صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۷۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۲ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
استاد گروه رادیو انکولوژی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: در سال های اخیر بروز سرطان های گوارش در مردان افزایش قابل توجهی داشته است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

استاد گروه رادیو انکولوژی مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: در سال های اخیر بروز سرطان های گوارش در مردان افزایش قابل توجهی داشته است.

 حمیدرضا میرزایی، بر اهمیت درمان سرطان‌های مربوط به مردان در قالب کار تیمی بین متخصصان تاکید و تصریح کرد: در مطالعات وسیع بین المللی ثابت شده است که کار تیمی باعث افزایش طول عمر بیمار مبتلا به سرطان و همچنین کاهش هزینه‌های درمان می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رسیدگی، پیشگیری، تشخیص، درمان مناسب و توانبخشی، افزود: اینها مواردی است که باید در قالب کار تیمی محقق شوند.

میرزایی ادامه داد: افزایش طول عمر و کیفیت زندگی بیمار و کاهش هزینه‌های درمانی از دستاوردهای کار تیمی است و اگر سیاست‌های حوزه سلامت به این سمت حرکت کند، نه تنها ضرر نکرده ایم بلکه برای سلامت مردم کشور سرمایه گذاری انجام داده ایم.

وی تاکید کرد: کشورهای توسعه یافته در این زمینه به این نتیجه رسیده اند که بهتر است متخصصانی که در فرایند درمان یک بیمار درگیرند، به صورت تیمی تصمیم گیری کنند تا بهترین نتایج درمانی برای بیمار به دست آید.

میرزایی درباره سرطان‌های شایع بین مردان، اظهار کرد: سرطان‌های دستگاه گوارش و سرطان‌هایی مانند پروستات، بیضه، کولون، ریه و معده از سرطان‌های شایع در بین مردان است.

وی افزود: البته سرطان ریه کمتر از سایر دنیا بین مردان کشور شایع است، اما در سال‌های اخیر بروز سرطان‌های گوارش در مردان افزایش قابل توجهی داشته است.

میرزایی تاکید کرد: با بهره گیری از کار تیمی متخصصان کلینیکال آنکولوژیست که شیمی درمانی، رادیوتراپی و درمان‌های غیر جراحی بیماران سرطانی را بر عهده دارند و همچنین متخصصان جراح، اورولوژیست، پاتولوژیست، رادیولوژیست، تغذیه و روان شناسان، می‌توان به بهترین نحو سرطان‌های مربوط به مردان را درمان کرد.

منبع: مهر