پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سیب یکی از محبوبترین میوهها در سطح جهان است. این میوه محبوب سرشار از انواع ویتامینها است و سود بسیاری برای بدن دارد. بسیاری از افراد سیب میخورند بدون آن که بدانند این میوه چه سودی برای بدن آنها دارد.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، سیب را میتوان یک میوه بین المللی دانست، چون تقریبا در سراسر جهان دیده و یافت میشود. درواقع انواع و اقسام سیب طرفدارانی جدی دارند.
بیشتر بدانید:
سیب مغذی است
یک سیب متوسط - با قطر حدود ۳ اینچ (۷.۶ سانتی متر) - برابر با ۱.۵ فنجان میوه است. روزانه دو فنجان میوه در رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری توصیه میشود. سیب سرشار از منگنز، مس و ویتامینهای A.، E.، B۱، B۲ و B۶ است. سیب همچنین منبع غنی از پلی فنولها است. سیب منبع خوبی از فیبر و ویتامین C. است. آنها همچنین حاوی پلی فنول هستند که ممکن است مزایای سلامتی زیادی داشته باشد.
سیب ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد
سیب سرشار از فیبر و آب است. دو ویژگی که باعث پر شدن شکم و احساس سیری میشود. در یک مطالعه، افرادی که قبل از غذا برشهای سیب میخورند، احساس سیری نسبت نسبت به افرادی که این کاررا نمیکردند داشتند. علاوه بر این، برخی از ترکیبات طبیعی موجود در سیب باعث کاهش وزن میشود.
سیب ممکن است برای قلب شما خوب باشد
یک دلیل ممکن است این باشد که سیب حاوی فیبر محلول است نوعی از فیبر که میتواند به کاهش سطح کلسترول خون شما کمک کند. آنها همچنین حاوی پلی فنول هستند که دارای اثرات آنتی اکسیدانی هستند. بسیاری از این موارد در پوست متمرکز شده است. یکی از این پلی فنلها اپیکتاتین فلاونوئید است که ممکن است فشار خون را کاهش دهد.
کاهش دهنده دیابت است
مطالعات متعددی خوردن سیب را با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط کرده است. در یک مطالعه بزرگ، خوردن یک سیب در روز، در مقایسه با عدم خوردن سیب، با خطر ۲۸ درصد ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط بود. حتی خوردن فقط چند عدد سیب در هفته تأثیر محافظتی مشابهی دارد. این امکان وجود دارد که پلی فنولهای موجود در سیب به جلوگیری از آسیب بافت سلولهای بتا در لوزالمعده شما کمک کنند. سلولهای بتا، انسولین را در بدن شما تولید میکنند و اغلب در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ آسیب میرساند.
ممکن است اثرات پریبیوتیک داشته باشند
سیب حاوی پکتین است، نوعی فیبر است که به عنوان یک پروبیوتیک عمل میکند. این بدان معنی است که باکتریهای خوب موجود در روده شما را تغذیه میکند. روده کوچک شما در هنگام هضم، فیبر جذب نمیکند. در عوض، به روده بزرگ شما میرود، جایی که میتواند رشد باکتریهای خوب را تقویت کند. همچنین به ترکیبات مفید دیگری که در بدن شما گردش میکند تبدیل میشود. تحقیقات جدید نشان میدهد که این ممکن است دلیل برخی از اثرات محافظتی سیب در برابر چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی باشد.
سیب ممکن است به جلوگیری از سرطان کمک کند
خوردن سیب با میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در ارتباط است. دانشمندان بر این باورند که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آنها ممکن است مسئول پیشگیری از سرطان احتمالی آنها باشد. سیبها چندین ترکیب طبیعی دارند که ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کنند. مطالعات مشاهدهای، آنها را با خطر کمتری از سرطان و مرگ ناشی از سرطان مرتبط کرده است.
سیب حاوی ترکیباتی است که میتواند به مبارزه با آسم کمک کند
سیبهای سرشار از آنتی اکسیدان ممکن است به محافظت از ریههای شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کند. یک مطالعه بزرگ در بیش از ۶۸۰۰۰ زن نشان داد که افرادی که بیشتر سیب میخورند کمترین خطر ابتلا به آسم را دارند. خوردن حدود ۱۵ ٪ از یک سیب بزرگ در روز به ۱۰ ٪ خطر کمتر از این بیماری مرتبط است. پوست سیب حاوی کوئرستین فلاونوئید است، که میتواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند.
سیب ممکن است برای سلامت استخوان مفید باشد
خوردن میوه با تراکم بالاتر استخوان مرتبط است، که نشانگر سلامتی استخوانها است. محققان معتقدند که ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در میوه ممکن است به تقویت تراکم و قدرت استخوان کمک کند. برخی از مطالعات نشان میدهد که سیب، به طور خاص، ممکن است تأثیر مثبتی بر سلامت استخوانها داشته باشد. ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی موجود در سیب ممکن است سلامت استخوانها را ارتقا بخشد. علاوه بر این، خوردن میوه با افزایش سن به حفظ توده استخوانی کمک میکند.
سیب ممکن است به محافظت از مغز شما کمک کند
بیشتر تحقیقات بر روی پوست و گوشت سیب تمرکز دارد. با این حال، آب سیب ممکن است مزایایی برای کاهش ذهنی مرتبط با سن داشته باشد. در مطالعات حیوانی، کنسانتره آب باعث کاهش گونههای مضر اکسیژن واکنش پذیر (ROS) در بافت مغز و کاهش مشکلات روانی میشود. آب سیب ممکن است به حفظ استیل کولین (یک انتقال دهنده عصبی) مرتبط باشد.