صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۹۰۳۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۱۵ دی ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یکی از اعضای گروه مذاکره کننده دولتی با رهبران "کاشین"، دیروز پذیرفت که هلی‌کوپترهائی در منطقه پرواز کرده و موادی پرتاب کرده اند، اما درباره نقش این مواد پرتاب شده هیچ توضیحی نداد.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ با پخش اخباری در باره حملات هوائی ارتش برمه به مناطق مسکونی شورشیان قوم " کاشین" در شمال برمه، فشارهای بین‌المللی علیه دولت برمه بقصد قطع بمباران مناطق مسکونی، امروز شدت بیشتری گرفت.

در حالیکه مبارزه مسلحانه بازوی نظامی سازمان استقلال‌طلب کاشین با ارتش برمه این روزها شدت بیشتری گرفته است، امروز سفیر آمریکا در رانگون به خبرهائی اشاره کرد که نشان از بمباران هوائی نیروهای نظامی برمه در ایالات محل سکونت "کاشین "ها دارد. سفیر آمریکا از وضعیت مردم غیر نظامی در این منطقه اظهار نگرانی کرد.

از سوی دیگر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا- خانم ویکتوریا نولاند، اظهار داشت که شدت‌گیری خشونت در این منطقه، آمریکا را بشدت نگران کرده است. وی دو طرف درگیری را بقطع خشونت ها و کوشش برای آغاز گفتگو ها دعوت کرد.

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد نیز از حکومت برمه خواست که کلیه عملیاتی که زندگی غیر نظامیان را به مخاطره می اندازد ، هر چه زودتر متوقف شوند.
در جریان درگیریهای گذشته میان دولت و شورشیان مواردی دیده شده بود که ارتش از هلیکوپتر علیه شورشیان استفاده کرده بود ، ولی استفاده از هواپیما برای اولین بار است که شنیده می شود.
یکی از اعضای گروه مذاکره کننده دولتی با رهبران " کاشین" ، دیروز پذیرفت که هلی کوپتر هائی در منطقه پرواز کرده و موادی پرتاب کرده اند، اما درباره نقش این مواد پرتاب شده هیچ توضیحی نداد.
باید یادآوری کرد که آن بخش از نظامیان اصلاح طلب ، که جایگزین حکومت نظامی قبلی شده اند، از سال گذشته مذاکراتی را با گروههای شورشی وابسته به اقلیت های قومی در کشور آغاز کردند . این مذاکرات با برخی از این گروهها به انعقاد آتش بس انجامید. با این حال کاشین ها در زمره اقلیت هائی هستند که هیچگاه نتوانستند با دولت مرکزی به توافقی دست یابند.

اختلافات قومی و مذهبی در برمه سابقه و وسعت زیادی دارد. از جمله در دولت منطقه ای راخین درگیری های خونینی میان بودائی های این منطقه با مسلمانان وجود دارد که تنها در سال گذشته به قتل صد و هشتاد نفر و آوارگی صد و ده هزار نفر انجامید.

هشتصد هزار مسلمان در این دولت واقع در غرب برمه زندگی میکنند که سازمان ملل آنها را یکی از ستمدیده ترین اقلیت های جهان میشناسد.

همین امروز دولت تایلند هفتاد و سه نفر از آنها را که فرار کرده و به تایلند پناهنده شده بودند ، به کشورشان عودت داد.

کمیساریای عای پناهندگان سازمان ملل اخیراً به کشورهای همسایه برمه توصیه کرده است که این افراد را بعنوان پناهنده بپذیرند و از عودت آنها به کشورشان بپرهیزند.