویتامین A. (بتا کاروتن) است و ویتامین E. و آنتی اکسیدان نیز تأمین می‌کند. برای داشتن حداکثر طعم و مزه و سلامتی می‌توانید سبزیجات را با سیر تفت دهید.

سراغ سیر بروید

سیر یکی از خوراکی‌های ویژه برای حفظ سلامتی است. محققان ۱۴۶ شرکت کننده را که به مدت سه ماه به آن‌ها قرص سیر یا مکمل سیر داده اند، ارزیابی کردند. به نظر می‌رسد سیر نقشی موثر در کنترل بیماری‌ها دارد.

پروتئین را فراموش نکنید

طبق مطالعات آکادمی تغذیه و رژیم غذایی ایالات متحده، ما به پروتئین کافی برای سیستم ایمنی بدن، به ویژه برای بهبودی نیاز داریم. توصیه این سازمان این است که روزانه انواع پروتئین (برخی در هر وعده غذایی) از جمله غذا‌های دریایی، گوشت بدون چربی، مرغ، تخم مرغ، لوبیا و نخود فرنگی و محصولات سویا مانند توفو و همچنین آجیل و دانه‌ها را بخورید.