صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۷۸۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به روستاهای تحت تاثیر سیل اشاره کرد و گفت: تاکنون هزار و ۹۴۷روستا درگیر سیلاب و خسارت شدند که چابهار با ۴۸۰ و نیکشهر با ۳۳۰ روستا بیشترین میزان درگیری را داشتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد که ۱۶ شهرستان استان سیستان و بلوچستان از نهم اسفندماه درگیر سیل و آبگرفتگی ناشی از بارش‌ها شده‌اند.

محمدحسن نامی اظهار داشت: شهرستان‌های نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، چابهار، کنارک، خاش، سیب و سوران، فنوج، ایرانشهر، میرجاوه، دلگان، سراوان، زاهدان، نیمروز، سرباز و مهرستان درگیر سیل شد و خسارت دیدند.

وی با بیان اینکه استاندار و فرمانداران این شهرستان‌ها به عنوان رئیس ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اضطراری نسبت به تشکیل جلسه با حضور دستگاه‌های اجرایی اقدام کردند و از همان ساعت اولیه اقدامات لازم برای امدارسانی در دستور کار قرار گرفت، از استقرار گروه‌های راهداری شمال و جنوب استان، پلیس راه و انتظامی در نقاط حادثه خیز جاده‌ای و تلاش برای برقراری ارتباط مسیر‌های مسدود شده خبر داد.

وی افزود: به دنبال نیاز به ارزیابی مناطق تحت تاثیر و امدادرسانی سریع، اعزام بالگرد اورژانس به مناطق سیلزده انجام گرفت و همچنین قایق و خودرو‌های ویژه برای جا به جایی صندوق‌های رای به تمامی مناطقی که راه دسترسی آن‌ها قطع شده شده بود، ارسال شد.

به گفته نامی، تاکنون ۱۲۲ تیم امدادی به مناطق تحت تاثیر سیلاب اعزام شدند که بیشترین آن در منطقه چابهار با ۶۴ گروه بوده است و ۵۷ دستگاه خودرو‌های عملیاتی در ۱۴ شهرستان سطح استان اقدام به امدادرسانی در ۲۲۴ شهر و روستا کرده‌اند.

وی همچنین از امدادرسانی به سه هزار و ۷۵۲ نفر از سیل زدگان خبر داد و گفت: ۲۳۵ خانوار شامل ۹۷۷ نفر اسکان اضطراری و موقت داده شدند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین به روستا‌های تحت تاثیر سیل اشاره کرد و گفت: تاکنون هزار و ۹۴۷روستا درگیر سیلاب و خسارت شدند که چابهار با ۴۸۰ و نیکشهر با ۳۳۰ روستا بیشترین میزان درگیری را داشتند.

نامی به آخرین وضعیت منطقه اشاره کرد و گفت: بیشتر ۲۵ محور اصلی و فرعی مسدود شده بود که تاکنون حدود ۲۰ محور بازگشایی شده و باقی محور‌ها نیز با حضور گروه‌های راهداری و امداد در حال بازگشایی است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: با تلاش عوامل ادارات برق از تعداد ۴۱ روستا که دچار قطعی برق بودند، برق حدود ۲۰ روستا وصل شده و باقی روستا‌ها به علت نبود راه دسترسی همچنان نوسان برق دارند.