صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۶۵۹۲۳
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲
«بلومبرگ» به‌نقل از منابع آگاه آورد که مقامات آمریکایی به متحدان آمریکا هشدار دادند، روسیه ممکن است در سال جاری سلاح هسته‌ای ضد ماهواره را در مدار قرار دهد، اگرچه که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هرگونه نیت کرملین برای استقرار چنین سلاحی در فضا را نفی کرده است. بر اساس این گزارش، منابع مزبور هشدار دادند که روسیه همچنین ممکن است درآینده نزدیک یک کلاهک ساختگی «فونی وارهد» یا سلاح واقعی را بدون منفجر کردن، به عنوان پیام یا تهدیدی برای کشور‌های غربی در واکنش به افزایش تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه، به فضا پرتاب کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در پی اعلام هفته گذشته کاخ سفید مبنی بر دستیابی روسیه به سلاح هسته‌ای ضد ماهواره، به نظر می‌رسد واشینگتن در این رابطه هشداری را به متحدانش ارسال کرده است.
 
«بلومبرگ» به‌نقل از منابع آگاه آورد که مقامات آمریکایی به متحدان آمریکا هشدار دادند، روسیه ممکن است در سال جاری سلاح هسته‌ای ضد ماهواره‌ را در مدار قرار دهد، اگرچه که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه هرگونه نیت کرملین برای استقرار چنین سلاحی در فضا را نفی کرده است.
 
بر اساس این گزارش، منابع مزبور هشدار دادند که روسیه همچنین ممکن است درآینده نزدیک یک کلاهک ساختگی «فونی وارهد» یا سلاح واقعی را بدون منفجر کردن، به عنوان پیام یا تهدیدی برای کشورهای غربی در واکنش به افزایش تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه، به فضا پرتاب کند.
 
ایجاد اختلال در ماهواره‌ها
 
به گزارش «رویترز»، تحلیلگران بر این باورند که این سلاح همچنین می‌تواند برای «کورکردن یا انداختن پارازیت» در دستگاه های الکترونیکی داخلی ماهواره‌ها به جای سرنگون‌کردن آنها استفاده شود.
 
این هشدارها به‌رغم انکار روز گذشته پوتین در دیدار با سرگئی شویگو، وزیر دفاع، در خصوص قصد کشورش برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در مدار به‌هدف حمله به ماهواره‌ها مطرح شد.
 
پوتین ضمن تاکید بر این که کشورش صرفا«قابلیت‌های فضایی مشابه آنچه در اختیار آمریکا است» را توسعه داده، افزود که موضع روسیه در مخالفت قاطعانه با استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا، کاملا شفاف است.
 
این موضوع هفته گذشته در آمریکا جنجال زیادی را به‌دنبال داشت و نمایندگان حزب جمهوری‌خواه نسبت به آن هشدار دادند.
 
پیمان ماورای جو در سال 1967 که توسط بیش از 130 کشور از جمله روسیه امضا شد، کشورها را از قراردادن تسلیحات هسته‌ای یا «تسلیحات کشتار جمعی» در مدار زمین یا سطح ماه یا هر جرم آسمانی دیگر منع می‌کند.