صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۸۰۲۶۶۴
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در ارتباط با نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت، توضیحاتی داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: استادیار تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در ارتباط با نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت، توضیحاتی داد.
گلاله اصغری، درباره عدم محدودیت در استفاده از قندهای مصنوعی در افراد دیابتی، گفت: مطالعات طولانی مدت درباره استفاده از قندهای مصنوعی، یافته‌های ضد و نقیض را نشان می‌دهند، باید در نظر داشت که محصولات غذایی حاوی قندهای ساده دارای مقادیر زیادی چربی و چربی‌های اشباع هستند لذا نداشتن قند به معنی سالم بودن این مواد غذایی نیست بنابراین تا قطعی شدن یافته‌ها مصرف قندهای مصنوعی باید با احتیاط انجام شود.

وی با اشاره به اینکه تمام غذاهای حاوی کربوهیدرات را افراد مبتلا به دیابت می‌توانند استفاده کنند، افزود: بیشترین بخش از انرژی ما را کربوهیدرات تشکیل می‌دهد، بنابراین دریافت سیب زمینی و ماکارونی در بیماران دیابتی، ممنوعیتی ندارد اما میزان مصرف محدودیت دارد.