صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۰۸۰۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۰۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۳
تندیر نون یا پنجه کش نون نوعی نان محلی مازندرانی است که برای تهیه و پخت آن، از آرد گندم، شیر، روغن، و تخم مرغ استفاده می‌شود و مادران مازندرانی با مخلوط کردن این مواد در تنور‌های سنتی و محلی همراه با آتشی که از چوب هیزم‌های شکسته جنگلی تهیه و نبدیل به زغال می‌شود با هنرنمایی خاص، نان‌های خوش عطر و طعم برای خانواده تهیه می‌کنند.