صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۵۱۴۶۳
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۷
ترقی، عضو ارشد حزب موتلفه در گفت و گو با «انتخاب»:
حمیدرضا ترقی، عضو ارشد حزب موتلفه می‌گوید: هر رییس جمهور که سر کار می‌آید، برای اداره کشور حداقل به ۱۵ هزار نیرو نیاز دارد؛ اگر بخواهیم صرفا به دانشگاه امام صادق (ع) یا دانشگا شریف که نقش نخبه پروری و کادرسازی بیشتری در نظام داشته اند، اتکا کنیم، باید گفت: این‌ها برای نیاز کشور کفایت نمی‌کند و مجبور هستیم از نیرو‌هایی که درصد بالایی از آن‌ها توان مدیریت ندارند، استفاده کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حمیدرضا ترقی، عضو ارشد حزب موتلفه می‌گوید: هر رییس جمهور که سر کار می‌آید، برای اداره کشور حداقل به ۱۵ هزار نیرو نیاز دارد؛ اگر بخواهیم صرفا به دانشگاه امام صادق (ع) یا دانشگا شریف که نقش نخبه پروری و کادرسازی بیشتری در نظام داشته اند، اتکا کنیم، باید گفت: این‌ها برای نیاز کشور کفایت نمی‌کند و مجبور هستیم از نیرو‌هایی که درصد بالایی از آن‌ها توان مدیریت ندارند، استفاده کنیم.

ترقی در گفتگو با خبرنگار «انتخاب» درباره اظهارات اخیر آیت الله مصباح که گفته بود برای آینده انقلاب، با برنامه دقیق نیروسازی نکرده ایم و چاره‌ای نیست، باید فردی انتخاب کنیم که ایده آل نیست» گفت: صحبت آیت الله مصباح ربطی به مصادیق ندارد و یک مسئله کلی است. ما در زمینه کادرسازی در کشور ضعیف عمل کرده ایم. متاسفانه دانشگا‌ها نیرو‌های تراز انقلاب تربیت نمی‌کنند؛ زیرا هم محتوای آموزش‌ها محتوای مناسب نظام نیست و هم استادها، استاد‌هایی نیستند که بتوانند عناصر تراز انقلاب را برای مدیریت مطلوب در یک دولت اسلامی تربیت کنند.

او افزود: دستگا‌های دیگر مثل احزاب هم که نقش اصلی را در تربیت نیروی انسانی برای اداره کشور دارند، به دلیل فقدان بودجه و اعتبارات و کم توجهی دولت هنوز نتوانسته اند نقش اصلی خود را که کادر سازی برای اداره کشور است، به مرحله عمل برسانند.

ترقی ادامه داد: بنابراین اشکالی که آیت الله مصباح بیان کرده اند، اشکال واردی است. وقتی می‌خواهیم یک نظام را در درازمدت اداره کنیم، باید گردش نخبگان به طور مستمر در آن صورت بگیرد و طبیعتا باید به طور مستمر نسبت به تولید نیروی انسانی تراز انقلاب برنامه ریزی داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: هر رییس جمهور که سر کار می‌آید، برای اداره کشور حداقل به ۱۵ هزار نیرو نیاز دارد؛ این ۱۵ هزار نیرو باید به طور مستمر در گردش باشند و نسل جوانی تربیت شوند که بیایند و جای آن‌ها را بگیرند. بنابر این موضوع اصلی آیت الله مصباح ایراد به این نقص در کشور است.

او افزود: اگر بخواهیم صرفا به دانشگاه امام صادق (ع) یا دانشگا شریف که نقش نخبه پروری و کادرسازی بیشتری در نظام داشته اند، اتکا کنیم، باید گفت: این‌ها برای نیاز کشور کفایت نمی‌کند و مجبور هستیم از نیرو‌هایی که درصد بالایی از آن‌ها توان مدیریت ندارند، استفاده کنیم.

ترقی درباره اینکه آیا صحبت‌های آیت الله مصباح بدین معناست که حمایت اصولگرایان از کاندیدا‌های خود مانند احمدی نژاد و جلیلی از روی ناچاری بوده، گفت: من چنین چیزی از صحبت‌های ایشان برداشت نمی‌کنم و فکر نمی‌کنم که نظر ایشان اشاره به مصادیق باشد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۱۹
غیر قابل انتشار: ۳
hamid
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
به هیچ وجه دانشگاه صنعتی شریف را با دانشگاه امام صادق(ع) که به جای درس و واحد قصه خوانده اند یکی نکنید آینده کشور را دانشگاههایی همچون دانشگاه شریف و امیرکبیر و صنعتی اصفهان و علم و صنعت و.... رقم می زنند نه رشته های علوم انسانی .
ناشناس
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
با افکار اینها حداکثر بشود چند روستا یا یک شهر کوچک را اداره کرد نه کشور 80 میلیونی ایران را
ناشناس
|
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
چقدر کوته نظرانه
ناشناس
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
".. هر رئیس‌جمهور برای اداره کشور به ۱۵ هزار نیرو نیاز دارد؛ اگر صرفا به دانشگاه امام صادق (ع) و شریف اتکا کنیم، کفایت نمی‌کند؛.."
حتما کفایت نمیکند!
7500 نفر از دانشکاه شریف استخدام کنین بعد 7500 نقر هم از دانشگاه امام صادق طبق قانون جبر، برآیندشون صفر میشه!!
ناشناس
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
بنا به تجربه بنده در یکی از دانشگاه های برتر تهران، اتفاقا اصلا به دانشگاه شریفی ها بها نمی دهند بلکه به شکل های مختلف اذیت شان می کنند. بی سواد ها ی پاپلوس ارج و قرب بیشتری دارند و سال ها مدیر بوده اند. (یک شریفی )
جانباز
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
مگر نخبگان فقط در این دو دانشگاه پرورش می شوند . دانشگاه های دیگر فقط دکور هستند ضمنا مگر ایران فقط برای یک قشر و تفکر خاص است یعنی در گروه ها و .... نیروه نخبه و یا مدیر وجود ندارد
ناشناس
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
در این چند سال مدیران چنان نادان و بی سواد بودند که ارزش پول ملی را هزار ویکصد بار کاهش دادند. هر چه انسان دانا بود از کشور فراری دادند و هر چه می توانستند دزدی کردند. اگر ذره ای به کشور علاقه دارید و برای مردم اهمیتی قائل هستند بگذارید انسان های وطن پرست و ضد استکبار و متخصص کشور را اداره نمایند.
ناشناس
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
محصول دانشگاه امام صادق را یادمان نرفته ( جناب دکتر جلیلی ) متخصص در گرفتن ۷ قطعنامه. و قرار دادن کشور ذیل بند ۷ منشور ملل در یکسال .
البته خودشان و دوستانشان گفتند کاغذ پاره است و اثری ندارد ولی اثرش برای مردم و کشور خیلی دردناک است
علی قربون
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
آخه امام صادق مگه دانشگاهه‍؟ دانشگاه آزاد سیستان بلوچستان سطحش خیلی بالاتر هست از این دانشگاه نما. اونجا فقط ایدئولوژی و یکم زبان یاد میدن همین
پاسخ ها
ناشناس
| |
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
کدوم ایدولوژی کدوم زبون ...فقط اونجا برای شتشوی مغزی متمرکز کردن تازه از همشون استفاده نمی کنند. والا همه دانشگاهها سطحشون ازون بالاتره
ناشناس
|
۱۸:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
یعنی فقط فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق مدیریت دارند ؟ این حرفی است که خود این بزرگواران هم به ان می خندند و معلوم است که این نوعی توهین به بقیه اشخاص است . انوقت این اقا مفسر سخنان بقیه اشخاص هم می شود . تحصیلات این اقا چقدر است ؟ وای به حال این مملکت.
ناشناس
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
ایشان 50 ساله ناچارند وحسب وظیفه !؟اقدام می کنند یادمان نرفته که فرمودن هشت سال زمین ؟!وزمان!! را گشته بودند وبه هلو ((لنکرانی))رسیده بودند.
میدانیم چرا ..چون لنکرانی دست بوس بودند ودو زانو نشین
ایردموسی
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
بهتر نیست این آقایان حرف نزنند؟ کسی از پشت سر خنجر تو کمرشان فرو کرده که زودتر یک چیزی بگویید؟ فقط دانشگاه امام صادق و شریف مسئولیت کادرسازی دارند و بقیه دانشگاهها چنین مسئولیتی ندارند؟ عدد 15 هزار را ایشان از کجا آورده اند؟ چرا درباره اکثریت باصلاحیتی که همفکران ایشان رد صلاحیت میکنند حرف نمی زنند؟
ناشناس
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
ایشان از کنار هم قرار دادن نام دانشگاه امام صادق و دانشگاه صنعتی شریف چه قصدی داشته است؟ آیا فقط همین دو دانشگاه نیرو تربیت می کنند و بقیه برای سرگرمی اند؟ دانشگاه شریف کی مدیر تربیت کرده است؟ مگر رشته کارشناسی مدیریت دارد؟ این آقا ظاهرا خواسته فقط حرفی زده باشد. فعلا حوزه علمیه همه مدیران را تربیت می کند.
ناشناس
|
۱۷:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
معلوم شد از كجا ضربه ميخوريم ! كساني كه همه علوم انساني مورد نياز كشور را از دانشگاه امام صادق استخراج ميكنند نبايد هم دستآوردي بهتر از اين داشته باشند. اين آقايان فكر ميكنند فقط فيزيك و شيمي و مكانيك و اينها علم است چون سر و كارش با طبيعت بي جان است و جامعه شناسي و علوم سياسي و مديريت و غيره علم نيست و ميشود از طريق موعظه و بايد و نبايد فقهي مردم را پرورش داد!
ناشناس
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
جناب مصباح یزدی یادشان رفته که چطور احمدی نژاد را فرستاده امام زمان می نامیدند...
ناشناس
|
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
حالا این دانشگاه امام صادقی ها مگه چه تحفه ای هستن! نمونه اش بعضی مسولین و مشاورین! فعلی کشور! نمی شه گفته صد در صد خروجی های اون دانشگاه از هر لحاظ مناسب هستند. اونم یه دانشگاهه مثل بقیه دانشگاه ها.