صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۶۲۰۲
تاریخ انتشار: ۵۵ : ۲۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی را از پرداخت مالیات معاف کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خانه ملت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی را از پرداخت مالیات معاف کردند.

نمایندگان در نشست علنی شیفت سوم امروز -یکشنبه، ۱۱ آذرماه- مجلس شورای

 اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با بخش درآمدی بند (ث) تبصره (یک) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بخش درآمدی بند (ث) تبصره (یک) ماده واحده این لایحه آمده است: میزان معافیت درآمد مشمول مالیات سالا

نه مستغلات اشخاص فاقد درآمد موضوع ماده (۵۷) قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحی مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ و میزان معافیت درآمد مشمول مالیات سالانه مالیات بر درآمد مشاغل موضوع ماده (۱۰۱) قانون مذکور مبلغ دو میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تعیین می‌شود. همچنین درآمد سالانه مشمول اشخاص موضوع بند «ل» ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم تا معادل دو برابر سقف مالیاتی ماده (۸۴) قانون مذکور معاف است و مازاد بر آن حسب مورد به نرخ قانون مالیات‌های مستقیم مشمول مالیات است. فعالیت‌های انتشاراتی، مطبوعاتی و قرآنی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های ذی‌ربط و مصادیق تولیدات فرهنگی در ماده (۶) قانون حمایت از خانواده از ط

ریق فرهنگ عفاف و حجاب از معافیت مندرج در بند «ل» ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم برخوردار خواهند بود.

در نشست امروز احمد راستینه پیشنهاد الحاق عبارت «دستگاه‌های ذی‌ربط و مصادیق تولیدات فرهنگی در ماده (۶) قانون حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب» به بند ث را مطرح کرد که بر اساس آن دستگاه‌ها و مصادیق تولیدات فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب معاف از پرداخت مالیات می‌شوند.

 

در ماده (۶) قانون حمایت از خانواده از طریق فرهنگ عفاف و حجاب آمده است: تولید پارچه چادری مشکی، چادر مشکی و مقنعه و همچنین تولید مانتو مطابق معیار‌های مصوب مذکور در ماده (۵) این قانون از مصادیق فعالیت فرهنگی موضوع بند (ل) ماده (۱۳۹) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۱۳۹۶/۱۲/۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی محسوب

می‌شود.