پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مصطفی فقیهی: چند روز قبل اعلام شد مدارس و برخی ادارات تا عید نوروز تعطیلند و عملاً با این رویه، دستور نوعی قرنطینه سازی در شهرها صادر شد ، اما دیری نپایید که اتفاقات دیگری افتاد؛ مردم راهی مسافرت شدند و نگرانی در زمینه تشدید کرونا ، افزون و باعث گلایه وزیر بهداشت شد؛ او به درستی معتقد است، افزایش سفرهای غیرضروری، هم باعث انتقال ویروس می شود و هم امکانات در شهرهای دیگر برای مهار کرونا، اندک است.
دو روز قبل، اول خبر از «بستن جاده های منتهی به شمال» آمد و ۴۸ساعت بعد و ایجاد نگرانی عمیق و درست مردم، جادهها را بدلیل «جلوگیری از تردد بالا» باز کردند!
حالا مردم آمل به حق نگران شدند و ورودی «هراز» به شهر را بستهاند تا مانع ورود مسافران به آمل شوند.
متاسفانه این روزها مردم هر روز با چندین خبر مختلف مواجه می شوند ؛ وزیر یک چیز میگوید، سخنگوی ستاد حرفی دیگر میزند، استاندار یک جمله و فرماندار سخنی دیگر و ... چنین روند غلط و شومی، جز استیصال و اخذ تصمیمات احساسی از سوی مردم، نتیجه دیگری هم دارد؟
اپیدمی منحوس کرونا طی هفته های اخیر تاثیر و عوارض شدیدی در کوتاه مدت گذاشته و علی القاعده در درازمدت نیز خواهد گذاشت و در این میان در خیلی مسائل غفلت نیز شده و هنوز کارایی سازمان پدافند غیرعامل و حتی هلال احمر، محل تامل و چالشی جدیست.
حضرات کجایند؟ سوگمندانه هنوز پس از چند هفته از تشکیل ستاد مبارزه با کرونا، انسجام لازم، تقسیم دقیق مسئولیت و وحدت رویه مشاهده نمی شود.
ساعاتی قبل، خبر آمد که در نیویورک که اوضاعش به مراتب از ایران بهتر است، وضعیت اضطراری اعلام شده است. و از دیگر سو، نگرانی درمورد پیشی گرفتن ایران از کره و حتی چین جدیست.
به نظر می آید ویروس منحوس کرونا، شرایطی کاملاً بی سابقه در کشور را موجب شده؛ اما قطعا هنوز از قدرت دولت و قوای دیگر و دستگاههای نظامی و انتظامی و دیگر امکانات انباشته در کشور استفاده صحیحی نشده است.
حال اما در چنین شرایطی، بهتر نیست روحانی بعنوان نفر اول اجرایی کشور فکری کند؟
چه باید کرد؟
۱. روحانی میتواند یکبار دیگر دستور بررسی ساختار و اختیارات ستاد مبارزه با کرونا را صادر کرده و توجه داشته باشد، ستاد متکفل این امور، بلحاظ اثباتی دارای اختیاراتی وسیع و در سطح سران قوا و فرماندهی واحد باشد، و مهمتر آنکه رییس آن شخصیت و عنوان مهمی چون رییس جمهور یا معاون رییس جمهور را یدک کشد.
۲. به استناد اصل ٧٩ قانون اساسی و اوضاع اضطراری بهداشتی، دولت میتواند براي اعمال هرگونه محدوديت ضروری، موافقت مجلس را اخذ كند. اعتبار این مسئولیت ۳۰ روزه است و میتواند با تایید دولت، یکماه دیگر تمدید شود.
۳. میتوان مسئولیت ستاد مبارزه با کرونا را به ستادکل نیروهای مسلح سپرد و یا بدلیل ضرورت نظامیگری در شرایط وخیم فعلی، از این تجربه بهره برده و نیروهای نظامی را به یکی از اضلاع اصلی ستاد بدل کنند.
و در این مسیر لازم است
۱. همه جریانهای سیاسی و موثر رسانهای و شبکه های اجتماعی به دور از سیاسی کاری تا ریشه کنی ویروس کرونا، تام و تمام در خدمت کشور باشند.
۲. هر مقام رسمی ، مجوز اظهارنظر در مورد مسائل مختلف را نداشته باشد که جز این، به تشدید سردرگمی مردم یا وخامت بیشتر اوضاع اقتصادی خواهد انجامید.
۳. مقاومت در برابر مصوبات این ستاد مانند اظهارنظر تولیت حرم حضرت معصومه یا اصرار بر برگزاری کنسرت های داخلی و خارجی یا سفرهای غیرضرور مردم به شهرهای مختلف، منجر به جریمه نقدی و سرپیچی سازمان و افراد مختلف، مجازات در پی داشته باشد
۴.«قرطینه مردم در خانه» اقدام نیک و در خور تحسینیست، اما خیلی از خیرین و سازمانهای مردم نهاد مانند ایام سیل و زلزله ویرانگر سالهای گذشته، آرزوی کمک به هموطنان در ماجرای کرونا را دارند. بی شک، با یک ندا می توان انسجام، همدلی و همصدایی این عزیزان را ایجاد کرد، به شرطی که دستگاههای متکفل با پندگرفتن از گذشته و توجه به ظرفیت کمک های مردمی، دست به کار شوند.
۵. در صورت اخذ هر تصمیمی با قید فوریت، «اطلاع رسانی منسجم، دقیق ، حقیقی و به موقع» از یاد نرود. فراموش نکنیم در چنین شرایط شبه جنگی، بهترین راه، صداقت با مردم و اطلاع رسانی منسجم است که نیاز روانی این روزهای مردم است؛ آنها باید شما را باور کنند تا با تمام توان به صحنه آیند. وقت را تلف نکنید آقای رییس جمهور!
تا دیر نشده به خاطر نجات جان هراران انسان مظلوم استعفابت را اعلام کن .تا مدبریت اجرایی کشور بدست کسی تحویل شود که توان انجامش را داشته باشد تا کی باید مردم زجر بکشند من ار سر دشمنی با شما این درخواست را ندارم من آدم سیاسی نیستم این درخواست غاطبه ملته.
۱) از نظر حقوقی وظیفه اصلی دولت در قبال مردم چیه؟
۲)آیا این دولت توانسته وظیفه اش را انجام بده؟
دوستان عزیز با سیاست های یک با و دو هوا همیشه وضع همین بوده. ریشه همه اینها در بی تدبیری است و این نیز بگذرد و ما همین طور ادامه خواهیم داد. تا 1400 با روحانی را یادتان هست؟!!!
کامنت قبلی من را منعکس نکردی
بهر حال روزی صد بار امثال من و جنابعالی باید خود را مزمت کنبم که چرا به این اقا اعتماد کردیم و عنان مدیریت کشور به دستان ناتوان ایشان سپرده شد نمی دانم تا انتهای دولت ناکارآمد ابشان چقدر باید شاهد از دست رفتن مردم مظلوم کشورمان باشبم خدا به ما رحم کند نمی دانم چرا دولت ایشان به ضعف خود اعتراف نمی کندو و شرایط اضطراری اعلام نمی شود بنظر تا دیر نشده باید تمام نهاده اعم از کشوری و لشگری با مدیریت رهبری باید وارد شوند تا بیش از ابن شاهد ادامه این فاجعه انسانی نباشبم
حداقل استانهایی که میتوانید را به روی پلاکهای استانهای دیگر ببندید، مثل همدان، لرستان، کرمانشاه، ایلام و ...
وقتی نتوانستید تهران، قم و رشت را مدیریت کنید پس بزودی مسول مرگ هموطنانمان در شهرستانها و روستاهای کوچک و دور افتاده خواهید شد چرا که مدیریت این چند هفته نشان داده هیچ امکانات حداقلی حتی به درمانگاههای شهرستانها نخواهد رسید، اگر نمیتوانید امکانات را محیا کنید و برسانید حداقل کاری کنید بیماری نرسد.
اگر در یک شهرستان کوچک بازار و ادارات ساعت ۳ بعد از ظهر بسته شوند هیچ ضربهای به کشور وارد نخواهد شد. خیلی از بانکها و ادارات دولتی در شهرستانها واقعا کاری ندارند بعد از ساعت ۱۲ هم اصلا مراجعه کننده ندارند.
!
دیدم کرونا اومده راستی جمعه هم بود
به هر حال دمتون گرم
حسن روحانی وتدبیر؟
اگر این بشر اندک تدبیری داشته باشه درنابودی اقتصاد ایران بطور کامل بکار میبرد که برده
اگر جلسات مجلس تشکیل می شد که قانون بودجه مستقیما به شورای نگهبان نمی رفت .
بازهم آب گل آلود شد و سایت انتخاب فرصت ماهی گیری از آن را از دست نمی دهد !!
وقتی افراد مختلف تنهابر اساس قدرت نفوذ و یا وجود تعدادی حامیان میتوانند جلوی تصمیمات یک ستاد ملی بایستند و یا از کنار آن عبور کنند، این حرفها بیشتر شبیه شعار است.
چه الزامی تو این شرایط وجود دارد.
چه کسی باید اقدام کند.
بعد از این که کار از کار گذشت هزار نفر عقل کل پیدا می شود که مثل برنامه دورهمی انتقاد کند.
الان وقتش است نه بعدش
دولت بايد دستور لغو مجامع را بدهد و براي شركتهايي كه افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارند، يك فرجه بدهد كه تا زمان برگزاري مجمع عادي ساليانه، مجمع فوق العاده را برگزار و ثبت كنند.
شمااول ازخودت وخانواده ات شروع کن وازخانه بیرون نروبعدانتقادکن.چراماایرانی هاهیچوقت کاری رابااحترام انجام نمیدیم وبایدحتمادست زوربالای سرمان باشه.یعنی عقل وشعورمون درحداجیاره؟
خسته است بابا.
حرم حضرت معصومه شفایت
اینا خلاصه اقدامات موثر مسوولان!!!! انقلابی و بی نظیر ماست...
ملت هم لبیک گویان یا عازم شمال هستیم یا تو خیابان پلاسیم
حرم حضرت معصومه شفایت
اینا خلاصه اقدامات موثر مسوولان!!!! انقلابی و بی نظیر ماست...
ملت هم لبیک گویان یا عازم شمال هستیم یا تو خیابان پلاسیم
این موضوع با موضوعات قبلی مثل سیل و زلزله و حتی جنگ خیلی تفاوت دارد .
به فکر مردم باشید هر چند دیدگاه شما نسبت به حق حیات مردم .......... بار است
بابا این آقا بیشتر عمرش را درخواب بسر برده و میبرد.
از همچین شخص خواب آلوده ای، نمیتوان انتظار اداره مملکت را در شرایط بحرانی داشت.
با توجه به سوابق و هوش ذاتی سردار باقری(رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح)، ایشان بهترین گزینه برای راهبری مملکت درشرایط فعلی هستند.
1-مگر کشور اسلامی نیست ؟ مگر قوانین اسلامی نیستند ؟ مگر کلیه مسائل و مشکلات بر اساس همین قوانین اسلامی نباید حل و فصل شود ؟ جواب اینهمه مردمی که اعضای خانواده شان جان باختند و مردمی که درگیر این ویروس شده اند را تولیت میدهد ؟
2- نیروهای ضد شورش که جلوی اغتشاشات را میگیرند امروز هم وارد میدان شوند و جلوی این مسافرتهای نابخردانه را بگیرند.عده ای فقط زبان زور آنها وادار به تمرگیدن میکند وگرنه ، نه برای جان خودشان و نه برای جان دیگران ارزشی قائل نیستند.!
3- به جریانهای سیاسی امیدی نیست کما اینکه اینروزها دیگر برای همدیگر هم خط و نشان نمیکشند و کلا حضور این غیور مردان و زنان را حساس نمیکنیم. مخصوصا سخنرانان دو آتیشه که هر روز یکی را محکوم میگردند مانند برادر حسین و رائفی و ....هیچ جای این کمک کردنها نیستند.
در ضمن شرایط اضطرار در آمریکای عقب افتاده اعمال میشه نه اینجا
واقعا جای سوال است آقایان دقیقا کجا هستند و چکار میکنند؟
آیا با نمایش و شعار مشکل حل میشود.
شنیدم کوچه های خاکی روستاها با واتکس ضدعفونی میشود. کدام مدیر بهداشتی این نحوه رفع آلودگی را پیشنهاد داده؟
چرا کارهای ما اینقدر مسخره است؟
اي خدا خودت رحم كن ما خيلي تنها هستيم...
اصلا نبودنش بهتر از بودنشه