صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۴۷۸۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۲۲ - ۳۰ آذر ۱۳۹۷
انواع کنسروها، از کنسرو خورشت های مختلف تا کنسرو میوه ها بین افراد مختلف بسیار محبوب هستند. با این وجود گاهی می خوانیم یا می شنویم که مصرف مداوم کنسروها خوب نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

انواع کنسروها، از کنسرو خورشت های مختلف تا کنسرو میوه ها بین افراد مختلف بسیار محبوب هستند. با این وجود گاهی می خوانیم یا می شنویم که مصرف مداوم کنسروها خوب نیست.

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، کنسروهای مختلف طرفدارانی پرشمار دارند. اما باید سعی کنیم در مصرف این خوراکی محبوب افراط نکنیم و به این نکات دقت کنیم:

_سعی کنید بیش از یک بار در هفته از کنسروها استفاده نکنید

_در هنگام خرید کنسرو حتما به تاریخ درج شده روی آن دقت کنید

_اگر قوطی کنسرو برجسته شده، سوراخ است یا آسیب دیده آن را نخرید

_حتما کنسروها را جوشانده و سپس مصرف کنید و از مصرف کنسرو سرد خودداری کنید

_پس از گرم شدن کنسرو، آن را در یک ظرف شیشه ای خالی کرده و سپس میل کنید

_قوطی کنسرو را در آب جوش گرم کنید و هرگز روی حرارت مستقیم یا در آتش داغ نکنید

_اگر کنسرو میوه مصرف می کنید به علت قند بالا مراقب وضعیت دیابت و قند خون خود باشید

_با توجه به این که کنسروها اغلب حاوی جیوه هستند سعی کنید در مصرف این خوراکی افراط نکنید

 

با همه این نکات قرار نیست اگر گاهی هوس کنسرو می کنید نگران باشید. مصرف برخی کنسروها مثل لوبیا یا تن ماهی خواصی هم دارد و اگر در مصرفشان افراط نشود می تواند برخی مواد غذایی مغزی برای بدن را تامین کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
hadad
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۱
ابتدا بگویم که جوشاندن کنسرو اصلا ضرورتی ندارد و تنها کسانی این توصیه را می کنند که اطلاعاتی از فرآیند استریل کردن تجاری ندارند! دوم انکه تنها کنسروی که می تواند آلوده به جیوه باشد، کنسرو ماهی است که آنهم تحت کنترل است. از طرفی ماهی های کنسروی (مانند تون) اگر بزرگتر باشند احتمال وجود جیوه بیشتر است و از آنجاییکه ماهی های بزرگتر بسیار گران هستند ، در صنعت کنسرو ایران کاربردی ندارند. پس این خطر نیز وجود ندارد.