صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۳۸۶۶
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۲۲ - ۲۸ دی ۱۳۹۷
این روزها بسیاری از افراد از ابتلا به آلزایمر می ترسند، بنابراین به دنبال روشهایی هستند تا از ابتلا به آلزایمر پیشگیری کنند. اما به نظر می رسد بخشی از این روشها به تغذیه افراد مرتبط است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

این روزها بسیاری از افراد از ابتلا به آلزایمر می ترسند، بنابراین به دنبال روشهایی هستند تا از ابتلا به آلزایمر پیشگیری کنند. اما به نظر می رسد بخشی از این روشها به تغذیه افراد مرتبط است.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، مصرف برخی از خوراکی ها  و انجام برخی از رفتارها، ضریب ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد و می تواند بسیار خطرناک باشد:

_خوراکی های کنسروی می توانند در ابتلا به آلزایمر نقش داشته باشند

_قندهای مصنوعی می توانند زمینه ساز افزایش ابتلا به آلزایمر شوند

_بی توجهی به تحرک و به بیانی دقیق تر کم تحرکی زمینه ساز ابتلا به آلزایمر می شود

_عدم مصرف خوراکی های سالم و سبزیجات در ابتلا به آلزایمر نقش دارد

_عدم مصرف آجیل ها و خوراکی ها خام و مصرف مداوم خوراکی های شور باعث بروز آلزایمر می شود

_مصرف گوشت قرمز و غذاهای چرب به میزان زیاد زمینه ساز آلزایمر می شود

_نان های سفید و بدون سبوس به بروز آلزایمر کمک می کند

_ایستایی مغز و عدم تلاش برای یادگیری مسائل جدید منجر به بروز آلزایمر می شود

_منزوی بودن و عدم معاشرت با دوستان و اعضای خانواده در بروز آلزایمر نقش دارد

_عدم مصرف ماهی و خوراکی های دریایی می تواند منجر به بروز آلزایمر شود

_مصرف خوراکی های فریزری و نیمه آماده در بروز آلزایمر نقش دارد