صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۵۹۵۹
تعداد نظرات: ۴۰ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۳ - ۱۲ آذر ۱۳۹۱
احمدی نژاد گفت: برخی خیال می‌کنند مثل زمان قاجار، همه‌ حقوق مردم در مجلس متبلور است...حتی در ایران مقام معظم رهبری نیز با واسطه انتخاب می‌شود اما رئیس جمهور به شکل مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شود، بنابراین تبلور مردم سالاری در کشور است.انتخاب رئیس جمهور بر اساس اعتقاد یک گروه محدود، درست نیست/ نمی‌شود عده قلیلی مصلحت مردم را تشخیص دهند/
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


رییس‌جمهور طی اظهارات بی سابقه در اولین همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، سخنانی به زبان راند که باعث حیرت ناظران سیاسی شده است.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی که در این اظهارات ظاهراً عصبانی به نظر می رسید، ضمن حمله شدید به «کسانی که مردم را محدود می کنند تا خودشان سر جای‌شان بمانند» ، از ضرورت «انتخابات آزاد» سخن گفت و حتی به طعن گفت که دوستی شوخی کرده و گفته یک دفعه نام فرد پیروز 92 را می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند!

وی افزود: این طرح تمام کارها و انتخابات گذشته را زیر سوال می‌برد و در این مقطع کار درستی نیست و به قول یک شخصی شوخی کرد و گفت که یک دفعه نام فرد را هم می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند.

وی که باید منتظر واکنش های شدید نهادهای مختلف باشد، با تاکید بر اینکه هر قوه و مسئولی به قدر اختیارات خود باید دارای مسئولیت باشد، گفت: بعضی‌ها خیال می‌کند هنوز در زمان قاجار هستیم و در زمان استبداد که یک مجلس پیدا کردیم و این مجلس پناه مردم است، خیر این طور نیست، دستاوردهای ملت و انقلاب فقط در مجلس خلاصه نمی‌شود.

محمود احمدی‌نژاد در اولین همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، انتخابات آزاد را حق مردم دانست و گفت: انتخابات آزاد هم اصالت دارد و هم ضرورت و اینکه حدود انتخاب رئیس جمهور بر اساس اعتقادات یک گروهی محدود شود درست نیست و این مغایر با روح قانون اساسی است.

رئیس جمهور افزود: اینکه رئیس جمهور کاغذ دستش بگیرد و برای تایید مذهبی بودن و یا سیاسی بودنش امضا جمع کند خلاف قانون است و با این طرح مجلس قانون اساسی تغییر می‌کند اما تغییر قانون اساسی راه خود را دارد و ما نباید کاری بکنیم که حضور مردم کم رنگ شود.

وی با بیان اینکه اصل 116 قانون اساسی نحوه برگزاری انتخابات را بر عهده قانون گذاشته است و نه ویژگی‌های رئیس جمهور را گفت: قانون اساسی ویژگی‌های رئیس جمهور را احصا کرده و در دو اصل نیز تاکید کرده که نظارت بر عهده شورای نگهبان است و تا به حال نیز همین طور بوده است.

احمدی نژاد گفت: بعضی‌ها فکر می‌کند اگر مردم را محدود کنند خودشان سر جای‌شان می‌مانند اما این طور نیست.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از این که طرح مجلس اختیارات وزارت کشور را محدود کرده است، گفت: مجلس چطور می‌خواهد اجرای انتخابات را که حق وزارت کشور است بگیرد و به دست دادستان کل بدهد. در طول 33 سال گذشته وزارت کشور انتخابات را بر عهده داشته و اگر اشتباهی داشته است برای همه بوده و اگر کارش درست بوده نیز برای همه بوده است و همه از این سیستم انتخاب شده‌اند.

وی افزود: این طرح تمام کارها و انتخابات گذشته را زیر سوال می‌برد و در این مقطع کار درستی نیست و به قول یک شخصی شوخی کرد و گفت که یک دفعه نام فرد را هم می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند.

احمدی نژاد ادامه داد: بعضی‌ها خیال می‌کند هنوز در زمان قاجار هستیم و در زمان استبداد که یک مجلس پیدا کردیم و این مجلس پناه مردم است، خیر این طور نیست، دستاوردهای ملت و انقلاب فقط در مجلس خلاصه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش برای دخالت در حوزه اجرا قابل قبول نیست چرا که رئیس جمهور با انتخاب مستقیم مردم انتخاب می‌شود و رای حداقل 50 درصد به علاوه یک کل مردم ایران را دارد. اما نمایندگان که با حداقل رای مردم به مجلس می‌روند نمی‌توانند وظایف رئیس جمهور را محدود سازند.

در همین حال، ایسنا گزارش داد: احمدی نژاد با اشاره به مطالب طرح شده در این همایش اظهار داشت: در نظام اجتماعی ما مهم‌ترین رکن و نهاد، قانون اساسی است و ما از قانون اساسی مهم‌تر نداریم. همه اندیشه‌ها، نظریه‌های اجتماعی، حکومتی، مطالبات و آرزوهای چندین ساله، مفاهیم دینی مرتبط با مناسبات و نظامات اجتماعی و شیوه زمامداری همه در قانون اساسی مندرج است و اگر حقوق و ارزش‌ها در جامعه گسترش پیدا می‌کند، باید بر اساس قانون اساسی باشد.

وی با بیان این‌که در قانون اساسی، حقوق متقابل مردم و زمامداران و نقش و وظیفه هر کدام مشخص شده است، گفت:‌ در واقع مهم‌ترین و مستحکم‌ترین سند تنظیم‌کننده روابط و حدود و مرزهای اجتماعی در قانون اساسی مشخص شده است.

وی افزود: این حرف‌ها به این معنا نیست که این سند کامل است و نیاز به اصلاح ندارد، خیر. در دوره‌های زمانی بر اساس تجربیات، دانش و پیشرفت جامعه باید اصلاحاتی انجام دهیم و این به این معنا نیست که این سند وحی منزل است و نمی‌توان تغییر داد، ولی باز هم تاکید بر آن داریم که مهمتر از آن سندی نداریم.

رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به مطالب مطرح شده از سوی برخی از حقوقدانان و اساتید عضو هیات علمی برخی از دانشگاه‌ها در این همایش،‌ اظهار کرد:‌این سخنان نشان دهنده این است که نواقصی وجود دارد، البته این ایرادات به واضعان قانون اساسی برنمی‌گردد و آنها نوعا فاقد تجربه حکومت‌داری و زمامداری بودند، چون فرصتی در اختیار آنها در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برای این موضوع نبوده است و حتی اگر این نیز نبود، چون مناسبات در حال تغییر است و وقتی ما به سطح بالاتری منتقل می‌شویم نیاز به تنظیم مجدد هستیم و اصلاح می‌خواهد.

رییس جمهور در عین حال تصریح کرد: البته تا زمانی که این قانون معتبر است، هیچ کس نمی‌تواند این قانون را کنار بگذارد و همه‌ی تصمیمات، اجراها و هر اقدامی در کشور باید مبتنی بر قانون باشد؛ چرا که قانون اساسی تنها سند مطلوب و مدون میثاق ملی است و طبق فرموده امام (ره)، مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، قانون اساسی است.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جایگاه انسان در خلقت اشاره و اظهار کرد: انسان مهم‌ترین موضوع عالم هستی است و تنها موجودی است که استعداد الهی شدن دارد و صفات الهی در وجود او برای متحول شدن و متجلی شدن به امانت گذاشته شده است و حکومت، قانون اساسی، کار و فعالیت اجتماعی، همه اینها مربوط به انسان است و در رابطه با انسان معنا پیدا می‌کند و همه باید بسترساز شکوفایی و تعالی انسان باشد.

رییس‌جمهور با بیان این‌که خداوند عالم را برای انسان خلق کرد و انسان را برای تعالی، گفت: انسان باید این تعالی و کمال را آزادانه انتخاب کند و این امر باید با انتخاب آزاد انجام شود. خداوند انسان را آزاد خلق کرده و اجازه داده که با انتخاب خود سیر کمال را طی کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در شرایط تحمیل و اکراه، ارزش و ضدارزش و تعالی و سقوط بی‌معناست، گفت: زمانی نظام ارزشی و ارزیابی معنا پیدا می‌کند که انتخاب آزادانه باشد و همه ارزش‌های انسانی در سایه آزادی معنا پیدا می‌کند. همه زیبایی‌های عالم نیز در سایه آزادی انسان معنا و مفهوم پیدا می‌کند.

احمدی‌نژاد افزود: خداوند حتی اجرای عدالت در روابط اجتماعی را نیز بر عهده انسان‌ها و انتخاب آزاد انسان‌ها گذاشته است.

رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت اجرای عدالت و طرح این پرسش که چرا عدالت مهم است، گفت: عدالت بستر کمال و تعالی انسان است و اگر همین عدالت با اراده آزاد ملت‌ها و انسان‌ها مستقر نشود، کمال‌آفرین نیست و فاقد ارزش است، چون انسان‌ها آزاد هستند و خداوند برای آنها حق تعیین سرنوشت قرار داده است و این مهم‌ترین حق است.

وی با بیان این‌که استقلال هم به واسطه آزادی است، اظهار کرد:‌ کسی که آزاد نیست، استقلال برای او معنا ندارد؛ چرا که آزادی منشاء کرامت انسان است و کرامت مستلزم استقلال است. وقتی ملتی می‌خواهند مستقل باشد در واقع می‌خواهد با کرامت زندگی کند.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به جایگاه استقلال و آزادی در قانون اساسی ما، گفت: در قانون اساسی ما آزادی بسیار مهم است.

رییس هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی با اشاره به برخی از بندهای قانون اساسی در مورد آزادی از جمله آزادی نشریات و مطبوعات، احزاب و همچنین برگزاری راهپیمایی، گفت: قانون اساسی باید شکل‌دهنده یک نظام اجتماعی متوازن بر مبنای اراده مردم باشد.

وی افزود: برداشت من از قانون اساسی این است که یک ساختاری را برای نظام اجتماعی پیش‌بینی کرده که اگر قطعات آن ساختار را در کنار هم بچینیم یک نظام متعادل و متوازن در خدمت کمال، تعالی و آزادی انسان‌ها خواهد بود. واضعان قانون اساسی یک شکل از نظام اجتماعی را در ذهن‌شان تصور کردند و بعد از آن اجزای آن را در قانون اساسی چیدند، مثل یک پازل که قطعه قطعه شده و با قرار دادن قطعات آن در کنار هم این پازل کامل می‌شود. برخی فکر می‌کنند هر قطعه‌ای را با هر شکلی کنار هم بچینیم کار درست می‌شود و به یک شکل متعادل می‌رسیم در صورتی که این اشتباه است و ما باید یک نظام متوازن داشته باشیم.

رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که حق تعیین سرنوشت در اختیار ملت است بر اساس آزادی، گفت: باید در تمام قوا و کسانی که با قانون برخورد دارند این موضوع متبلور شود. باید در همه جا این موضوع لحاظ شود، قضاوت، اجرا،‌ قانونگذاری، شورای نگهبان و حکومت باید در مطالبه حق مردم،‌ آزادی مردم و حق تعیین سرنوشت آنها باشد، وگرنه حکومت بی‌معناست.

وی افزود: در برداشت‌هایی که از قانون اساسی صورت می‌گیرد ،باید اختیارات و مسئولیت نهادها متعادل و متوازن باشد. نمی‌توانیم به نهادی 100 واحد مسئولیت بدهیم، ولی اختیار آن 2 واحد باشد. اگر به نهادی 100 واحد مسئولیت می‌دهیم 100 واحد نیز باید اختیار داده شود. نمی‌شود که مثلا اختیارات در قوه مجریه باشد و تکالیف در قوه قضاییه یا برعکس، مثلا اختیارات در قوه قضاییه و مقننه باشد و مسئولیت‌ها در قوه مجریه. این عدم توازن اشکال ایجاد می‌کند؛ چرا که تاکید بر این است که ساختار باید متعادل و متوازن باشد و اگر اینگونه نباشد ممکن است ما با موجودی روبرو شویم که یک دستش شش متر است و یک دست آن دو سانتی‌متر. یک دست آن 80 تا انگشت دارد و یک دست آن تعدادی محدود. هر قوه و مسئولی باید متناسب با اختیارات خود مسئولیت داشته باشد و این یک اصل حقوقی است و مفاهیم حقوقی نیز مفاهیم عقلانی هستند.

رییس‌جمهور با اشاره به بحث تنظیم روابط بین قوا گفت: شأن روابط بین قوا شأن قانون اساسی است و نمی‌شود ما در قوه مجریه برای خود تعامل با سایر قوا را تنظیم کنیم و نمی‌شود با آیین‌نامه داخلی مجلس، اختیاراتی را به قوه‌ای دیگر داد یا از او سلب کرد.

احمدی‌نژاد با اشاره به مساله تفسیر قانون اساسی اظهار کرد: وقتی تفسیرها زیاد می‌شود، به اصل، اشکال وارد می‌کند و گاه می‌بینیم که تفاسیر متضادی در زمانهای مختلف از یک اصل ارائه شده است.

وی اضافه کرد: به نظر من تفسیر باید همانی باشد که اکثریت قاطع مردم آن را درست بدانند و اصل قانون اساسی را نیز نقض نکند. قانون اساسی میثاقی است که مردم به آن رای و اجازه اجرای آن را داده‌اند. البته ممکن است برخی بگویند مردم نمی‌فهمند و ما هرچه گفتیم همان اجرا شود اما باید بگوییم که قانون اساسی با رای مردم برای اجرا معتبر شده است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه "یکی دیگر از مسایل، تغییر اصول قانون اساسی است که روال مشخصی دارد و باید رهبری فرمان بدهند و هیاتی تعیین شود و این تغییرات را اعمال کند و به رفراندوم گذاشته شود"، گفت: نمی‌توان با تفسیر یا با قانون عادی یا با ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصل قانون اساسی را عوض کرد. در این صورت دیگر قانون اساسی لازم نیست. مجمع تشخیص مصلحت برای استثناء‌هاست نه قاعده و نه دور زدن قانون اساسی. مصلحت هم باید آنقدر آشکار باشد که اکثریت قاطع مردم آن را بپذیرند.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: نمی‌شود عده قلیلی بگویند مصلحت ملت را ما تشخیص می‌دهیم و ملت قادر به تشخیص نیست. چطور این تشخیص را برای ملتی قائل نیستیم در حالی که آنها هستند که ما را انتخاب کرده‌اند؟

احمدی‌نژاد به جایگاه ریاست جمهوری نیز اشاره کرد و گفت: جایگاه ریاست جمهوری صرف نظر از این که رئیس‌جمهور الان احمدی‌نژاد است یا نه، بحث خیلی مهمی است. اگر از سال اول ریاست جمهوری بحث اختیارات را مطرح می‌کردم برای مردم فضای قبلی تداعی می‌شد و این که رئیس‌جمهور به دنبال افزایش اختیارات بیش از قانون اساسی است و دیگر نتیجه‌ای نمی‌گرفتیم. اما باید دانست تنها مقامی که نماد شکل‌گیری اراده ملی است و همه مردم در یک انتخابات یک فرد را انتخاب می‌کنند، رئیس‌جمهور است.

وی با بیان اینکه "طبق قانون اساسی تنها کسی که نماینده کل ملت محسوب می‌شود و بالاترین سطح نمایندگی مردم را دارد رئیس‌جمهور است"، تصریح کرد: بخش مهم مردمسالاری در نظام جمهوری اسلامی در انتخاب رئیس‌جمهور متبلور می‌شود که همه مردم در آن اعمال اراده می‌کنند؛ البته همه ارکان نظام باید بر اساس رای مردم باشد و هست، اما مشکل آنجاست که بخواهیم با اقلیتی، ملت را کنترل کنیم. آنجا که من تذکر برای اجرای قانون اساسی می‌دهم، برای صیانت از اصل قانون اساسی و حقوق مردم است، نه اینکه به دنبال جار و جنجال و ایجاد مسائل اختلافی باشم.

رئیس‌جمهور در ادامه به جایگاه قوه مقننه اشاره کرد و افزود: یک مقایسه آماری نشان می‌دهد که بواسطه تغییرات در قوانین عادی کار به جایی رسیده است که مجموعه نمایندگان مجلس، نماینده اقلیتی از مردم هستند. در قانون اول انتخابات مجلس شورای اسلامی هر نماینده‌ای باید 50 درصد به علاوه یک رای را برای ورود به مجلس کسب می‌کرد. بعدها به خاطر مشکلاتی که پدید آمد، این قانون به 30 درصد به اضافه یک تغییر کرد و هم‌اکنون به 25 درصد بعلاوه یک تقلیل یافته است و امروز در مجلس، در بهترین شرایط هم کسانی به مجلس راه یافته‌اند که تنها 30 درصد آراء ماخذوه را دارند، در حالی که اگر به این رقم میزان افرادی را که در انتخابات شرکت نکرده‌اند نیز اضافه کنیم، می‌بینیم که چه اتفاقی می‌افتد.

احمدی‌نژاد افزود:‌ اراده مردم، انرژی و سوختی است که موتور اداره جامعه را فراهم می‌کند و جهت حرکت آن را مشخص می‌سازد و اگر چنین نباشد، نظام سست می‌شود. سوال این است که اگر کسانی نماینده اقلیت شوند، قرار گرفتن آنها در نهادها و مسئولیت‌ها مشروعیت دارد؟ اراده مردم تنها یک کاغذ نیست که در صندوق‌ها ریخته شود بلکه هر کسی وقتی تصمیم می‌گیرد که در انتخابات شرکت کند اراده او می‌تواند به اندازه خود تغییر ایجاد کند. وقتی مردم اراده کنند و بخواهند، یک تصمیم محقق می‌شود وگرنه هیچ اتفاقی نمی‌افتد.

رئیس‌جمهور طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را که هم‌اکنون در مجلس شورای اسلامی مطرح است، مغایر قانون اساسی دانست.

محمود احمدی‌نژاد در ادامه صحبتهای خود در همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: صرف‌نظر از اینکه این طرح به چه سرنوشتی دچار خواهد شد، نفس این کار خلاف قانون اساسی است و نباید وقت و پول و هزینه مردم و بیت‌المال صرف این طرح شود.

وی اضافه کرد: این طرح مخالف اصل 6 و 115 قانون اساسی است، چراکه اصل بر رای مردم و انتخابات آزاد نیز حق مردم است که هم اصالت دارد، هم ضرورت و هم اهمیت. اینکه ما برخلاف قانون اساسی کاری کنیم که کسی حق نداشته باشد کاندیدا شود مگر اینکه قبلا از کسانی تائیدیه بگیرد، سیاستش را کسی تایید کند و دینداریش را کسی دیگر، آیا این مکانیزم انتخاب رئیس‌جمهور است؟ اگر می‌خواهید قانون اساسی را تغییر دهید راهش را بروید. قبلا هم تلاشهایی شد که قانون انتخابات تغییر کند اما نباید کاری کنیم که حضور مردم کمرنگ شود و خیال کنند که افرادی به جای آنها می‌خواهند تصمیم بگیرند. قانون اساسی شرایط رئیس‌جمهور را مشخص کرده است و تنها نحوه برگزاری انتخابات به قانون عادی واگذار شده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "اصل این نظام با مردم است"، اظهار کرد: برخی می‌خواهند مردم را محدود کنند و به نظر من این کار عاقلانه نیست؛ چراکه انقلاب ما با حضور مردم زنده است و مردم این را نمی‌پذیرند و ما هم تلاش می‌کنیم تا قانون اساسی نقض نشود. ما به دنبال انتخابات پرشور و گسترده هستیم تا انرژی لازم برای حضور مردم به دست آید.

احمدی‌نژاد افزود: نمایندگان مجلس هم نباید اجازه دهند این اقدامات خلاف در پرونده آنها ثبت شود. اگر کسی می‌خواهد وارد انتخابات شود باید نظر مردم را جلب کند نه اینکه دست مردم را ببندد. گرفتن اجرای انتخابات از وزارت کشور و دادن آن به دادستانی، دخالت در اجراست. چرا باید روی چیزهایی دست بگذاریم که دشمنان هم سوء‌استفاده کنند و گذشته هم زیر سوال برود؟ برخی دوستان شوخی می‌کردند و می‌گفتند که در طرح، اسم فردی که می‌خواهند رئیس‌جمهور شود را بگذارند.

وی با بیان اینکه "تلاش برای دخالت در اجرا مسبوق به سابقه است"، یادآور شد: برخی خیال می‌کنند که زمان قاجار است و استبداد حاکم است و همه‌ حقوق مردم در مجلس متبلور است. بعد از انقلاب اسلامی و با دستاوردهای حاصل از آن، حقوق و اراده مردم تنها در مجلس نیست. رئیس‌جمهور هم با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و حتی رهبری با واسطه توسط مردم انتخاب می‌شود. 33 سال است که مردم حاکم بر سرنوشتشان هستند و دیگر آن دوره گذشته است.

احمدی‌نژاد در ادامه، به برخی مسائل از جمله شورای پول و اعتبار اشاره کرد و گفت: شورای پول و اعتبار یک مرجع حاکمیتی است اما برخی افراد را در آنجا قرار داده‌اند که ربطی به دولت ندارد و حق رای دارند یا حتی برخی تلاش کرده‌اند که در انتخاب رئیس بانک مرکزی حق وتو به برخی نهادها بدهند. برخی خیال می‌کنند که هرچه زیر دست آنها باشد درست است و اگر از زیر دست آنها خارج شد اشکال دارد. اگر ما قانون اساسی را درست اجرا کنیم همه چیز درست می‌شود وگرنه توازن با این کارها به هم می‌خورد و اتفاقا استبداد از همین‌جا شروع می‌شود.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود، به طرح سوالاتی از حقوق‌دانان پرداخت و گفت: آیا اداره زندان و پزشکی قانونی و ثبت اسناد و احوال یک کار اجرایی نیست و آیا باید در اختیار قوه قضاییه باشد؟ ما مشاهده می‌کنیم که گاهی یک اتفاق می‌افتد و پزشکی قانونی، قاضی و دادستان همه یک نظر می‌دهند. اخیرا هم دیدیم که می‌خواستند کانون وکلا را هم در اختیار بگیرند. به نظر من نباید این امور همه زیر نظر یک قوه باشد. زمانی بود که بحث پیشگیری از جرم را مطرح کرده بودند و این نظر داده می‌شد که همه دستگاهها پیش از هر اقدامی باید نسبت به انجام آن اطلاع دهند؛ در حالی که مفهوم پیشگیری از جرم، این نیست.

وی اضافه کرد: سوال دیگری که مطرح است این است که آیا آیین‌نامه مجلس می‌تواند اختیارات و مسئولیتهایی برای سایر قوا و رئیس‌جمهور تعریف کند؟ سوال دیگر این است که اگر مجلس لایحه دولت را به گونه‌ای تغییر دهد که با شکل اولیه‌اش به کلی تفاوت داشته باشد، آیا باید دولت این مصوبه را اجرا کند و در صورت اجرا تبعات آن به عهده کیست؟

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷۱
ناشناس
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
عجب....................!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
وقتی انتخابات در راه است همه خوب حرف می زنند ، فردای انتخاباته که میگن....
ناشناس
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
خداييش بعد از 8 سال ايشان متوجه يک سری نکات کارشناسی در ساختار عمومی دولت شده اند.اما افسوس که خيلی دير است!!
ناشناس
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
اوه اوه اوه !
سعید
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
اون موقع که این برنامه ها به نفع خودتون بود مردم خس و خاشاک بودن حالا سنگ مردم رو به سینه نزنید لطفا
ناشناس
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
دکتر حرفای خوبی زدی ولی دیگه خیلی دیره...
ضمن اینکه این حرفا بهت نمیاد، شما که خودت (سه تا نقطه!) دیگه چرا؟؟!!
ناشناس
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
وقتی منافع شخصی به خطر افتاده به اهمیت رای مردم اشاره می کنند. اگر بگویند شما رییس جمهور آینده اید باز هم از این حرفها خواهید زد؟
sunset
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
گفتن اين تيپ حرف ها در ماههاي آخر رياست امري طبيعي است.
علی
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
اشتباه آقای رئیس جمهور این است که قدرت یک نماینده مجلس را فی نفسه در مقام مقایسه با قدرت رئیس جمهور قرار می دهد که این قیاس، مع الفارق و مغالطه آشکار در مباحث کلامی است. حال آنکه وقتی گفته می شود مجلس در رأس امور است( اشاره به کلام حضرت امام ره) در واقع کلیت و اقتدار ذاتی مجلس مد نظر می باشد که بر گرفته از قانون اساسی و مبتنی بر آراء عمومی است. اینک سئوالی که از آقای احمدی نژاد می توان پرسید این است که قدرتی که مبتنی بر اجماع حدود 300 نفر از خبرگان و کارشناسان باشد به خیر و صلاح نزدیکتر است یا قدرت یک فرد؟ بدیهی است این مقوله در باب رهبری نظام نیز صادق بوده و نهاد مجلس خبرگان رهبری پشتوانه اعتبار و قدرت ولایت فقیه به عنوان بالا ترین مقام سیاسی و دینی کشور می باشد.نتیجه آنکه رهبری نظام نیز اعتبار و قدرت خود را از مجلسی اخذ می نماید که آن مجلس نیز بر اساس آرای مردم انتخاب شده است.اینک از آقای احمدی نژاد خواهش می کنم اینقدر با مغالطه های عوام پسند، اعتبار دیگر قوا را به چالش نکشیده و طبق فرمایش رهبری در جهت همدلی و وحدت گام بردارند.
ناشناس
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بنده به این نتیجه رسیده ام ریاست جمهوری را نوبتی کنند فقط اگر ممکن است هر کسی بیشتر از چند ساعت نمی تواند رییس جمهور شود چون تعداد جمعیت زیاد است . ضمنا فرقی نمی کند چه کسی رئیس جمهور شود اگر قرار فرقی بکند چرا ما همیشه تورم و بیکاری و ... داریم . جالبتر اینکه همه رئیس جمهورها به محدودیت اختیارات ریس جمهور اذعان دارند ولی کسی اقدامی نمی کند . بالاخره مملکت ساختار دارد دولت می تواند لایحه به مجلس بفرستد و تغییرات مورد نظر خود را به معرض انتخاب نماینده های مردم بگذارد .
حسین
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
جای سوال است، فردی که قراره تا چند ماه دیگه از سمت ریاست جمهوری خداحافظی کنه چرا اینقدر نگران نظارت بر وزارت کشور در انتخابات است؟؟؟
ناشناس
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
عالی بود . کاش میشد دوباره رییس جمهور میشد ....
نوید
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بنده با این که از مخالفان جدی دولت هستم ولی باید انصاف داد در این مورد حق با ریس دولت است
ارسلان
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
به جای این حرفا فکری به حال گرانی که انجام شده بکنید ؟ ...
ناشناس
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
ali bud
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
علی نبود محمود بود.
محمدرضا
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
آقای احمدی نژاد 4 سال پيشو يادته؛چه حرفايی ميزدی؟يادته تو اون سخرانی معروف ؛تو اون ميدون معروف؛چه چيزايی گفتی؟يادته چه جوری واسه رئيس جمهوری تلاش ميكردی؟حالا چی شده از اين حرفا ميزنی؟
jojo
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
قانون قانون قانون قانون !!!!!!!!!!!!!! استفاده شخصی
مهرداد
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
چرا الان یادشون افتاده؟
چی شده که بی پروا و بدون ترس از این که این سخنان به کسی بربخوره، این مطالب مطرح میشه؟
یعنی ایشون نقش اپوزیسیون رو داره الان؟
یعنی مردم هفت سال گذشته رو فراموش کردن؟
ناشناس
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
چیزی که عوض داره، گله نداره.
بهار
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
واقعا درست میگه دکتر احمدی نژاد یه نماینده با بیست هزار رای میره مجلس حکم نبوت صادر می کنه
sina
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
من اصلا از احمدی نژاد خوشم نمیاد ولی نمایندگانی که اینقدر ترسو هستند و فقط فکر مقام و منصبشون، حق ندارند از جایگاه مردم حرف بزنند و شرایط رئیس جمهور را تعیین کنند اگر نماینده ها هم شجاعت احمدی نژاد رو داشتند(علی رغم سوءمدیریت افتضاح احمدی نژاد) وضع مملکت بهتر از این بود.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
دمت گرم
میثم
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بعداز 9سال متوجه اشتباه خود شده است
ناشناس
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
حاج محمود نمیدونم باز چه فیلمی داره که قشقرق راه انداخته
بهلول
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
من یکی که از رو رفتم شما رو نمیدونم !!!!
ناشناس
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بله! بله! بله! بزن برو ببینم!
ناشناس
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
تا زمانی که در مقابل ایشان عقب نشینی کنند ایشان با تمام قوا خواهد تاخت .مسئله قدرت چیز کمی نیست!
حاجی
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
نه بابا محمود خودی یا کسی دیگست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علیرضا
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
در مورد مجلس درست گفته. واقعا" نمایندگان، نماینده واقعی مردم نیستند و مجلس هم به درد مردم نمی خورد فقط حقوق خوب و کلاس بالا دارند.
ناشناس
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
جلل الخالق
کسرا
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
رئیس جمهور = 50 درصد مردم بعلاوه یک و نمایندگان = حداقل رای مردم
خداییش اینو خوب اومدی دکتر
صادق
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
والله ایندفعه رودیگه راست گفته.ولی خیلی دیر به مقوله اهمیت آزادی درجامعه رسیده.
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بالاخره دوباره این دار و دسته رای میخوان برای همین فعلا اصلاح طلب شدند
ناشناس
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
حرفهای خوبی زده.
پاسخ ها
محسن
| |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
منم باهات موافقم با این قانونی که مجلس داره میزاره دیگه همه به جز چند نفر محدود و خودی رد صلاحیت میشن
ناشناس
| |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
حرفهاش خوب و جالبه ولی عملش با گفتارش فرسنگها فاصله داره.بله فرسنگها فاصله...
اميرفا
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
بيشتر اين حرفها رياست محترم دولت رو زير سئوال ميبره نه كسه ديگه رو
ناشناس
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
جالبه،هر دفعه كه مثل قبل نيست
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
جدی میگی اوه اوه