صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۹۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
شواهد بیشتری اثرات سلامتی تغذیه با شیر مادر و دوز یادآور واکسن کووید را تقویت می کند، به نظر می رسد مادران شیرده و واکسینه شده آنتی بادی های ضد کووید را به نوزادان خود منتقل می کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: شواهد بیشتری اثرات سلامتی تغذیه با شیر مادر و دوز یادآور واکسن کووید را تقویت می کند، به نظر می رسد مادران شیرده و واکسینه شده آنتی بادی های ضد کووید را به نوزادان خود منتقل می کنند.
 به نقل از مدیسن نت، این یافته بسیار مهم است، زیرا نوزادان زیر ۶ ماه واجد شرایط دریافت واکسن کووید نیستند.

دکتر «ویویان والکارس»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه آلاباما، می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم که شیر مادر ممکن است نقش مهمی در محافظت از نوزادان در شش ماه اول زندگی در برابر کووید داشته باشد.»

والکارس افزود: «مصونیت حتی می‌تواند جان آنها را نجات دهد، زیرا ما همچنان شاهد بستری شدن نوزادان در بیمارستان به دلیل عفونت کووید ۱۹ هستیم.»

مطالعات قبلی از این نظریه حمایت کرده‌اند که زنان پس از دریافت واکسن‌های کووید، آنتی‌بادی‌های دفاعی را به نوزادان شیرده منتقل می‌کنند.

در این مطالعه، ۱۴ زن که به نوزاد خود شیر می‌دادند، تحت نظر قرار گرفتند. سطح آنتی بادی در خون هر مادر (قبل و بعد از دریافت دوز یادآور واکسن کووید)، شیر مادر و مدفوع هر نوزاد مورد آزمایش قرار گرفت.

این مطالعه مجدداً نشان داد که شیر مادر آنتی‌بادی‌های کووید ۱۹ را به نوزادانی که برای واکسینه شدن بسیار کوچک هستند، منتقل می‌کند. به گفته محققان، دریافت دوز یادآور توسط مادر بسیار مهم است زیرا سطح آنتی بادی ممکن است به مرور زمان کاهش یابد.

به گفته محققان، وقتی نوزادان به دنیا می آیند، سیستم ایمنی نابالغی دارند، بنابراین به شدت به سیستم ایمنی مادر متکی هستند. زمانی که نوزادان در حال ساختن سیستم ایمنی خود هستند، تغذیه با شیر مادر می‌تواند در این بین عمل کند.»

والکارس گفت: «همه اینها نشان می‌دهد که شیر مادر و تغذیه با شیر مادر برای سلامت نوزاد در طول یک بیماری همه گیر چقدر مهم است»