پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با دیدن چهره های سوخته و حال وخیم دانش آموزان مدرسه ابتدای دخترانه روستای شین آباد پیرانشهر که به تبریز منتقل شدند ، اشک های خانواده ها و پرستارها بی اختیار جاری شد.
به گزارش انتخاب به نقل از مهر، ساعت 19 و 30 شامگاه چهارشنبه پس از گذشتن از ترافیک سنگین تبریز، وارد بیمارستان ابن سینا شدم ولی آنان هنوز نرسیده بودند؛ در لحظه ورود به این بیمارستان مضطرب به اتاق رئیس بیمارستان رفتم اما به دلیل ازیاد بیمارانش تنها به سلام و احوال پرسی بسنده کردم.
چند دقیقه ای در محوطه بیمارستان به همراه چهار عکاس به عنوان تنها خبرنگار حاضر در صحنه، منتظر آنان بودم. لحظه ی انتظار مثل همیشه سخت و دردآور بود. سراغی از آنان گرفتم ، می گفتند که ساعت سه و نیم از مقصدشان خارج شده اند ولی ترافیک جاده و شهر اجازه ورودشان به بیمارستان را نمی دهد.
طولی نانجامید که صدای آژیر آمبولانسی توجه من و دوستان عکاس را جلب کرد؛ از آن سوی بیمارستان آمبولانسی با سرعت هرچه تمام نزدیک بخش اصلی بیمارستان شد. هنگامی که آمبولانس توقف کرد، راننده آمبولانس به سرعت در باز کرد و به قصد پیاده شدن خود را به زمین انداخت ولی انگار آنقدر فکرش مشغول بود که یادش رفته بود کمربندش را باز کند.
بالاخره از بند کمربند رها شد و به سمت عقب آمبولانس رفت ، اولین مسافر استان همسایه یعنی آذربایجان غربی را بیرون کشیدند و به سمت ای سی یو بردند.
اولین دخترک را می بینم با چهره ای ناشناخته، شاید مادرش هم او را به سختی بشناسد و یا حتی نشناسد. انگار این همان دختربچه ای نبود که دیشب تکالیف مدرسه اش را با شور و شوق مضاعفی به درون کیفش می گذاشت و انتظار فردا را می کشید.
بعد از این دخترک ، هر شش مسافر ناخوانده 11 ساله ای که بخاری نفتی مدرسه، چهره و رخسارزیبایشان را از آنان دزدیده بود یکی یکی وارد بخش های مختلف بیمارستان شدند.
اجازه ورود ما و عکاس هارا به داخل بیمارستان نمیدادند تا با هماهنگی اجازه ورود به داخل بخش های بیمارستان صادر شد. در این میان پدر و مادر یکی از این بچه ها سر رسیدند. مضطرب، نگران و بی توجه به اطراف؛ جلو رفتم ولی برای اولین نتوانستم لبانم را به منظور سئوال بگشایم. اشک چشمانم را محاصره می کند ولی نمی ریزد. لحظه سختی است.اما آن سوی میدان را می بینم اشک های چندین پرستار به هنگام تحویل این دختربچه ها سرریز می شود.
دکتر حمیدرضا عمرانی، رئیس مرکز فوریت های آذربایجان غربی در بیمارستان ابن سینا تبریز به مهر می گوید: حال شش نفر از این دانش آموزان به شدت وخیم است که با صلاحدید کادر پزشکی بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه به تبریز اعزام شده اند.
وی می افزاید: در لحظه ی ورود این شش مصدوم ، چهارتن از آنان به بخش آی سی یو و دو تن دیگر به بخش سوختگی کودکان انتقال شدند.
وی ادامه داد: بیشتر سوختگی این دانش آموزان از ناحیه صورت رخ داده و سوختگی آنها بالای 50 درصد است.
پرویز محمدی، مدیر بیمارستان ابن سینای تبریز در خصوص آخرین وضعیت مصدومان حادثه آتش سوزی مدرسه دخترانه پیرانشهر به خبرنگار مهر گفت: هر شش مصدوم این حادثه به بخش آی سی یو بیمارستان سینا منتقل شده اند که در حال حاضر حال عمومیشان بسیار مساعد است.
وی ادامه داد: این دانش آموزان دارای سوختگی شدید 50 الی 60 درصد از ناحیه سر، صورت و راه تنفسی شدهاند.
محمدی افزود: اقدامات تخصصی توسط پزشکان این بیمارستان انجام گرفته و این مصدومان تحت مراقبتهای ویژه هستند.
وی در خصوص احتمال باز جستن سلامتی کامل این دانش آموزان گفت: پس از چهار تا هفت روز وضعیت سلامتی این دانش آموزان مشخص خواهد شد، زیرا اثرات سوختگی بعد از چند روز در فرد مصدوم مشخص می شود.
محمدی افزود: اگر تا سه روز دیگر سوختگی این دانش آموزان عفونت نکند می توانند سلامتی خود را باز جویند.
حال این سوال پیش می آید آیا مقصر اصلی کیست که صورت کودکان بی گناه باید دچار تغییر شود و این همه درد را تحمل کنند ،چرا در روستایی که گاز کشی شده مدرسه گاز ندارد، چرا مدرسه ای که حکم تخریب و بازسازی اش صادر شده بازسازی نشده است و چندین سوال دیگر که مسئولین مربوطه باید پاسخ گو باشند.
آقایان مسئول روستای بنه شهرستان مغان(گرمی) گاز داره ولی مدرسه راهنمای هاجر بنه گاز نداره.