صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۳۲۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۱۷ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳
شرکت متا، مالک شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام، روز دوشنبه ۱۱ نوامبر (۲۱ آبان) از راه‌اندازی نخستین «متاورسیته‌های دیجیتال» موازی در اروپا خبر داد. در این مراکز، دانشجویان می‌توانند در محیطی که شبیه به پردیس فیزیکی دانشگاه‌شان است، از راه دور و به صورت زنده در کلاس‌ها شرکت کنند و با کشف محیط، اجتماعی‌تر بشوند. در واقع متاورسیته، دانشگاه مجازی پیشرفته‌ای است که به موازات دانشگاه حقیقی فعالیت می‌کند. به این ترتیب، دانشجویان دانشگاه‌های اتحادیه اروپا و بریتانیا به زودی دوره‌های خود را در متاورس خواهند داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
شرکت متا، مالک شبکه‌های اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام، روز دوشنبه ۱۱ نوامبر (۲۱ آبان) از راه‌اندازی نخستین «متاورسیته‌های دیجیتال» موازی در اروپا خبر داد.
 
در این مراکز، دانشجویان می‌توانند در محیطی که شبیه به پردیس فیزیکی دانشگاه‌شان است، از راه دور و به صورت زنده در کلاس‌ها شرکت کنند و با کشف محیط، اجتماعی‌تر بشوند. در واقع متاورسیته، دانشگاه مجازی پیشرفته‌ای است که به موازات دانشگاه حقیقی فعالیت می‌کند.
 
به این ترتیب، دانشجویان دانشگاه‌های اتحادیه اروپا و بریتانیا به زودی دوره‌های خود را در متاورس خواهند داشت.
 
دانشگاه لیدز بریتانیا از ماه سپتامبر، کلاس‌هایی در حوزه تئاتر و اجرا را در متاورس برگزار کرده است. تا فوریه ۲۰۲۵، دانشگاه منطقه باسک اسپانیا کلاس‌های فیزیوتراپی و آناتومی را در متاورس ارائه خواهد داد و در هانوفر آلمان نیز چندین مدرسه تا آغاز سال تحصیلی ۲۰۲۵ کلاس‌های خود با این روش را آغاز خواهند کرد.
 
ویکتوری‌ایکس‌آر، شریک واقعیت مجازی متا، متاورسیته‌های دیجیتال موازی را به عنوان «تکرار دیجیتال پردیس‌ها، کالج‌ها و دانشگاه‌ها» توصیف می‌کند. ویکتوری‌ایکس‌آر گفته است که تاکنون با بیش از ۱۳۰ پردیس برای ایجاد نسخه‌های دیجیتال آن‌ها همکاری کرده است.
 
وب‌سایت این شرکت می‌گوید که مدل‌های واقعیت مجازی معمولاً شامل محوطه پردیس، نمای بیرونی ساختمان‌ها، ساختارهای بزرگ، خوابگاه‌ها و اماکن ورزشی است. در طول کلاس، دانشجویان می‌توانند از طریق هدست یا کامپیوتر خود به‌صورت عملی بر روی پروژه‌ها کار کنند، چیزی که به گفته شرکت متا «معمولاً در محیط زوم یا ویدئوی معمولی غیرممکن است.»
 
این شرکت گفته با این روش حتی می‌توان سفرهای میدانی، شبیه‌سازی‌ها و آزمایش‌های شیمی را نیز مستقیماً توسط استاد با گروه دانشجویان یا از طریق «تکالیف غیرهمزمان» انجام داد.
 
متا در بیانیه‌ای آغاز به کار این دانشگاه‌های موازی دیجیتال را «جهشی بزرگ به جلو» در فناوری آموزشی خوانده است.
 
متا همچنین اعلام کرد که هدست‌های واقعیت مجازی جدیدی را به مربیان بیش از دوازده دانشگاه در آمریکا و بریتانیا ارائه می‌دهد. این شرکت در پستی نوشت که هدف از این برنامه «آسان‌تر کردن کشف محتوای تعاملی و جذاب» برای مربیان در حوزه‌هایی مانند علوم، پزشکی، تاریخ، زبان‌شناسی و هنرهای بیانی است.
 
در بریتانیا، دانشگاه لیدز و کالج امپریال لندن در این برنامه با متا همکاری خواهند کرد.
 
منبع: یورونیوز