صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳
سخنگوی سازمان ملل در اظهاراتی با اشاره به برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA)، بر اهمیت همکاری ایران و آژانس تاکید کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: سخنگوی سازمان ملل در اظهاراتی با اشاره به برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA)، بر اهمیت همکاری ایران و آژانس تاکید کرد.

به گزارش وبگاه رسمی سازمان ملل متحد، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در این زمینه که «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به شورای حکام اعلام کرده که ذخایر اورانیوم ۲۰ و ۶۰ درصد ایران افزایش یافته است، واکنش دبیرکل سازمان ملل به این گزارش چیست؟، گفت: فکر نمی‌کنم دبیرکل سازمان ملل در چند روز اخیر با مدیر کل آژانس گفتگویی داشته است.

سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد: آنچه می‌توانم به شما بگویم، واضح است که گروسی برای آژانس بین المللی انرژی اتمی کار می‌کند که مستقل از فعالیت‌های دبیرخانه سازمان ملل است.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه برای ما روشن است، این است که همکاری کامل ایران با آژانس و پایبندی به تعهدات خود، مهم است.

گفتنی است مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته پیش به تهران سفر کرد تا درباره نحوه حل و فصل برخی مسائل پادمانی و آینده همکاری‌های فی‌مابین رایزنی کند. او در این سفر با وزیر امور خارجه، رئیس سازمان انرژی اتمی و رئیس جمهوری ایران ملاقات و همچنین از دو مرکز تأسیسات هسته‌ای فردو و نطنز بازدید کرد.

سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان موسوم به تروئیکا درباره برنامه هسته‌ای ایران، اخیراً پیش نویس قطعنامه‌ای را به دبیرخانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تحویل داده اند که ادعاهای سیاسی پادمانی و ریشه‌دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی در آن تکرار و از ایران خواسته شده است تا برای حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده اقدامات ضروری و فوری صورت دهد.

پیش‌نویس قطعنامه تروئیکا همزمان با آغاز نشست شورای حکام ثبت و بین اعضا توزیع شده است و گروهی از کشورهای عضو شورا نیز، به ویژه پس از ارائه گزارش مدیرکل آژانس درباره موافقت ایران با توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد، نسبت به حمایت از این قطعنامه تردید دارند.