صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۸۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۸ - ۰۳ دی ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مشرق - محمدحسین صفار هرندی ظهر امروز در همایش ناگفته‌های 9 دی در سالن همایش موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری نور بیان داشت: به اذعان دشمن سخت‌ترین تحریم اکنون علیه ایران به کار گرفته شد، اما ما با تحریم‌ها ناآشنا نبودیم و از اول انقلاب تاکنون بارها تحریم‌های متعدد را تجربه کردیم و این بار با ابعاد گسترده‌تر مواجه شدیم.
 
مشاور فرمانده کل سپاه ادامه داد: تصور دشمن از این تحریم این بود که دو نتیجه می‌گیرد، نخست پریشانی در مدیران کشور و به هم ریختگی آنان و نهایت عقب‌نشینی و یا اختلافات و پنجه به هم کشیدن و دوم گسترش اعتراض‌های مردمی علیه حکومت که با این محاسبات با تحریم جدید به سوی ایران آمدند.
 
وی تصریح کرد: این بار نیز محاسبات دشمن غلط از آب درآمد و مردم ما دلیل ظهور این تحریم جدید را متوجه شدند و به‌جای عقب‌نشینی و فاصله از حکومت، لعن و نفرینشان را نثار مسببان تحریم کردند.
 
وزیر سابق ارشاد اظهار داشت: در پی ناکامی در تحریم جدید به دنبال برجسته‌ کردن سایه تهدید و احتمال آغاز جنگ نظامی هستند، اما خود آنان اذعان دارند ایران سال 59، 60 که برای دفاع از خود از سلاح‌های معمولی استفاده می‌کرد، امروزه به یک مدل مبارزه و دفاع تبدیل و دارای سلاح‌های برجسته و موشکی است و این محاسبه هم غلط است.

 
کشته‌شدن 30 هزار آمریکایی در روز اول جنگ

به گزارش فارس، صفارهرندی ادامه داد: استراتژیست‌های آمریکا می‌گویند ایران اکنون می‌تواند دایره‌ای به شعاع دو هزار و 500 کیلومتر را آماج گسترده موشک‌های خود قرار دهد و پیامد جنگ نظامی با ایران در روز نخست کشته شدن 30 هزار آمریکایی است.

وی ابراز داشت: بنا به همان تحلیل‌ها گفتند که راه‌اندازی جنگ در عراق و افغانستان بدین جهت بود که ایرانی‌ها متوجه خطر شوند و دروازه را باز کنند، اما امروز با نگرانی از صدمات و خسارات به دنبال چگونگی خروج نیروها از این کشورها هستیم.

مشاور فرمانده کل سپاه افزود: این تحلیل می‌افزاید عراقی‌ها و افغان‌ها دست‌شان بسوی ایران دراز شده و بدنبال مدل ایرانی حکومت هستند، با ساقط کردن صدام، عراق را دودستی تحویل ایران دادیم، نوری مالکی برای معرفی کابینه‌اش از رهبر ایران مشورت می‌گیرد.
 
4 هزار میلیارد دلار هزینه جنگ در عراق و افغانستان

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد ادامه داد: آمریکا حدود 4 هزار میلیارد دلار در جنگ عراق و افغانستان هزینه کرد، اما در انتخابات پارلمانی بیش از صد نفر از نمایندگان افغانستان سمپاتی (همفکری) قابل توجهی با ایران دارند.
 
هرندی افزود: نتایج این تحلیل‌ها به‌جایی رسید که می‌گویند هر کس حرف جنگ با ایران را بزند یا احمق است یا جاسوس ایران، زیرا مدت‌ها است که آمریکا درگیر یک جنگ واقعی نشده و جنگ‌های اخیر هم فانتزی است.
 
وی ابراز داشت: کابوس ایران و جنگ با ایران بعضی از قدیمی‌های اسرائیل را چنان آزار می‌دهد که وقتی موضوع جنگ با ایران از سوی جوانترهای این رژیم مطرح می‌شود با آنان برخورد می‌کنند و برحذر می‌دارند و می‌گویند دنبال شر نباشید.

تجربه انقلاب رنگی در ایران و لبنان ناکام ماند / غرب به دنبال امتیاز از انتخابات ایران است

محمدحسین صفار هرندی مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه ظهر امروز در نشست سیاسی بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری که در سالن اجتماعات این موسسه برگزار شد با بیان اینکه دشمنان در انتخابات ایران خود را واجد امتیازاتی می‌دانند، گفت: آنان بر این باورند که فضای سیاسی ایران در زمان انتخابات مستعد آمد و شد حرف‌ها می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دشمن درصدد است تا در ایام انتخابات به عنوان بازیگر وارد صحنه شود، بیان داشت: آنان بر این باورند که از طریق دموکراسی می‌توانیم اغتشاش اجتماعی ایجاد کرده و جنبش‌های رنگی را به وجود آوریم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دشمنان انقلاب رنگی را در برخی از کشورها تجربه کردند که نتیجه گرفتند، خاطرنشان کرد: آنان دو تجربه ناکام در لبنان و ایران داشتند که منجر به نتیجه نشد.

صفار هرندی با تاکید بر اینکه دشمن ضربه‌های وسیعی را جریان انقلاب مخملی در لبنان و ایران خورد، گفت: این امر سبب شد تا آن کشورهایی که تجربه پیروزی داشتند داخل آنها هم به هم بخورد و جریان‌های مخملی کنار رود.

وی با اشاره به این که دشمنان وقتی نتوانستند به اهداف خود دست یابند مسئله تحریم را مطرح کردند، بیان داشت: دشمنان در تلاش بودند که به وسیله تحریم‌ها مقبولیت نظام و محبوبیت رهبری را در بین مردم دستخوش دگرگونی کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه دشمنان با تفکر به اینکه تحریم‌های اقتصادی و فشار به معیشت مردم می‌تواند اثرگذار باشد، گفت: آنان با همین تفکر که تحریم‌ها بهترین کار است و می‌تواند مقبولیت نظام اسلامی را به خطر اندازد وارد کار شدند.

صفارهرندی با بیان این که تحریم‌هایی که دشمنان در دو سال اخیر به کار گرفته اند از جمله پیچیده‌ترین و سخت‌ترین تحریم‌ها بود که علیه کشورمان اعمال شد و خود دشمنان نظام نیز به این امر اذعان دارند، گفت: تحریم‌های مختلفی بر کشور ما صورت گرفته است که ما با این دست اقدامات خو گرفته و تنظیم شده‌ایم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دشمن در تلاش بوده است تا با به کارگیری تحریم‌ها سبب آشفتگی و پریشانی در بین دست‌اندرکاران کشور شود تا این امر موجب عقب‌نشینی و گسترش اختلافات بین آنان شود.

وی با بیان اینکه گسترش اعتراض‌های مردمی خطاب به حکومت از دیگر اهداف تحریم‌های دشمنان بوده است، بیان داشت: از آن جایی که دشمنان ما بارها در ارزیابی ظرفیت کشور ما دچار اشتباه محاسباتی شدند در این مسئله نیز مرتکب چنین امری شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه تصور دشمن بر این بود که در پی تحریم‌های اقتصادی بیشترین اعتراض‌ها به سوی حکومت روانه خواهد شد، خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی وقتی به دلایل تحریم‌ها آگاه شدند به غیرتشان برخورد که دشمن دارد ما را در تنگنا قرار می‌دهد تا از خواسته خود عقب‌نشینی کنیم.