صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۹۱۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
به زودی هامبورگ نخستین شهر آلمان خواهد شد که ورود خودروهای دیزلی سنگین را ممنوع می کند، خودروهایی که به احتمال زیاد خطرات بسیاری را برای آینده زندگی بشر ایجاد می کنند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به زودی هامبورگ نخستین شهر آلمان خواهد شد که ورود خودروهای دیزلی سنگین را ممنوع می کند، خودروهایی که به احتمال زیاد خطرات بسیاری را برای آینده زندگی بشر ایجاد می کنند. 

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی نت، قرار است این شهر آلمانی نخستین شهری باشد که ورود خودروهای دیزلی بزرگ را که به نوعی نقشی تعیین کننده در آلودگی هوا دارند، به شهر ممنوع اعلام کند. 

این امر در پی آن به تصویب رسید که یک دادگاه آلمانی در ماه فوریه تصویب کرد که شهرهایی با نرخ آلودگی بالاتر از حد مجاز واجد شرایط مممنوعیت ترددد کامیون های دیزلی خواهند شد. 


اگرچه هامبورگ هنوز این ممنوعیت را اجرا نکرده است، اما بالغ بر یکصد خودروی دیزلی این کشور هشدار حرکت دریافت کرده اند.در عین حال، مقامات شهر نیز تمامی مواردی را که ممکن است باعث شوند کامیون ها از مرز حرکت صحیح خود عبور کرده و وارد شهر شوند را مشخص کرده اند. این نشانه ها حکایت از آن دارند که به زودی هامبورگ به یک شهر سبز و فاقد آلودگی های شدید تبدیل خواهد شد. 

جالب است بدانید مقامات شهر برای کاهش مخاطرات و همکاری با راننده ها، برخی موارد استاندارد حرکتی را در سطح شهر نصب کرده اند که روند تردد خودروها را مشخص می کنند، این تابلوها به راننده ها کمک می کند برای مسیریابی با قدرت بالاتری عمل کنند.

دادگاه های آلمان در ماه فوریه تصمیم گرفتند که ورود بیش از حد اکسید نیتروژن (NOx) را ممنوع اعلام کرده و شهرهای مجاز به تردد خودروهای دیزلی را محدودتر کنند.

 این حرکت در سایه خبرهای منفی انتشار گازهای گلخانه ای توسط  فولکس واگن مطرح شده است. اما این فرایند در سایر شهرهای بزرگ نیز به مرور اجرایی می شود.

 پاریس، آتن و مکزیکو سیتی نیز از دیگر شهرهایی هستند که به زودی و تا  سال 2025،شاهد اجرای این طرح خواهند بود. مقامات شهر رم نیز اعلام کرده اند که تا سال 2024 اقداماتی مشابه را ترتیب خواهند داد. 

نظر شما چیست؟آیا باید بپذیریم جهان در تلاش است تا گازهای گلخانه ای را به طور کامل از میان ببرد؟ کشورهای اروپایی گام های مناسبی برداشته اند، اما دولت ایالات متحده چه واکنشی خواهد داشت؟