صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۰۰۸۰۳
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۲۳ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸
امامزاده داود که سجده‌گاه جمعی از مقدسین تهران و محل عیش [مردم] بی‌عار و الواط شهر است و در فصل تابستان از پیاده و سواره باید چهل پنجاه هزار نفر آن‌جا بروند در وسط دره تنگی واقع شده. بسیار بدهوا و بی‌صفا جایی است. امامزاده هم ظاهرا از سادات زیدیه حسینی باشد، تا درست معلوم کرده خواهم نوشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پس از انتشار خاطرات روزانه آیت الله هاشمی رفسنجانی، «انتخاب» قصد دارد این بار بخش های گزیده ای از خاطرات دیگر شخصیت های مهم و تاثیرگذار کشور را روزانه، مرور و منتشر کند

به گزارش انتخاب، در خاطرات اعتماد السلطنه آمده است:

 

صبح نیم ساعت به دسته مانده از راه امامزاده داود حرکت شد. چه گویم از این راه که بدترین طرق عالم است، بلکه راه نمی‌توان گفت. با وجودی که در سال چهل هزار بار اهالی شهرستانک و لورا از این راه زغال حمل به تهران می‌کنند، راه طوری بد بود که عبور سواره بلکه پیاده هم غیرممکن بود. با هزار زحمت قدری پیاده، قدری سواره عبور شد. بحمدالله زنده و بی‌عیب چهار از دسته گذشته به امامزاده داود رسیدیم. امیرزاده سلطان ابراهیم میرزا که دو سه روز است شهرستانک بود با من همراهی نمود. امامزاده داود که سجده‌گاه جمعی از مقدسین تهران و محل عیش [مردم] بی‌عار و الواط شهر است و در فصل تابستان از پیاده و سواره باید چهل پنجاه هزار نفر آن‌جا بروند در وسط دره تنگی واقع شده. بسیار بدهوا و بی‌صفا جایی است. امامزاده هم ظاهرا از سادات زیدیه حسینی باشد، تا درست معلوم کرده خواهم نوشت. جمعی از اعیان تعمیرات کرده‌اند، غالبا منهدم شده. اصل بنا را خازن‌الدوله، زوجه فتحعلی‌شاه، در سنه ۱۲۴۸ ق گذاشته است. مرحوم مویدالدوله طهماسب‌میرزا و نصرت‌الدوله فیروزمیرزا بعضی ابینه به او الحاق کرده‌اند. خلاصه به واسطه کثافت اطراف امامزاده کسالت را فراموش کرده یک فرسخ پایین‌تر که به یونجه‌زار معروف است راندیم. ناهار آن‌جا صرف شد. قدری هم خوابیدم. سه به غروب مانده راه افتادیم. نزدیک غروب به حسن‌آباد رسیدم. الحمدالله اهل خانه صحیح و سالم بودند.