صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۶۷۵۶
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه درختان خیابان ولیعصر بیمار شده‌اند، گفت: پیش‌تر به شهرداری بخاطر تصمیم به قطع درختان ارزشمند خیابان ولیعصر زیباترین و بلندترین خیابان شهر اخطار داده و خواسته بودیم از این درختان به خوبی محافظت کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: قرار است تعدادی از درختان خیابان ولیعصر توسط شهرداری قطع و درختان جدید جایگزین شوند، این اقدام بنابر ادعای مسوولان مدیریت شهری بخاطر خشکیدگی برخی درختان خیابان ولیعصر قرار است به اجرا در آید.

مهدی پیرهادی روز چهارشنبه اظهار کرد: سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران که مسوولیت حفظ بوستان‌های شهر را برعهده دارد باید پاسخ این سوال را بدهد که چرا این درختان ارزشمند دچار بیماری شده‌اند؟

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در این ارتباط از شهرداری خواسته بودیم به موضوع درختان خیابان ولیعصر که دارای قدمتی بالا هستند بطور ویژه رسیدگی شود البته هنوز هم درخواست ما این است.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب جوی‌های آب خیابان ولیعصر هم گفت: این موضوع که گفته می‌شود کمبود آب سبب خشک شدگی درختان شده ممکن است تا حدی درست باشد اما آنچه اکنون در خیابان ولیعصر شاهد هستیم ورود آب‌های آلوده و فاضلاب و نیز زباله به انهار است که درختان را درگیر می‌کند و این موضوع خود سبب آفت زدگی درختان می‌شود.

رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر افزود: البته سن درختان هم موضوع مهمی است که می‌تواند بر خشک شدگی و آفت زدگی تاثیر بگذارد البته پیش تر طرحی را ارایه دادم که راجع به پایش ویژه درختان ارزشمند با قدمت تهران بود درختانی که سن بالایی دارند و در آن از مدیریت شهری خواسته شد تا به حفظ درختان با قدمت نگاه ویژه تری شود.

پیرهادی درباره قطع درختان خیابان ولیعصر گفت: در دهه‌های گذشته شاهد قطع برخی درختان این خیابان بودیم که علت آن آفت زدگی بود البته اکنون شهرداری تهران قول داده تا از درختان شهر بویژه در خیابان ولیعصر بخوبی مراقبت کند.

اخیرا محمد علی مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران از کاشت حدود چهار هزار و ۶۰۰ اصله درخت چنار در خیابان ولیعصر (عج) خبر داده و گفته است که در راستای اجرای طرح بازپیرایی درختان در این خیابان، همه درختان خشک و بیمار جداسازی و درختان جدید جایگزین می‌شود.

براساس ماده هفت قانون شهرداری‌ها، برای قطع و جابجایی هرگونه درخت در معابر و اماکن عمومی، دولتی و خصوصی واقع در محدوده و حریم شهر که با درخواست مالکان، متولیان، متصدیان و اشخاص مسوول این اماکن انجام می‌شود، در شرایط زیر شهرداری مکلف است صرفا پس از اخذ رای کمیسیون موضوع ماده هفت این آیین‌نامه، مجوز صادر کند.

اینکه گفته می‌شود درختان بیمار هستند و قرار است به یکباره بیش از چهار هزار درخت این خیابان قطع شود برای رسانه‌ها سوالی مجهول است چرا که همه درختان خیابان زیبای ولیعصر دارای شناسنامه گیاه پزشکی هستند و بطور مستمر مورد بازبینی و بررسی سلامت قرار می‌گیرند و احتمال ابتلای آنها به بیماری کشنده در یک بازه زمانی کوتاه، غیر ممکن است.