صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۷۹۳۱
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۲۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا به‌تازگی در مورد هوش مصنوعی عمومی (AGI) صحبت کرد و گفت که طبق برخی تعاریف، تا پنج سال آینده می‌توان به این فناوری دست پیدا کرد و آزمایش‌های انسانی را پشت‌سر گذاشت. هوانگ که رهبر شرکت انویدیا، پیشرو در زمینه تراشه‌های مورداستفاده در سیستم‌های هوش مصنوعی مانند ChatGPT است، در یک انجمن اقتصادی که در «دانشگاه استنفورد» برگزار شد، در مورد این موضوع صحبت کرد که چقدر طول می‌کشد تا یکی از اهداف دیرینه سیلیکون ولی، یعنی ساخت رایانه‌هایی که می‌توانند مانند انسان فکر کنند، محقق شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

«جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا به‌تازگی در مورد هوش مصنوعی عمومی (AGI) صحبت کرد و گفت که طبق برخی تعاریف، تا پنج سال آینده می‌توان به این فناوری دست پیدا کرد و آزمایش‌های انسانی را پشت‌سر گذاشت.
 
براساس گزارش رویترز، هوانگ که رهبر شرکت انویدیا، پیشرو در زمینه تراشه‌های مورداستفاده در سیستم‌های هوش مصنوعی مانند ChatGPT است، در یک انجمن اقتصادی که در «دانشگاه استنفورد» برگزار شد، در مورد این موضوع صحبت کرد که چقدر طول می‌کشد تا یکی از اهداف دیرینه سیلیکون ولی، یعنی ساخت رایانه‌هایی که می‌توانند مانند انسان فکر کنند، محقق شود.
 
هوانگ گفت که پاسخ به این سؤال تا حد زیادی به نحوه تعریف هدف بستگی دارد. او گفت اگر هدف تعریف‌شده توانایی هوش مصنوعی عمومی برای گذراندن آزمایشات انسانی باشد، به‌زودی و طی پنج سال آینده شاهد چنین فناوری خواهیم بود.
 
در‌حال‌حاضر، هوش مصنوعی می‌تواند تست‌هایی مانند آزمون وکالت قانونی را پشت سر بگذارد، اما همچنان در آزمایش‌های تخصصی مانند تست‌های پزشکی مربوط به گوارش مشکل دارد. اما هوانگ گفت که در عرض پنج سال آینده، هوش مصنوعی همچنین باید بتواند تمام این آزمایش‌ها را با موفقیت انجام دهد.
 
هوانگ همچنین گفت که طبق تعاریف دیگر، AGI ممکن است بسیار دیرتر به دست بیاید، زیرا دانشمندان هنوز در مورد نحوه توصیف عملکرد ذهن انسان اختلاف‌نظر دارند.
 
نیاز به ساخت کارخانه‌های بیشتر توسط انویدیا
 
مدیرعامل انویدیا همچنین به این سؤال پاسخ داد که برای حمایت از گسترش صنعت هوش مصنوعی، به چند کارخانه تولید تراشه در صنعت نیاز است. هوانگ نیز مانند «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI معتقد است که برای دستیابی به این هدف باید کارخانه‌های بیشتری ساخته شود، اما به گفته او، هر تراشه نیز با گذشت زمان بهتر خواهد شد که این امر باعث محدودشدن تعداد تراشه‌های موردنیاز می‌شود.
 
هوانگ در این رابطه گفت: «ما به کارخانه‌های بیشتری نیاز خواهیم داشت. بااین‌حال، به یاد داشته باشد که ما همچنین در حال بهبود الگوریتم‌ها و پردازش‌های هوش مصنوعی در طول زمان هستیم.»
 
منبع: دیجیاتو