پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایلنا: سید امیرحسین قاضی زاده در نشست خبری خود با اشاره به این که راه شهید رئیسی باید ادامه پیدا کند، گفت: شهید رئیسی به اعتقاد من بعد از شهید رجایی توانست تغییری در مسیر حکمرانی کشور ایجاد کند. وقتی می گویم ادامه راه شهید رئیسی منظور ادامه راه شهید رئیسی توسط حکمرانان و تیم این شهید است. برنامه دولت تدوین شده است و به خدمت مقام معظم رهبری ارسال شده است و مورد تائید قرار گرفته است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: مشکل ما در انتخابات ریاست احزاب و جریانها است، بعضی از احزاب میآیند شخصی را رئیس جمهور کنند که به اهداف خودشان برسند، مسئله شان مردم نیست . شهید رئیسی به بودن همه اعتقاد داشتند می گفتند مدیران دولت قبل که با رئیس آن رقابت کردند، باشند. کسی که شهید رئیسی را اذیت کرده است و وقتی دعوت به همکاری شد نیامد الان میگوید میخواهم ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشم.
وی در خصوص این که خود را نماینده دولت شهید رئیسی می داند یا خیر گفت: تصور من این بود که دیگر قرار نیست در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنم چون فکر می کردیم دولت آقای رئیسی دو دورهای است و ۸ سال خواهد بود. اما با شرایط دیدیم که باید ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشیم. برخی گفتند شما نخبه هستید کاندیدا نشو، عرصه انتخابات ریاست جمهوری عرصه زد و خورد است و حزبی هم دنبال شما نخواهد آمد، من احساس کردم این حرف ها توهین به شعور مردم است چراکه این گونه قلمداد میکنند مردم دنبال موج راه می افتند.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: تصور داشتیم یک نفر از دولت کاندیدا شود، ما می خواستیم آقای مخبر بیاید و خدمت ایشان رفتیم و گفتیم که شورای نگهبان ایشان را تائید میکند اما گفتند علما گفتهاند که ایشان به کارهای دولت بپردازد. من نگران این شدم که از بدنه دولت شهید رئیسی کسی در دوره جدید پای کار نیاید. به همین دلیل وارد عرصه شدم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد: تمامی عزیزانی که وارد عرصه ریاست جمهوری شدند، بدون پیش فرض کوتاهمدتی وارد انتخابات شدند. بهطور کلی فضای این انتخابات چون سریع اتفاق افتاده، فرصت پاسخگویی و آشنایی را کمتر کرده و به همین دلیل ممکن است انتخابات را دچار آسیب کند.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: کسی که رئیس جمهور میشود باید جامعیت داشته باشد و شهید رئیسی جامعیت داشت. خودش را در چارچوب قانون اساسی و نظریه ولی فقیه تعریف کرده باشد. دولت شهید رئیسی دولت مکتبی بود. دولتهای غیرمکتبی جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی را قبول ندارند که بخواهند رئیس جمهور آن باشند.
وی درخصوص اجماع و کمک به رئیس جمهور انتخاب شده گفت: دوره قبل من رقیب آیت الله رئیسی بودم اما بعد از انتخابات بیشترین کمک را به شهید رئیسی داشتم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره شعار دولتش گفت: شعار من با دوستان مروت و با دشمنان مداراست، کاری که شهید رئیسی در دیپلماسی خود انجام داد. راهبرد اساسی نظام در سیاست خارجی، توسعه روابط با کشورهای همسایه و مسلمان و دفاع از مظلومین بدون درگیری و توسعه تنش با سایر کشورها است.
وی با بیان اینکه شهید امیرعبداللهیان نماد روشن این کار بودند، گفت: روابط فرهنگی، اقتصادی و تجاری ما در این دوران برقرار شد و در کنار روابطی که با مصر برقرار کردیم، در کنار مردم مظلوم غزه بودیم. شهید امیر عبداللهیان به صورت یکپارچه جلو رفت و همین مسیر در دولت مردم ادامه خواهد داشت.
قاضی زاده هاشمی درباره حل مشکلات بورسی که وعده وی در انتخابات دوره قبل بود، بیان کرد: کسانی که با بازار سرمایه آشنایی دارند این حرف را می فهمند مبنای این حرف را می دانند و کسانی که این مورد را دست گرفتند اهداف دیگری دارند. اما آن زمان باید اعتماد باز میگشت. نباید یک وعده درست را جلوی مردم بیجلوه کنیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: وقتی یک سیاست غلط توسط دولت میتواند یک شبه بازار بورس را نابود کند، همان دولت با سیاست خود میتواند بازار را ۳ روزه سامان دهد. کسی که با معنای انتظارات در بورس آشنا باشد، متوجه میشود که بازار سرمایه بر اثر اعتماد و عدم اعتماد سبز و قرمز میشود.
وی درخصوص افزایش پنهای باند اینترنت گفت: ما با زیرساختهایی که داریم می توانیم وارد حکمرانی اینترنت در جهان شویم. اما بلاخره فضای مجازی فضایی است که مورد سوءاستفاده قرار میگیرد و باید کنترل شود، در برخی از کشورهای لیبرال هم پدر خانواده این کار را انجام میدهد. ما معقدیم مردم باید در جایگاهی قرار بگیرند که خودشان این کار را انجام دهند نباید در دست دولت باشد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره اجماع نیروهای انقلاب گفت: اینکه صف منظم شود و دوستان به اشتباه رقابت نکنند کار خوبی است. سال ۱۴۰۰ موفق شدیم و جبهه انقلاب یکدیگر را در عرصه انتخابات همراهی کردند و نتیجه خوبی اتفاق افتاد. اگر نیاز باشد عناصر جبهه انقلاب به نفع یکدیگر کنار بروند، گفتوگو خواهند کرد. در جریان گفتوگوهای جبهه انقلاب هستم و امیدوارم محصول خوبی برای مردم به وجود بیاید.
وی درباره اقدامات اقتصادی خود در صورت پیروزی در انتخابات گفت: دلیلی ندارد فقط خودروی داخلی تولید کنیم، میتوانیم با سوریه، عراق و ترکیه خودرو تولید کنیم که بازار بهتر و پلتفورمهای بهتری دارد،؛ راهکار من توسعه بازار تجارت است، جایی که هم می توانیم نقش ایفا کنیم و هم می توانیم همدیگر را تکمیل کنیم. ما باید بخش خصوصی خودمان را تشویق و تسهیل کنیم.