صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۵۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۱ : ۱۱ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۹
فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" تهدید کرد، هر سرباز ترکیه‌ای و "مزدوری" در خاک لیبی"هدفی مشروع" برای این نیروها خواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" تهدید کرد، هر سرباز ترکیه‌ای و "مزدوری" در خاک لیبی"هدفی مشروع" برای این نیروها خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی در پیامی صوتی برای نیروهای خود ضمن تاکید بر اینکه هر سرباز ترکیه‌ای و "مزدوری" در خاک لیبی "هدف مشروع" نیروهایش هستند، گفت: "سربازان ما با استعمار ظالمانه ترکیه که چشم طمع به منابع و ثروت‌های مردم لیبی دارد، مقابله می‌کنند و تا زمانی که استعمارگر را خوار و مغلوب بازگردانیم، به این جنگ ادامه خواهیم داد."

فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی در ادامه نیروهای خود را برای مقابله با استعمار ترکیه که به رقبای آنها در طرابلس کمک می‌کنند، تا زمان پیروزی دعوت کرد و گفت: ما در جنگی مقدس در تمامی جبهه‌ها هستیم و هدف ما پیروزی است.

نیروهای همپیمان با دولت وفاق ملی لیبی که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته می‌شوند، به تازگی دستاوردهایی در نبرد با نیروهای حفتر داشته و موفق شدند پایگاه هوایی الوطیه را به کنترل خود درآورند و حمله مستمر نیروهای خفتر به طرابلس را تضعیف کنند.

در پی دست‌آوردهای ارتش دولت وفاق ملی لیبی، حفتر تهدید کرد در پاسخ حمله هوایی گسترده‌ای را آغاز می‌کند.

نیروهای دولت وفاق ملی لیبی روز شنبه در برخی مناطق اطراف طرابلس پیشروی کرده و مجبور شدند مین‌ها و مواد منفجره‌ای را که نیروهای حفتر در مسیر کار گذاشته بودند، خنثی کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود آرام شدن سریع درگیری‌ها در لیبی را خواستار شد.

مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه‌ای تلویزیونی اظهار کرد: آنکارا موازنه‌ قدرت در لیبی را تغییر داد و مانع از وقوع یک جنگ داخلی همه جانبه شد.

چاووش اوغلو گفت: تنها راه‌حل در لیبی همان راه‌حل سیاسی است و حفتر نیاز دارد این مساله را درک کند.

لیبی از زمان برکناری معمر قذافی، دیکتاتور مخلوع شاهد دودستگی و جنگ و ناآرامی است و دو دولت یکی در غرب( دولت وفاق ملی به ریاست فائز السراج) و دیگری در شرق (به ریاست خلیفه حفتر) بر این کشور سلطه دارند که هر یک تلاش دارد با شکست دیگری، کنترل کل کشور را در دست بگیرد. دولت اول از سوی سازمان ملل به رسمیت شناخته شده و دولت شرق لیبی هم از سوی برخی کشورها از جمله روسیه حمایت می‌شود.