صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۴۰۵۰۶۷
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۲ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
یک مدرس دانشگاه گفت: گذراندن بیش از 3 ساعت در طول روز در فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی باعث بروز مشکلات روانی و تاثیرات منفی روی مغز شده و می‌تواند عملکرد مغز را مختل کرده و در برخی موارد باعث بروز خشونت افراد جامعه علیه هم و تضعیف بنیان خانواده ها شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

یک مدرس دانشگاه گفت: رسانه‌ها می‌توانند ارزشها و فرهنگ یک ملت را تغییر دهند.

سمانه علی نژاد در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد افراد جامعه ما از رسانه ها به ویژه تلویزیون و اینترنت استفاده می کنند خاطر نشان کرد: رسانه های گروهی و تلویزیون دارای چنان قدرتی هستند که می توانند نسل جدید را به شیوه خود آموزش داده و ارزشها و فرهنگ یک ملت را تغییر دهند.

وی افزود: ارتباط بین رسانه ها و فضای مجازی با سلامت روانی غیر قابل انکار بوده و نمی توان نظر جامعی در خوب یا بد بودن رسانه‌ها و فناوری‌های ارتباطی داد.

علی نژاد با تاکید به اینکه زندگی کنونی بشر بدون رسانه ها ممکن نیست، تصریح کرد: امروزه رسانه‌ها نه تنها وسیله سرگرمی نیستند بلکه در زندگی اجتماعی، فردی و روابط افراد نیز نقش مهمی دارند.

این مدرس دانشگاه، توسعه ارتباطات و افزایش رسانه‌های ارتباطی را علت نامیدن عصر امروز به عنوان عصر ارتباطات دانست و گفت: نفوذ رسانه‌ها تا حدی است که در دورترین نقاط یک کشور نیز مردم به اطلاعات روز دنیا دسترسی داشته و باعث ارتقای دانش عمومی مردم می‌شود.

وی در خصوص تاثیر رسانه ها در سلامت روانی افراد اظهار کرد: گذراندن بیش از 3 ساعت در طول روز در فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی باعث بروز مشکلات روانی و تاثیرات منفی روی مغز شده و می‌تواند عملکرد مغز را مختل کرده و در برخی موارد باعث بروز خشونت افراد جامعه علیه هم و تضعیف بنیان خانواده ها شود.

این مدرس با تاکید بر اینکه رسانه‌ها نه خوب هستند نه بد بلکه به نحوه استفاده افراد بستگی دارند و در بعضی موارد اگر خوب مدیریت شود باعث انتقال فرهنگ و حفظ میراث فرهنگی یک جامعه می‌شود، ادامه داد: رسانه همچنین می‌تواند باعث اطلاع رسانی، خدمات رسانی، بالا بردن سطح اطلاعات علمی و عمومی، افزایش مشارکت سیاسی و اقتصادی افراد و حتی جلوگیری از وقوع جرم شود.