صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۳۵۳۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷
شرکت اپل به شدت نسبت به درخواست دولت استرالیا در مورد افشای اطلاعات کاربران و به عبارتی نقض حریم خصوصی آنان واکنش نشان داده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شرکت اپل به شدت نصبت به درخواست دولت استرالیا در مورد افشای اطلاعات کاربران و به عبارتی نقض حریم خصوصی آنان واکنش نشان داده است.

به گزارش سرویس آی تی انتخاب، اپل در بیانیه ای اعلام کرده: "قوانین مرتبط با رمزنگاری اطلاعات در استرالیا" خطرناک است و امکان ردیابی هر فرد با گناه و بیگناهی را به دولت می دهد.

تیم کوک نیز در یک پست وبلاگی گفت: "این اشتباه است که امنیت میلیونها مشتری را که به قانون احترام می گذارند تضعیف کنند تا تعداد کمی از افرادی را که تهدید کننده امنیت هستند، ردیابی کنند."

 اپل که همیشه به قدرت بالای رمزنگاری اطلاعات خود مشهور است اعلام کرده که بهترین ابزار برای امنیت کاربران احترام به حریم خصوصی آنان است.

 

این غول تکنولوژیکی به قوانینی جدید در استرالیا اعتراض کرده. قوانینی که قصد دارند اطلاعات کاربران را که در سیستم های ابری غول های فناوری ثبت شده است، رصد کنند.

پارلمان استرالیا اخیرا طرحی را تصویب کرده که بر اساس آن همه غول های فناوری مانند اپل، فیسبوک، واتس اپ و ... موظفند اطلاعات کاربران را در اختیار نیروهای پلیس بگذارند.

بر اساس این لایحه که در پارلمان با نام "لایحه کمک و دسترسی" سه سطحی شناخته می شود، با کمک شرکت ها می توان ارائه خدمات پلیس و سازمان های امنیت ملی را تسهیل کرد. اگرچه دولت فدرال استرالیا این قوانین را ایمن خوانده اما اپل این لایحه را ضعیف قلمداد کرده و می گوید این قوانین باعث می شوند اطلاعت کاربران به شکلی بی سابقه نا ایمن شوند.

سخنگوی شرکت اپل نیز ضمن ابراز نگرانی در خصوص این قانون می گوید: قوانین پیشنهادی استرالیا می تواند شرکت اپل را مجبور به نقض قوانین حوزه های قضایی دیگر مانند ایالات متحده و اروپا و شکستن حریم خصوصی کاربران در سراسر جهان کند.

تیم کوک نیز در بخشی دیگر از پیام خود می گوید: "فرض این که قرار است پلیس تنها به یک بخش از داده ها دسترسی داشته باشد و داده های دیگر کاربران در خطر نیست یک شوخی بزرگ است. رمزگذاری به سادگی ریاضی است. هر فرایندی که مدل های ریاضی را که از داده های کاربرمحافظت می کند، تضعیف کند، حفاظت از آن برای همه زنجیره داده ها را تضعیف می کند. حق ندارید به خاطر ردیابی یک مجرم، امنیت و حریم خصوصی کل کاربران را نقض کنید"

شاید نگران کننده ترین بخش توضیحات اپل این باشد که اجرای این قوانین  قدرت "بی سابقه ای" را برای آژانس جاسوسی استرالیا موسوم به  ASIO ایجاد می کند تا تمامی شهروندان را رصد کند.

این نخستین باری نیست که اپل به شدت به دفاع از رمزگذاری داده های کاربران خود می پردازد.  در سال 2016، این شرکت علیه FBI در مورد دسترسی به آیفون متعلق به یک مظنون تروریست در پرونده تیراندازی سن برنادینیو، ایستادگی کرد.