صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۶۲۵۱۶
تاریخ انتشار: ۴۰ : ۱۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷
خاصیت های نان جو که نباید از آن غافل شد _ جو یکی از غلات بسیار مفید برای بدن است و به دلیلی داشتن ارزش غذایی بالا یک غذای کامل به شمار می‌رود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خاصیت های نان جو که نباید از آن غافل شد _ جو یکی از غلات بسیار مفید برای بدن است و به دلیلی داشتن ارزش غذایی بالا یک غذای کامل به شمار می‌رود.

جو در دسته غلات پر مصرف در جهان قرار گرفته و به شکل‌ها و طعم‌های متفاوتی موجود و دارای خواص بی‌شماری است.امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. کاربرد جو در تهیه سوپ و غذای تکمیلی کودکان نیز بسیار مفید است.

خواص نان جو و فواید مصرف آن برای سلامتی چیست؟

یکی از نان های مفید برای بدن نان جو است که برای آن خواص اعجاب انگیزی ذکر شده است. متخصصین می گویند یکی از راههای کاهش اشتهای کاذب و کمک به کاهش وزن بدن، خوردن جو پخته شده در ابتدای صبح و قبل از صبحانه می باشد.

جو تاثیر بسزایی در کاهش کلسترول، فشار خون، چربی و کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد. فیبر موجود در جو باعث می شود که این غذا به آهستگی در بدن هضم شود و در نتیجه فرد برای مدت طولانی تری سیر می ماند.

در تعریف از این ماده شگفت انگیز می فرمایند: برتری نان جو برگندم، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است. هیچ پیامبری نیست که برای خورندۀ نان جو دعا نکرده و برای او برکت نخواسته باشد.

و هیچ درونی نیست که جو، بدان در آمده و همۀ دردها از آن بیرون نرفته باشد. جو، خوراک پیامبران و غذای نیکان است.در صورتی که نان جو کم نمک تهیه شود شامل جلوگیری از تولید چربی‌های زیان آور در خون، تنظیم فعالیت دستگاه گوارش، تعدیل فشار خون، تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون، پاکسازی دیواره‌های معده و روده از ذرات آلوده کننده، مقابله با رشد تومور در بدن، جلوگیری از چاقی، حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.

امروزه جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری‌های غیر واگیر دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» نیز شناخته شده است. کاربرد جو در تهیه سوپ و غذای تکمیلی کودکان نیز بسیار مفید است.

نان جو به دلیل وجود فیبر خود مقدار زیادی از آب بدن را جذب می‌کند، بنابراین مایعات و آب فراوانی باید نوشیده شود. این نان به دلیل غنی بودن از ویتامین‌های B به آرامش اعصاب کمک می‌کند.

خواص مهم دیگر نان جو

*کاهش کلسترول خون

*جو نرمی استخوان کودکان را از بین می‎برد.

*جلوگیری از سفیدشدن مو جلوگیری می‎کند.

*جو برای کم خونی مفید است.

*برای رفع منافذ باز پوست و زیباشدن آن آرد را با آب خیار خمیر کرده به صورت ماسک روی صورت بگذارید.

*برای درمان زخم‎های بدخیم آرد جو را با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده روی زخم بمالید.

*برای رفع ورم پستان آرد جو را با سرکه خمیر نموده با روغن کرچک خمیر کنید به صورت ضماد بگذارید این ضماد برای ورم چشم و زیر گلو نیز مفید می‎باشد.

*مداومت در خوردن جو و نان آن باعث لاغری می‎شود.

شگفت انگیزترین خواص نان جو کدامند؟

نان جو بخورید تا قند خونتان کاهش پیدا کند: پس نان جو برای افراد دیابتی بسیار مفید است.سیستم ایمنی بدن تقویت می شود: این نوع نان با دارا بودن آنتی اکسیدان های فراوان و اسید چرب های مفید برای بدن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با رشد تومورها مقابله می کند.

نان جو سرشار از فیبر است: همین ویژگی موجب پاک سازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده می شود و از بیماری های دستگاه گوارش جلوگیری می شود.

خاصیت رژیمی نان جو: از خواص نان جو که دلیل اصلی استفاده از آن می توان به مقوی بودنش اشاره داشت که باعث احساس سیری در فرد می شود.

با استفاده از این نان فشار خون شما تعدیل می یابد

کاهش کلسترول خون: با خوردن نان جو از تولید چربی های زیان آور در خون جلوگیری می شود.از بیماری های قلبی عروقی پیش گیری می شود.موجب تنظیم فعالیت های دستگاه گوارشی بدن می گردد.

باعث تحریک انسولین سازی در بدن فرد می شود و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند مصرف نان جو بسیار توصیه می گردد.وجود ویتامین های گروه ب: موجب تقویت حافظه، شادابی و زیبایی پوست، آرامش و پیش گیری از نرمی استخوان در کودکان می شود.

از خواص نان جو می توان به وجود مواد ضدسرطانی اشاره داشت که باعث سرکوب عوامل سرطان به خصوص پیش گیری از بروز سرطان در بستر روده ها می شود. علاوه بر این با خوردن نان جو می توان موجب تومورهای سرطانی شد.

با خوردن نان جو سبوس دار از سفید شدن زودرس موهایتان نیز جلوگیری کنید.مواد معدنی و املاح فراوان در نان جو در افزایش سلامت و استحکام استخوان های شما نقش به سزایی دارد.

 زندگی آنلاین