صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

يکشنبه - ۲۳ دی ۱۴۰۳
کد خبر: ۸۴۴۴۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۲۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۳
غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر در مجلس گفت: کار بعدی مجلس این است که باید احقاق حق بکند. مجلس باید با قانون گذاری مناسب حق این قربانیان تروریسم را از مسببین آن که کورکورانه و با عناد دست به ترور زدند مطالبه کرده و کمک کند تا این افراد تا مجازات تحت تعقیب قرار گیرند. 
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
غلامرضا شریعتی نماینده مجلس می‌گوید که مجلس باید کمک کند تا حق قربانیان تروریسم از مسببان آن گرفته شود.
 
غلامرضا شریعتی نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رونمایی دایره المعارف جدید شهدای ترور و جایگاه ویژه این شهیدان گفت: همه میدانیم که شهدای ترور مظلومانه جانشان را برای کشور فدا کردند. در بین این شهدای ترور که اکثریت مردم بیگناه جامعه هستند و این خود نشان دهنده دشمنی تروریست‌ها با مردم بوده، برخی چهره‌های موثر و مسئولین را شناسایی و ترور کردند تا جلوی توسعه کشور را بگیرند. افرادی که دارای توانایی برای هدایت جامعه، کمک به مردم و توانمند در عرصه مدیریتی بودند 
 
امروز نبود شهیدانی همچون مطهری، بهشتی و.. در بخش‌های مختلف جامعه ملموس و اشکار است 
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه به نقش مهم مجلس در حمایت از قربانیان تروریسم اشاره کرده و گفت: اولین وظیفه قانون گذار و مجلس در برابر خانواده‌های شهدای ترور این است که اجازه ندهند این خانواده‌ها دچار مشکلات شوند این بدیهی‌ترین وظیفه قانون گذار در برابر این خانواده‌های قربانیان تروریسم است.
 
شریعتی در ادامه گفت: کار بعدی مجلس این است که باید احقاق حق بکند. مجلس باید با قانون گذاری مناسب حق این قربانیان تروریسم را از مسببین آن که کورکورانه و با عناد دست به ترور زدند مطالبه کرده و کمک کند تا این افراد تا مجازات تحت تعقیب قرار گیرند. 
 
نماینده مردم بهشهر افزود: کار سوم ما زنده نگه داشتن راه و رسم این شهدا است. دشمنان دنبال هدف قرار دادن اندیشه این شهدا بودند، قانون گذار می‌تواند به تبیین این اندیشه‌ها در جامعه کمک کند تا انشاالله روز به روز افراد موثری پیدا بشوند که راه و رسم این شهدا را ادامه بدهند. 
 
غلامرضا شریعتی همچنین به نقش ضعیف نهاد‌های حقوق بشری در برخورد با حامیان تروریسم و حمایت از قربانیان تروریسم اشاره کرده و گفت: نهاد‌های حقوق بشری متاسفانه ظاهر بسیار اتوکشیده‌ای دارند، اما در باطن از تروریست‌ها حمایت میکنند. آنجا که پای منافع وسط باشد یک ترور را انچنان جلوه می‌دهد که به نفعشان باشد و آنجا که به نفعشان نباشد یک حادثه که جنبه فداکاری و شهادت طلبی دارد را به نوعی دیگر تعریف و تحریف میکنند. 
 
وی ادامه داد: لذا نمی‌شود به این نهاد‌های حقوق بشری دل بست، البته وظیفه دستگاه دیپلماسی و دیپلمات‌های کشور باید این باشند که از همین اندک ظرفیت‌های موجود به نحوه شایسته استفاده کنند، تا حقوق عزیزانی که در این حوادث به شهادت رسیدند از عاملان آن گرفته بشود.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان در توصیه‌ای خطاب به کشور‌های حامی و میزبان تروریسم گفت: ادمایی که دست به ترور میبرند، به ذات ادم‌های خبیث و خطرناک هستند، کشور‌هایی که ان‌ها را پناه میدهند و حمایت میکنند باید بدانند کسانی که الان در دامن ان‌ها دارند پرورش پیدا میکنند، یک ماری هستند امروز نیششان را مخفی کردند، فردا آنها بلای جان این کشور‌ها خواهند بود. همانطوری که ما دیدیم داعشی‌هایی که در سوریه و عراق امده بودند بعدا برگشتن به کشور‌های اروپایی و نیششان را به همون کشور‌ها هم زده‌اند. از قدیم گفتن هرکه چاه بکند خودش ته چا میوفتد کشور‌های حامی تروریست‌ها باید بدانند که یک روزی این ادم‌های جانی و جنایتکار یقه خودشان را خواهند گرفت.