صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۳۰۶۵۶
تعداد نظرات: ۲۸ نظر
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۱۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۰
کامران دانشجو با اشاره به طرح وزرات علوم: طرحي تحت عنوان تفكيك جنسيتي به صورت مدون وجود ندارد
وزير علوم گفت: هرچه مي‌خواهيد جوسازي كنيد اما قائل به اين نيستيم كه آخرت خود را به دنياي احدالناسي بدهيم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کامران دانشجو گفت: قصد داريم از اول مهر ماه اگر امكانات براي جدا شدن كلاسهاي زن و مرد نيست دانشجويان در كلاسهاي درسي در دو رديف جداگانه بنشينند و مسئول اجراي اين آيين نامه براساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي روساي دانشگاه‌ها و مدارس عالي هستند و اينكه در حال حاضر برخي روسا مي‌خواهند اين كار را انجام دهند، حق دارند.

به گزارش خبرنگار سرویس علمی آموزشی "انتخاب"؛ وی در اولين نشست فرهنگي اجتماعي روساي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي با اشاره به صحبت برخي از افراد كه مي‌گويند چرا بعد از 24 سال مي‌خواهند اين قانون را اجرايي كنند، گفت: اين افراد از اينكه اين موضوع اجرايي مي‌شوند مي‌سوزند يا اينكه خوشحال بودند كه 24 سال اين موضوع اجرايي نشده است. ما در نظر داريم مصوبه شوراي انقلاب فرهنگي در زمينه اسلامي شدن دانشگاه‌ها را كه 24 سال است روي زمين مانده است را به تدريج با توجه به امكانات موجود به اجر درآوريم و مي‌خواهيم آنچه مردم، مسلمانان، مراجع، متدينين، خانواده‌ها، اساتيد و تشكلها مي‌خواهند در دانشگاه‌ها اجرايي شود.

وي همچنين با اشاره به بحث‌هاي برخي افراد مبني بر اينكه دانشگاه را اسلامي كنيم، كوچه و بازار و خيابان را چكار كنيم، گفت: آيا اين مباحث سفسطه نيست؟ مگر من متولي پارك هستم و مگر قرار نيست دانشگاه متحول شود تا جامعه نيز اصلاح شود.

وزير علوم يكي از بزرگترين مسئوليتها در نظام جمهوري اسلامي را كار در مجموعه دانشگاه‌ها و مجموعه وزارت علوم عنوان كرد و گفت: اگر بتوانيم سرمايه‌گذاري مناسبي براي تعليم و تربيت داشته باشيم به نحوي كه سرباز امام زمان تحويل جامعه دهيم، زيربنايي ترين سرمايه‌گذاري را انجام داده‌ايم.

دانشجو در ادامه سخنراني خود در اولين نشست فرهنگي اجتماعي روساي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در مورد سياستهاي كلان وزارت علوم به بحث افزايش ظرفيت دوره‌هاي كارشناسي در دانشگاه‌هاي شهرستان و افزايش ظرفيت در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي كل كشور اشاره كرد و افزود: ما در حال حاضر 25 هزار استاديار به بالا در مجموعه كشور داريم كه بايد ظرفيت تحصيلات تكميلي را با اين وجود تا سه برابر افزايش دهيم و با اين امكانات به هيچ عنوان از استانداردهاي دنيا عقب نخواهيم ماند.

وي با اشاره به صحبت برخي افراد مبني بر اينكه اگر ظرفيت ايجاد شود شغل افراد چه مي‌شود، تصريح كرد: مگر وزارت علوم متولي شغل است؟ ما متولي ايجاد شغل نيستيم؛ بلكه دانشگاه‌ها متولي جهت گيري به علم هستند تا با نگرش به حوزه كار توليد علم صورت گيرد.

دانشجو در ادامه با اشاره به آيين نامه نقل و انتقال دانشجويي، گفت: در اين آيين نامه خانواده اصل هستند و اين آيين نامه از بعد اقتصادي و فرهنگي مهم است.

وزير علوم با تاكيد بر اينكه در وزارت علوم و دانشگاه‌هاي ما طرحي تحت عنوان تفكيك جنسيتي به صورت مدون وجود ندارد، گفت: ما اسلامي شدن دانشگاه‌ها را براساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي دنبال مي‌كنيم واژه تفكيك جنسيتي نه از ماست و نه مدون شده در وزارت علوم است و انشاالله كساني كه طي اين روزها در مباحث اينچنيني قلم زدند قلمشان از روي دلسوزي باشد.

وي با بيان اينكه براساس بند يك اين مصوبه، دانشجويان زن و مرد لازم است در دو رديف جداگانه بنشينند، تاكيد كرد: مي‌خواهيم اين مصوبه را اجرايي كنيم و نمي‌خواهيم ديوار بكشيم. ما مخالف اختلاط بين زن و مرد براساس مناسبات و سبك غربي هستيم اما هيچ كس مخالف مشاركت دانشجويان در امور علم و دانش نيست.

دانشجو در بخش دیگری از سخنانش

با بیان اینکه "قائل به اين نيستيم كه آخرت خود را به دنياي احدالناسي بدهيم." گفت: حركت به سمت اسلامي شدن دانشگاه‌ها ركن اصلي سياست وزارت علوم است و در اين زمينه كوچكترين عقب نشيني نخواهيم كرد، هرچه مي‌خواهيد جوسازي كنيد.

وی افزود: اولين چيزي كه در مجلس مطرح كردم اين بود كه دغدغه دين دارم، بنابراين اسلامي شدن دانشگاه‌ها دو ركن دارد كه ركن اول محتوا (منابع و دروس) است كه اصل آن با علوم انساني و بحث بعدي ظواهر نمادهاست و در اين زمينه همزمان با محتوا بايد به بحث ظواهر و نمادها نيز ورود پيدا كنيم.

وي با اشاره به نظرات مراجعي همچون علوي گرگاني، مكارم شيرازي، جوادي آملي و غيره در زمينه اختلاط دختر و پسر در دانشگاه‌ها، تاكيد كرد: نگاه ما به مراجع است و ما آموزه‌هاي ديني را از مراجع ياد گرفته‌ايم. مراجع متخصصين علمي و ديني بارز و مبارز در تمام تاريخ ايران اسلامي هستند و ما مديون مراجع هستيم، هرچند خودشان اين ادعا را ندارند.

دانشجو در ادامه تصريح كرد: كلاس‌هاي عمومي كه مي‌تواند جدا برگزار شود را چرا اينگونه نباشد و همچنين مي‌توان برخي كلاسها را جدا كرد و چه اشكالي دارد كه اين كار انجام گيرد. آنهايي كه مخالف هستند ميميرند اين كار را انجام دهند.

وي تصريح كرد: بحث واژه تفكيك جنسيتي از VOA‌شروع و به BBC فارسي ادامه يافت و برخي خبرگزاري‌هاي داخلي كه اميدواريم ندانسته اين موضوع را عنوان كردند ادامه يافت كه از شما مي‌خواهم اين اصطلاح را استفاده نكنيد و بر روي اين موضوع فضاسازي نشود.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۹
اصولاً : 1- دانشجویان خودشان سعی می کنند در کلاس در دو طرف جدا بنشینند. مگر اینکه دانشجویی دیر سر کلاس برسد و مجبور شود در اولین جای ممکن بنشیند تا کلاس به هم نخورد.
2- دانشگاه جای درس است و کمتر دانشجویی به دنبال همسریابی . اگر هم باشد خلاف شرع نیست.
3- این دیدگاه نتیجه منطقی اش اینست که باید به تدریج همه جا را جداسازی کرد حتی پیاده رو خیابانها که خیلی مهمتر و راحتتر است . مهمتر است چون سر کلاس دانشجو نمی تواند با دیگران صحبت کند ولی در خیابان دختر و پسرها به راحتی با هم ارتباط برقرارکرده تبادل اطلاعات و آدرس و تلفن می کنند و عمداً و سهواً به هم جملات بی ربط می گویند و... . راحت تر است چون هر خیابانی 2 پیاده رو دارد می توان به راحتی یک را زنانه کرد یکی را مردانه. هر چند متر هم یک مامور مبارزه با مفاسد بگذاریم تا هم سطح ارشاد ارتقاء یابد و هم مشکلات بیکاری با اشتغال میلیونی این ماموران حل و فصل شود.
ع ف
|
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
با تشكر فراوان البته بايد بدانيم كه اغلب احكام بر مبناي شرايط زمان و مكان مي باشد و چه بسا امام خميني (ره) اگر حالا زنده بود چيز ديگري مي فرمودند يااينكه بازهم مصلحت را همان مي ديدند لذا در تصميمات و اظهار نظر هايمان بايد تقوا را سر لوحه خود قرار دهيم و بنده به عنوان كسي كه دغدغه ام كمتر از بعضي نيست مي گويم كه هر تصميمي را بايد عاقلانه سنجيد و مطرح كرد لذا ممكن است شخص ديگري وزير باشند نظر ديگر داشته باشند به هر حال بايد براي نظرات احترام قائل شدو از تصميم عجولانه پرهيز كرد.
عامک
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
جناب استاد دانشگاه با کمال احترام باید عرض کنم از یک استاد دانشگاه توقع داریم در ارسال نظرات خود به انشاء و املای متن توجه کافی داشته باشد و قبل از ارسال نظر آن را ویرایش کند نوشتن کلماتی چون متهدد به دلیل قرار گرفتن حروف در کنار هم روی صفحه کلید و سرعت در تایپ اتفاق می افتد ولی کلماتی مانند حوش و حواس (هوش و حواس ) حوضه های علمیه ( حوزه های علمیه ) مسایل ( مسائل ) و نوع جمله بندی ها و ساختار جملات در کل مطلب زیبنده یک استاد دانشگاه نیست و چنانچه دلیل آن مشغله های کار ی جنابعالی می باشد در چنین مواقعی می توان به عنوان یک کاربر و به عنوان نقل قول نظر داد و از ذکر شغل خودداری کرد تا اذهان را نسبت به اساتید دانشگاه به عنوان قشر تحصیل کرده که توقع جامعه از آنها بیشتر از این است مکدر نکرد قبلا" از جنابعالی و کلیه استادان و اقشار دانشگاهی بابت این جسارت عذر خواهی می نمایم
صداقت
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
جناب وزیر
من که خود در دانشگاه کار وتدریس میکنم با کمال تعجب وافتخار میبینم که در جلسه کلاس و امتحانی که هیچ کس را ملزم به نشستن در جای خاصی نمیکنیم دختران در یک سمت کلاس وپسران در سمت دیگر مینشینند آنهم در امتخانهای متهدد که تجربه آن زیاد مشکل نیست کافیست در یکی از جلسات شرکت کنید.
واگر یکی دو مورد هم بود مانع نمی شدم چون این ممانعت در جلسه امتحان که تمام حوش وحواس دانشجو به امتحان است در مقایسه با بعد از امتحان که به راحتی میتوانند با هم صحبت وشوخی کنند هیچ توجیه عقلانی ندارد.
دوم اینکه اگر دانشجوی ما اینقدر احساس کرامت در برخورد با جنس مخالف ندارد سال بعد که در ادارات ما مشغول بکار شد باز میخواهیم ادارات را هم جدا کنیم. اتاق کار کارمندان یا پرستاران در شیفتهای شب.
دختران وپسران ما بسیار نجیب وپاکند اما این امر صد در صدی نیست .مگر در حوضه های علمیه که مدام در فکر پرورش روحانی ومعلم اخلاق هستیم صد در صد است.
وبه قول امام چه بسا اساتید اخلاقی که خود بویی از اخلاق نبر ده اند.
سوم اینکه درست است که شما مستقیما مسول پارک وشهر و وضعیت فرهنگی حاکم بر آن نیستید ولی نمیتوانید فضای دانشگاه را هم جدا از فضای شهر در نظر بگیرید چون فرزندان ما پرورش یافته همان فضا هستند که وارد دانشگاه میشوند به همین خاطر گفتم که با وجود فضای باز تر دانشگاه نسبت به بیرون افتخار میکنم که دختران وپسران ما بخاطر پرورش خانوادگی خود رعایت یسیار ی از مسایل را میکنند که اگر نمیکردند از من وشما هم کاری ساخته نبود.
در اخر این را هم بگویم که من در دوره دانشجویی خود عضو بسج دانشجویی زمان خود بودم ودر انزمان نزدیکی فراوانی بین بسیج وسایر گروههای فعال وجود داشت وهمینطو ر دانشجویان بر خلاف الان که اولا فضا تک صداییست و بعد هم خصمانه ومن خود از به اصطلاح ایثار گران دفاع مقدسم اگرچه معتقدم با آنکه بسیاری از کارهایی که شد به عنوان ایثار گری قابل تقدیر است ولی بسیار کسان دیگری هم ایثار فراوان کردند وما نه تنها انها را ندیدیم بلکه مارک دگر اندیشی بر آنها زدیم چون انها با چشم باز بدون تعصب به واقعیات جامعه نگاه میکردند از ان باب این مسئله را عنوان کردم که این حرف را از یک دلسوز نظام میشنوید نه یک معاند بر چسبی که این روزها بسیار ارزان قیمت است
پاسخ ها
کاظم
| |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
احسنت! حرف حساب جواب ندارد، خدا خیرت بده
امیر
| |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۶
افتخار میکنم به آدمهایی مثل شما.
سينا
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
آقاي وزير علوم فقط كساني كه دنبال لودگي هستند از اين طرح شما ناخرسندند و گرنه كسانيكه پي تحصيل باشند فرقي برايشان نمي كند كه كلاس مختلط باشد يا جدا
زيادم خودتونو متمدن و سطح فرهنگ بالا ندونين
ممنونيم آقاي كامران دانشجو
ناشناس
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
آقای کامران دانشجو برو فکری به حال کیفیت آموزشی بکن که حتی دانشگاهای ایران در سطح 300 جهان هم نیستند دانشگاه های پاکستان معتبر تر از ایران هست مدرک ایرانی بجز چند دانشگاه در خیچ کجای جهان اعتبار برای کار ندارد
ناشناس
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
اما قائل به اين نيستيم كه آخرت خود را به دنياي احدالناسي بدهيم. واقعا"؟
ناشناس
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
آفرین بر دولت مردمی و وزیران متدین و معتقدش.هر چه سریعتر این طرح رو اجرا کنید تا معلوم بشه کی برای کسب علم و دانش میاد وکی برای فسق وفجور.
ناشناس
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
اصلا چرا دخترا رو به دانشگاه راه می دهند؟
ناشناس
|
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
جناب ایرانی
دوستدار دانشگاه ملی در دو خط و نیم نوشتار 2 توهین نمود و 4 غلط نوشتاری هم داشت که وضعیتش روشن است و نیاز به نقد ندارد . اما شما چرا ؟
مشکل طرح جداسازی نیست مشکل اصلی تفکر بی اعتمادی به جوانان و توهین به شعور انسان است .
مهدی
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
اول که خیلی توفیق نمیکنه
دومم با این توصیف و با توجه به جمعیت دخترها باید نیمی از دختر ها یک در میان در کلاس شرکت کنن
در عوض پسر ها حسابی جا براشون بازه
سینا از شیراز
|
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
چرا می خواهید از دبستان تا گورستان جداسازی کنید؟ چرا کاسه داغ تر از آش شده اید؟ مهم ترین شخصی که مخالف این طرح بوده حضرت امام است که در همان اوائل انقلاب که عده ای در پی دیوار کشی در کلاس های دانشگاه بودند در مورد این طرح موضع گیری قاطعی کردند و اعلام داشتند که هر وزيري که اين مسئله را مطرح کرد بايد از کار بر کنار شود و شبانه دستور برچيدن ديوار از بين کلاس‌های دانشجويان را صادر کردند و اين طرح را «توهين به دانشجو» خواندند. جالبه که حالا آقای «دانشجو» دنبال اجرای همان طرح قدیمی با بیان دیگر هستن!
ببینید الان که دبیرستان جداست هیچ فسادی نداره؟..باید مشکل رو حل کرد نه این که صورت مسئله رو پاک کرد. مشکل هم که همه میدونن چیه: نبودن شغل مناسب و کافی برای جوانان و فراهم نبودن ازدواج آسان
ایرانی
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
آقای دوستدار دانشگاهای ملی . باید هم شما از این وزیر علوم طرفداری کنی چون اگه افرادی مثل ایشان نباشند تو امثال تو جائی در هیچ دانشگاه ندارید . البته تنها به خاطر نوع تفکر جنابعالی نیست بلکه امثال شما بدون شارژ سهمیه ای در هیچ کنکوری قبول نمی شوید. به نظر من شما بهتره یه سر به مدارس علوم دینی بزنی بعد سراغ دانشگا ه رو بگیری
ناشناس
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
طرح خوبست.دانشگاه که جای اداواطوار وآرایش نیست خیلی از جوانهای موئمن بخاطر کمبود اقتصادی راه به دانشگاه دولتی ندارند وبعضی ها باپول بیت المال ابتذال راترویج می کنند.
ناشناس
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
مردم ،مراجع،متدينين،خانواده ها،مسلمانان ازشما ميخواهند نگذاريدحادثه دانشگاه فردوسي مشهد در جاي ديگري تكرار شود. چون شمامتولي پارك كه نيستيد متولي دانشگاه هستيد.
ناشناس
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
این کار خیلی خوبیه چون باعث میشه که اساتید یک بار بروند سر کلاس خانمها و یک بار سر کلاس آقایون و کلی درآمدشان بالاتر میره و در ضمن دانشگاه و وزارت علوم نمتونه آنها را تحت فشار قرار بده که چرا کار علمی و مقاله ندارید. چون از این به بعد این بهانه را دارند که بگویند که کل هفته سر کلاس هستند و وقت ندارند که به کار علمی برسند.
مهدی
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
اول که خیلی توفیق نمیکنه
دومم با این توصیف و با توجه به جمعیت دخترها باید نیمی از دختر ها یک در میان در کلاس شرکت کنن
در عوض پسر ها حسابی جا براشون بازه
ناشناس
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
نه فعلا که شماها دارید از دیدن خانمها در پوشش مانتو و .... میمیرید

وقتی کسانی فکرهاشون مسموم باشد حتی به گونی سیب زمینی هم واکنش نشان میدهند ...!!!!!!

یا شاید هم دلایل دیگری مثل تورم ، بیکاری ، فساد اداری و فساد گسترده مالی را میخواهید با این بهانه ها تحت الشعاع خبری بدید .......
دوستدار دانشگاههای ملی اسلامی
|
۱۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
احسنت این بهترین فکر برای دانشگاهها می باشد تا کور شود آنکه نتواند ببیند توی کگشور امام زمان نباید کلاس ها مختلت باشد اصلا این یک فکر لاییک است آنهایی که با این طرح مخالف هستند برند بمیرند ما تحمل این افکار مالیخولیایی را نداریم زنده باد وزیر علوم محترم.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
شما اول یه بار دیگه دوره دبستان را بگذرونید و هر وقت املای کلمه "مختلط" را یاد گرفتید، به اظهار فضل بپردازید
ناشناس
| |
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
شما تشريف ببر حوزه تحصيل بفرما اخوي.
ناشناس
| |
۲۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
اول برو کمي سواد ياد بگير! مختلت نه مختلط!
دوستدار امام
| |
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
امام که بنیان گذار جمهوری اسلامی بود با این کار مخالف بود
حاج یدا...
| |
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
حالا چرا از شدت عصبانیت اینقدر تندتند نوشتی برادر. کمی بیشتر به یاد خدا باش تا آرامش داشته باشی برادر مسلمان.
ناشناس
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
حرفاش شرم آوره
دانشجو
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
سلام،باید توجه داشته باشیم که اکثرت خانواده ها در کشور ما مذهبی هستند و نسبت به نوامیس خود غیرت دارند (البته تحجربا غیرت داشتن فرق دارد)و بنده شاهد هستم که اکثرت خانواده ها با این طرح موافق هستند ولی به شرطی که به این طرح سیاسی نگاه نشود،البته سیاست رسانه های خارجی مخالفت با طرحهای نظام است مطمئن باشید اگردولت اعلام میکرد طرح ادغام دانشجویان را دارد آنهاباز هم مخالفت میکردند!!