صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۵۸۸۲۸
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۲۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۲
به گفته «مصطفی سلیمان»، هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند و مدیرعامل Inflection AI، هوش مصنوعی ابزاری است که اساساً جایگزین نیروی کار می‌شود. او همچنین می‌گوید که هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۹ قادر به اختراع، بازاریابی و ایجاد مشاغل جدید خواهد بود. مصطفی سلیمان در مصاحبه‌ای با CNBC در مجمع جهانی اقتصاد داووس سوئیس گفت هوش مصنوعی یک فناوری باورنکردنی است، اما در درازمدت اساساً جایگزین نیروی کار می‌شود. او همچنین اعتقاد دارد که تا قبل از سال ۲۰۳۰، یک سیستم هوش مصنوعی می‌تواند یک محصول را اختراع، تولید و بازاریابی کند و سپس آن را بفروشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گفته «مصطفی سلیمان»، هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند و مدیرعامل Inflection AI، هوش مصنوعی ابزاری است که اساساً جایگزین نیروی کار می‌شود. او همچنین می‌گوید که هوش مصنوعی تا سال 2029 قادر به اختراع، بازاریابی و ایجاد مشاغل جدید خواهد بود.
 
مصطفی سلیمان در مصاحبه‌ای با CNBC در مجمع جهانی اقتصاد داووس سوئیس گفت هوش مصنوعی یک فناوری باورنکردنی است، اما در درازمدت اساساً جایگزین نیروی کار می‌شود. او همچنین اعتقاد دارد که تا قبل از سال 2030، یک سیستم هوش مصنوعی می‌تواند یک محصول را اختراع، تولید و بازاریابی کند و سپس آن را بفروشد.
 
نظرات هم‌بنیان‌گذار دیپ‌مایند درباره هوش مصنوعی
 
سلیمان در سال 2022 گوگل را ترک کرد و اکنون یکی از بنیان‌گذاران و مدیرعامل Inflection AI است. او می‌گوید که اگرچه هوش مصنوعی در چند دهه آینده ما را توانمندتر و باهوش‌تر خواهد کرد، اما در بلندمدت هیچ چیزی مشخص نیست و ممکن است جایگزین نیروی کار شود.
 
 
سلیمان توضیح داد که هوش مصنوعی از دو جهت مفید است؛ نخست آنکه کسب‌وکارها در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کنند، زیرا سازوکارهای موجود را بسیار کارآمدتر می‌کند. دوم، هوش مصنوعی به ما اجازه می‌دهد کارهای جدیدی انجام دهیم که نرم‌افزارهای پیشین هرگز قادر به انجام آن نبوده‌اند. این ابزارها خلاق هستند و درواقع بسیار بیشتر شبیه به انسان عمل می‌کنند.
 
او همچنین پیش‌بینی می‌کند که ظرف پنج سال آینده، مطمئناً قبل از پایان این دهه میلادی، قابلیت‌های گسترده‌ای را با کمک هوش مصنوعی و با قیمت بسیار ارزان و به‌صورت متن‌باز خواهیم داشت.
 
از زمانی که ChatGPT در سال 2022 راه‌اندازی شد، موجی از هیاهو درباره این فناوری به‌راه افتاد و نگرانی‌هایی را درمورد تأثیر آن بر انسان‌ها ایجاد کرد. برخی از کارگران نگران هستند که هوش مصنوعی شغل آن‌ها را منسوخ کند؛ زیرا این فناوری می‌تواند سریع‌تر و ارزان‌تر کارهایی مانند نوشتن و کدنویسی را انجام دهد.
 
«اریک برینیولفسون» (Erik Brynjolfsson)، استاد دانشگاه استنفورد، در سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس گفت شرکت‌هایی که هوش مصنوعی را جایگزین کارکنان می‌کنند، بازنده هستند. به باور او، شرکت‌های باهوش از این فناوری برای تکمیل کارکنان خود استفاده خواهند کرد؛ زیرا برخی از امور
توسط انسان و برخی دیگر توسط هوش مصنوعی بهتر انجام می‌شود.
 
منبع: دیجیاتو