صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۵۹۳۵۷
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۲۳ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲
مطالعه‌ای که این هفته توسط مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که مصرف پروتئین - به ویژه پروتئین گیاهی به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری مزمن را برای زنان با افزایش سن کاهش می‌دهد. آردیسون کورات، نویسنده و دانشمند این مطالعه، در بیانیه‌ای گفت: مصرف پروتئین در میانسالی با ارتقای سلامتی در بزرگسالی مرتبط  است. ما همچنین دریافتیم که منبع پروتئین مهم است. به نظر می رسد دریافت بیشتر پروتئین از منابع گیاهی در میانسالی، به علاوه مقدار کمی پروتئین حیوانی، برای سلامتی و بقای خوب در سنین بالاتر مفید است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حداقل طبق تحقیقات جدید، غذا واقعاً دارو است.
 
به گزارش «انتخاب»؛ مطالعه ای که این هفته توسط مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد، نشان داد که مصرف پروتئین - به ویژه پروتئین گیاهی به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری مزمن را برای زنان با افزایش سن کاهش می دهد.
 
آردیسون کورات، نویسنده و دانشمند این مطالعه، در بیانیه ای گفت: «مصرف پروتئین در میانسالی با ارتقای سلامتی در بزرگسالی مرتبط  است. 
 
ما همچنین دریافتیم که منبع پروتئین مهم است. به نظر می رسد دریافت بیشتر پروتئین از منابع گیاهی در میانسالی، به علاوه مقدار کمی پروتئین حیوانی، برای سلامتی و بقای خوب در سنین بالاتر مفید است.
 
با تجزیه و تحلیل داده های خود گزارش شده از بیش از 48000 زن، محققان دانشگاه تافتس دریافتند که شرکت کنندگانی که پروتئین بیشتری از میوه ها، سبزیجات، حبوبات و لوبیا مصرف می کردند کمتر به بیماری هایی مانند دیابت، بیماری قلبی یا سرطان مبتلا می شدند.
 
بر اساس این گزارش، پروتئین های گیاهی بر پروتئین های لبنی یا حیوانی برتری داشتند. کسانی که پروتئین های گیاهی بیشتری مصرف کردند، کلسترول بد، فشار خون و حساسیت به انسولین کمتری داشتند در حالی که  کسانی که پروتیین حیوانی بیشتری مصرف میکردند سطوح بالاتر موارد منفی مورد اشاره. را دارا بودند.
 
در این مطالعه طولانی مدت از سال 1984 تا 2016  زنان متخصص مراقبت های بهداشتی مورد بررسی قرار گرفتند. درابتدای مطالعه، همه زنان بین 38 تا 59 سال داشتند و به نظر می رسید که از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار باشند.
 
محققان دریافتند افرادی که بر خوردن پروتئین های گیاهی تمرکز می کردند، 46 درصد بیشتر احتمال داشت که در سال های آخر زندگی خود سالم باشند
منابع محبوب پروتئین گیاهی شامل عدس، لوبیا، نخود، اسفناج و کلم بروکلی است.
 
در همین حال، افرادی که پروتئین حیوانی بیشتری مانند گوشت گاو، مرغ، شیر، ماهی/غذاهای دریایی و پنیر مصرف می کردند، با افزایش سن 6 درصد کمتر احتمال داشت که سالم باشند.
 
مسئول پروژه میگویدکسانی که مقادیر بیشتری پروتئین حیوانی مصرف می‌کردند، بیشتر به بیماری‌های مزمن مبتلا بودند و نتوانستند عملکرد فیزیکی  مناسبی را که ما معمولاً با خوردن پروتئین مرتبط می‌دانیم، به دست آورند.
 
شرکت کنندگان در این مطالعه اکثراً سفیدپوست بودند و مسئول پروژه گفت که تحقیقات بیشتری در مورد سایر نژادها و قومیت ها  باید انجام شود تا ببینیم آیا پروتئین گیاهی برای همه زنان به همین میزان مفید است یا خیر.
 
داده‌های این مطالعه از نظر ترکیب جمعیتی و اجتماعی-اقتصادی بسیار همگن هستند، بنابراین پیگیری مطالعه در گروه‌هایی که متنوع‌تر هستند  مفید خواهد بود. این حوزه ای است که هنوز در حال تکامل است.
 
با این حال، با توجه به نتایج شگفت‌آور مؤثر این تحقیق، اضافه کردن پروتئین گیاهی اضافی - مانند یک کاسه  لوبیا یا مقداری اسفناج اضافی - به رژیم غذایی روزانه‌تان ضرری ندارد .
 
مسئول پروژه  میگوید دریافت پروتئین در رژیم غذایی، به ویژه پروتئین گیاهی، در میانسالی نقش مهمی در ارتقای  سلامت  و در سنین بالاتر  در حفظ وضعیت سلامتی دارد.