صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۲۴۰۴۱
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۴ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳
تخم‌مرغ‌ها به بالا بردن کلسترول بد (لیپوپروتئین کم‌چگالی) معروف شده‌اند و بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند از این ماده خوراکی در حد متوسط مصرف شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تخم‌مرغ‌ها به بالا بردن کلسترول بد (لیپوپروتئین کم‌چگالی) معروف شده‌اند و بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند از این ماده خوراکی در حد متوسط مصرف شود.
به نقل از odditycentral، اخیرا یکی از دانشجویان پزشکی هاروارد آزمایشی روی خود انجام داد و برای بررسی اثر تخم‌مرغ روی کلسترول بد خون، در ۲۸ روز، ۷۲۰ عدد تخم‌مرغ خورد.

تخم‌مرغ‌ها به بالا بردن کلسترول بد (لیپوپروتئین کم‌چگالی) معروف شده‌اند و بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند از این ماده خوراکی در حد متوسط مصرف شود.

به‌تازگی «نیک هوروویتز»،‌ دانشجوی پزشکی دانشگاه هاروارد که در خصوص سلامت متابولیسم بدن مدرک دکترا دارد، یکسری آزمایش‌ روی خود انجام داد تا به چگونگی اثر تخم‌مرغ روی کلسترول خون پی‌ ببرد. به همین دلیل او ۲۸ روز، هر ساعت یک عدد تخم‌مرغ خورد تا به ۷۲۰ عدد تخم‌مرغ رسید. او در این آزمایش به نتیجه جالبی دست پیدا کرد.

این آزمایش نشان داد که تخم‌مرغ مقدار کلسترول بد (LDL) او را افزایش نداده است. این دانشجوی ۲۵ ساله به این نتیجه رسید که تخم‌مرغ، کلسترول بد خون را افزایش نمی‌دهد و همچنین با افزودن کربوهیدرات به رژیم غذایی کتوژنیک می‌توان از کلسترول بد بیش از قبل کم کرد.

۲ درصد از چربی خون این دانشجو پس از ۲ هفته رژیم کتوژنیک کم شد و وقتی او به مدت ۲ هفته کربوهیدرات را هم وارد رژیم غذایی کرد، حدود ۱۸ درصد دیگر هم از کلسترول بد خون او کاسته شد. درواقع تعداد بالای مصرف این تخم‌مرغ‌ها چربی بد خون او را، آنگونه که می‌گویند، افزایش نداد.

این دانشجو تخم‌مرغ‌ها را به شکل‌های نیمرو، آبپز، سرخ‌شده، املت و آبپز شکم‌پر مصرف کرده بود.

 

خبرآنلاین