صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۳۹۴۶
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳
بازار سرمایه پس از روند صعودی که در ۹ روز گذشته به خود گرفته بود امروز قرمزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش حدود ۱۲ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۲۵۷ هزار واحد رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: بازار سرمایه پس از روند صعودی که در ۹ روز گذشته به خود گرفته بود امروز قرمزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش حدود ۱۲ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۲۵۷ هزار واحد رسید.

شاخص بازار بورس در بیست و نهمین روز از دومین ماه پاییز کاهش یافت. امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۲ هزار و ۵۷ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۲۵۷ هزار و ۶۴۶ واحد رسید. این در حالی است که از ابتدای هفته گذشته تا امروز بازار بر مدار صعود قرار گرفته بود و پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت.

بازار بورس بعد از نوسانات ماه‌های اخیر از هفته گذشته روند صعودی به خود گرفته است. شنبه ۱۹ آبان شاخص کل بازار سرمایه ۳۶ هزار واحد رشد کرد. یکشنبه نیز ۳۵ هزار واحد افزایش یافت. دوشنبه ۲۱ آبان هم شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به رشد ۳۶ هزار رسید. سه‌شنبه بازار سهام با افزایش ۷۳۴۰ واحد مواجه شد و چهارشنبه بورس ۱۳ واحد رشد کرد. شنبه نیز ۴۵ هزار واحد افزایش یافت. یکشنبه ۲۷ آبان هم ۱۹ هزار واحد بالا رفت. دوشنبه نیز با رشد بیش از ۴۳ هزار واحد روبه‌رو شد. سه‌شنبه ۱۴ هزار واحد رشد کرد.

اما امروز چهارشنبه ۳۰ آبان شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۲ هزار و ۵۷ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۲۵۷ هزار و ۶۴۶ واحد رسید.

شاخص هم‌وزن نیز ۳۵۳۰ واحد کاهش داشت و در عدد ۷۱۹ هزار و ۸۵۷ واحد ایستاد.

در آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۹۹ عدد و سهام منفی ۲۴۴ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۵۳ درصد کاهش داشت.

روز چهارشنبه حدود  ۳۷۸ هزار فقره معامله به ارزش ۹۹۶۱ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند اما فارس اثر مثبت ایجاد کرد. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به خودرو، وبملت و ذوب اشاره کرد.

آریا و سامان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما انتخاب اثر مثبت ایجاد کرد. خاور، فزر و کرومیت هم از نمادهای پرتراکنش بودند.

بازار سرمایه در ایران از هفتم مهر تا ۵ آبان تحت تاثیر عوامل اقتصادی و سیاسی روند نوسانی به خود گرفته بود.