صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

شنبه - ۲۲ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۹۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۱
رییس مجلس شورای اسلامی حل مشکل گرانی و بیکاری را دغدغه مجلس و دولت عنوان کرد و گفت: به همین دلیل مجلس با اجرای گام دوم هدفمندی یارانه‌ها موافقت نکرده است تا زمینه برای رشد تولید و ثبات اقتصادی فراهم شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: علی لاریجانی امروز در ابتدای علنی مجلس ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امروز با تدبیر رهبری معظم انقلاب سیاست‌های کلی کشور تدوین و روابط قوا تحت زعامت ایشان تنظیم می‌گردد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه حرکت کلی انقلاب با سرافزاری روبه پیش است و امروز ما در بعد اقتصادی کشور بیش از هر زمان باید عالمانه و مدبرانه تصمیم‌گیری و مدیریت صحنه داشته باشیم زیرا این نقطه‌ای است که در این مقطع از انقلاب توسط دجالان آمریکایی هدف‌گیری شده است.

رییس قوه مقننه با تاکید بر اینکه حل مشکل گرانی و بیکاری دو مسئله اساسی مجلس و دولت است خاطر نشان کرد: در زمینه باید با کمک به تولیدکنندگان و رونق تولید این مشکل حل شود و به همین جهت است که مجلس با اجرای گام دوم هدفمندی یارانه‌ها موافقت نکرده است تا ثبات اقتصادی زمینه را برای کنترل و رشد تولید فراهم کند.

به گزارش ایسنا، لاریجانی در ادامه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن را به ملت و نمایندگان تبریک و تهنیت گفت و افزود: انقلابی که در طول سه دهه در معادلات منطقه‌یی و جهانی تاثیری شگرف گذاشت و موج بیداری اسلامی از دو سال اخیر نتیجه مجاهدات ملت سترگ ایران در انقلاب است.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر اخیر خود به کشور سودان اظهار کرد: در سفر اخیر به سودان جهت شرکت در مجمع عمومی بین‌المجالس کشورهای اسلامی یکی از روسای مجلس کشورهایی که اخیرا در اثر موج بیداری اسلامی به استقلال رسیده‌اند در ملاقات با این جانب این تعابیر را نسبت به ملت ایران بیان داشت، «ما انقلاب خود را مدیون حرکتی انقلابی می‌دانیم که سی و چهار سال پیش ملت شما آغاز کردند، آن زمان ما مرتب سخنان امام خمینی(ره) را می‌شنیدیم و افتخار می‌کردیم که این انقلاب اینگونه در مقابل قدرت آمریکا و اسراییل ایستاده‌ است».

وی افزود: این چه افتخار بزرگی است که ملت‌های مسلمان دیگر امروز آزادگی و استقلال خود را متاثر از انقلاب ملت ایران می‌دانند؟ زمانی ایرانیان به خاطر دست‌نشاندگی شاه و سرسپردگی آن به آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل سایر ملل مسلمان احساس حقارت می‌کردند، اما امروز تاثیرات الهام بخش انقلاب ایران زمینه‌های پیوندهای عمیق مسلمانان را فراهم کرده تا به خود آیند و بتوانند در جهان چند قطبی نقش یک قطب تاثیرگذار را داشته باشند.

رییس قوه مقننه خاطر نشان کرد: باید اذعان کرد در پیروزی انقلاب اسلامی چند عامل نقش اساسی داشت؛ عامل اول نقش رهبری دینی و داهیانه امام (ره) که ایمان و اعتقاد راسخ او به راه انقلاب و اراده مردم طوفانی از عواطف انسانی و دینی را به حرکت در می‌آورد، عامل دوم نقش رهبران انقلابی روحانیت و روشنگری مراجع و حوزه‌های علمیه که عملا در مناسبت‌های مختلف به دلیل اعتماد ملت به روحانیت روشنگری می‌نمودند و عامل اتصال امام(ره) و توده‌های مردم در طول 15 سال مبارزه بودند و یکی از عواملی که نهضت مشروطه به توفیق نائل نگردید جدا شدن روحانیت از جریان روشنفکر غرب‌گرایی حاکم بر مشروطه بود که نتیجه آن جدا شدن ملت یا منزوی شدن آنان و تسلط دیکتاتوری وابسته گردید.

لاریجانی ادامه داد: عامل سوم استقامت ملت در مقابل فشارهای امنیتی، اقتصادی و سیاسی رژیم دیکتاتور پهلوی و پایداری تا وصول نتیجه حکومت اسلامی بود، برخی از احزاب و گروه‌ها گرچه اهل مبارزه بودند اما با مصالحه یا اصلاحات گام به گام می‌خواستند جلو بروند اینان عموما از حرکت ملت عقب ماندند و حتی پس از پیروزی انقلاب هم نتوانستند با روحیه استقامت ملی و اراده‌ی قوی ایمانی ملت همساز گردند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی امام(ره) با فراست کانون اصلی استکبار را نشانه گرفت. امام(ره) به دلیل آشنایی و تسلط کامل بر تاریخ ایران به خوبی می‌دانست تا ریشه‌های سلطه آمریکا را در ایران قطع نکند انقلاب جان نمی‌گیرد لذا هدف مبارزه را به مسیر دفع سلطه‌گری استکبار سوق داد. آمریکا نیز با دسائس گوناگون مقابله با انقلاب را شدت بخشید حتی جنگ عراق را سامان داد،‌تحریم‌های مختلف را وضع نمود.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اینجا بود که امام(ره) با چند حرکت مبنای انقلاب را غنی ساخت. اولا روحیه جهاد و شهادت را در متن توده‌های ملت به صورت یک هنجار درآورد و همین عامل پیروزی در دفاع مقدس گردید ثانیا موضوع خودکفایی در تولید را به صورت یک موج انقلابی در جامعه زنده نمود به طوری کلی آبادانی و پیشرفت در سراسر ایران به خصوص نقاط محروم و همچنین تولید صنایع و تجهیزات مورد نیاز در داخل چهره قدرت ملی ایران را را تغییر داد.

لاریجانی خاطر نشان کرد: قدرت امروز ایران در تکنولوژی هسته‌یی، موشکی، هوا و فضا، بایوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و ده‌ها صنعت دیگر مدیون آن تفکر استراتژیک امام(ره) بود که این مسیر پیشرفت برای جوانان انقلابی فراهم کرد. ثالثا در مدرسه فکری امام(ره) استقلال سیاسی و اقتصادی در استقلال فرهنگی شکل واقعی می‌یافت لذا همه شرایط انقلاب در فراز و فرودها روحیه معنوی و خودآگاهی و خدایابی و از خودگذشتگی و معرفت جویی پایه‌های انقلابی‌گری اسلامی بود آن هم در ضل تعالیم اسلام‌شناسی واقعی که زیربنای در آموزه‌های روحانیت است.

وی تصریح کرد: امام(ره) از آن به اسلام ناب محمدی(ص) یاد می‌نمود در این اسلام‌شناسی عدالت، معنویت، مبارزه با استکبار و پیشرفت و استقلال سیاسی منظومه‌ای را تشکیل می‌دهند که حکومت مهدوی چشم‌انداز آن است و همین منظومه همه جانبه‌ی حیات معنوی و مادی عامل روشنگری و الگو شدن در سایر ملل گردید.

رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: چندی بیش یکی از صاحب نظران مصری در مقاله‌ای تحت عنوان چرا ما ایران را دوست داریم به چند نکته اشاره می‌کند، که این امر به خوبی نشان می‌دهد، می‌گوید باید ایران را دوست داشته باشیم نخست به دلیل که رهبران ایران تلاش می‌کنند که کشورشان رشد قدرتمندانه‌ای پیدا کند ولی رهبران فعلی عرب اینگونه نیستند،‌ دوم بخاطر اینکه مشاهده می‌کنیم ایران از نظر علمی، صنعتی، فنی رشد پیدا کرده اما عربها در این زمینه‌ها پیشرفت نکرده‌اند، سوم به خاطر اینکه در برقراری توازن قوای هسته‌یی اسراییل تحول ایجاد کرده اما عربها نتوانستند این تحول را ایجاد کند و چهارم بخاطر اینکه ایران از محور مقاومت عرب از طریق اعزام کارشناس، پول و سلاح حمایت می‌کند اما عربها با این محور دشمنی می‌کنند.

لاریجانی ادامه داد: پنجمین دلیل این است که رهبران ایران سدی محکم در برابر پروژه‌های آمریکایی و اسراییلی هستند، اما رهبران عرب در این پروژه‌ها مشارکت می‌کنند، ششم به خاطر اینکه رهبران ایران اهمال‌کار و ثروت‌اندوز نیستند، اما رهبران عرب اهمال کار هستند، هفتم بخاطر اینکه آمریکا‌یی‌ها از گفت‌وگوی مذبوحانه‌ با ایران و رهبران آن دست بر نمی‌دارند، اما رهبران ما به چاپلوسی آنها می‌پردازند و هشتم بخاطر اینکه در ایران مردم رهبران را انتخاب، حفظ و تغییر می‌دهند اما رهبران فعلی عرب فقط بر ما ترس تزریق می‌کنند و آخر اینکه ما ایران را دوست داریم بخاطر اینکه همسایه ما و مسلمان مقاوم در برابر تفرقه‌افکنی غرب و مرتجعین است.

رییس قوه مقننه تاکید کرد: این یک نمونه از قضاوت مردم معاصر ما نسبت به انقلاب اسلامی است؛ اینکه رهبر معظم انقلاب بر مبارزه با استکبار آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید می‌ورزند از آن جهت است که مبادا از ابهت این دستاورد ارزشمند مقاومت انقلابی در دست افراد سست عنصر یا منحرف و شل دین یا کسانی که دچار معلولیت ذهنی در انقلاب‌گری شدند در مکر و فسون آمریکا وغرب کاسته شود.

وی خاطر نشان کرد: تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر مراقبت دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی از آن جهت است که پیچیدگی‌های زندگی دنیای امروز افسون‌های دارد که جز با بصیرت دینی پیشرفت انقلابی حاصل نمی‌شود.

رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لاابالی‌گری فرهنگی که عده‌ای بی‌ریشه و چهره‌های ناآشنا در انقلاب به آن دامن می‌زنند غلط‌ اندازی در مسیر حق انقلاب است.